allice
Ističe se
- Poruka
- 2.382
Znam iz iskustva i kako je ziveti sa narkomanom. Ceo zivot ti se podchini njegovim potrebama a da ne kazem ta prazna obecanja, lazi, skandali i patnje...ma uh ne ponovilo se :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ochigledno da ga ne razumeonisifor:Indigo, pa nisam znao da si Hrišćanin, ili se varam? Ispod ovoga sa egom bi svaki iskreni vernik mogao da se potpiše.
stnco:Ovo što sam podvukao mi se izuzetno sviđa, jer me podseća na narodnu: "Bog pomaže onima koji sebi pomognu", što jasno govori o prirodi Boga i njegove pomoći.
No, pustimo to, najvažnije je da si se rešio te bede i mislim da bi sa tim tvojim iskustvom mogao da otvoriš negde neku temu i da prepričavaš pakao kroz koji si prolazio. Na Forumu ima mnogo mladih ljudi koje bi, to tvoje grozno iskustvo, možda, odvratilo od opasnog eksperimentisanja sa drogama.
Ako bi i jednog potencijalnog narkomana odvratio od gluposti, onda bih i ja, teški i osvedočeni ateista, rado rekao da je Bog kroz tebe pomogao nekome, jer ta pomoć je suština, a od koga je, manje je važno.
ali posto sam napisala mozda ga i ne bude 
hello_world:e ali bas je to super sto postoji nesto sto nam pravi iznenadjenja...meni je bas super kad mi se u toku dana pojave oni "znaci" "slucajnosti" itd... steta sto ne mogu nekako da se pretplatim na to ali mozda kad uradim nesto izuzetno kao kad zasluzim... uh ocu i danas nesto interesantnoali posto sam napisala mozda ga i ne bude
![]()
Ako znaš gde si sve to pisao reci mi da pogledam. Ja sam ovde video samo da si bio narkoman i da si prekinuo, ali nisam video da si napisao kako si se osecao bez droge, i uz drogu. Kroz kakve si muke prolazio?. Da li si imao fizičke bolove? Da li si bio ponižavan, ucenjivan od strane dilera, kako su se osećali tvoji roditelji i okruženje kojima nešto značiš a ti propadaš............i na kraju kako danas svi oni gledaju na tebe. Da li su u strahu da ponovo ne počneš?onisifor:Pa, ja sam poslao ovu svoju životnu priču na podosta foruma. Ne znam kako bih još mogao da pomognem. Hajde, ako imaš neku ideju, predloži nešto.
onisifor:Jel mozes da pojasnis na sta mislis kad kazes "znaci" i "slucajnosti"?
ali danas mi se nista tako nije desilo... ni mnogo dana unazad...stnco:Ako znaš gde si sve to pisao reci mi da pogledam. Ja sam ovde video samo da si bio narkoman i da si prekinuo, ali nisam video da si napisao kako si se osecao bez droge, i uz drogu. Kroz kakve si muke prolazio?. Da li si imao fizičke bolove? Da li si bio ponižavan, ucenjivan od strane dilera, kako su se osećali tvoji roditelji i okruženje kojima nešto značiš a ti propadaš............i na kraju kako danas svi oni gledaju na tebe. Da li su u strahu da ponovo ne počneš?
stnco:Ako znaš gde si sve to pisao reci mi da pogledam. Ja sam ovde video samo da si bio narkoman i da si prekinuo, ali nisam video da si napisao kako si se osecao bez droge, i uz drogu. Kroz kakve si muke prolazio?. Da li si imao fizičke bolove? Da li si bio ponižavan, ucenjivan od strane dilera, kako su se osećali tvoji roditelji i okruženje kojima nešto značiš a ti propadaš............i na kraju kako danas svi oni gledaju na tebe. Da li su u strahu da ponovo ne počneš?
Indigo71:Ja ostavio cigarete i prolazim kroz pakao!
Ako ti ti nešto znači ...
![]()
Indigo71:U kad bi znao kako mi je sad. Počeli i ljudi da mi se javljaju kao hodajuće cigarete! A za razliku od droge ovo nije problem da kupiš. Siđeš do trafike, uđeš - izađeš i gotova stvar. Onda zapališ .............. mmmmmmmmmmmm .... povučeš dim ..................... mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ... P A K A O!
DJM:Meni je malo nejasno (citaj besmisleno) da neko ne veruje u Isusa i ne znam jos tamo sta je navodjeno...
Ne verujem u Boga..... Imam svoju slobodu izbora.... i ovako mi je lepo....
Gde ima ljubavi, nema mržnje. Da je u tekstu iskazano više ljubavi, sigurno bi bilo i više razumevanja i manje čuđenja za drugu stranu. Ne treba ništa raditi preko volje.DJM:Citao sam malo ovu temu...
Meni je malo nejasno (citaj besmisleno) da neko ne veruje u Isusa i ne znam jos tamo sta je navodjeno....
To su istoriske licnosti..... nema tu sta da se veruje.... ja ne verujem u Pink i MTV pa oni opet postoje....
bzvz...
Druga je stvar njegovo ucenje i ostale stvari.....
Ne verujem u Boga.... jer nemam potrebe za tim..... Imam svoju slobodu izbora.... i ovako mi je lepo....
Sto se tice droge to nema nikakve veze sa bilo kakvim Bogom.... droga je takodje stvar izbora....
Ja sam vise za onaj sistem.... covek je centar svega.... pa na kraj krajeva covek je i smislio Boga....
Covek daje smisao svemu.... daje sustinu.....
droga je kompikovana prica da bi se gledala samo kao zavist..... nisu svi oni koji konzumiraju drogu narkomani..... takodje nisu svi koji konzumiraju alkohol alkoholicari i ostale stvari......
Previse banalizovano...... za jednu ozbiljnu stvar......
Evo jos jednog komentara na ovu temu.... kada sam video naslov pomislio sam da ce ovde da se govori, s'obzirom na kom podforumu je postavljeno o tome kako se uzimanjem droge doslo do spoznaje Boga....
Tu sam u temi procitao takodje da postoje oko 90% vernika...
Ne znam samo kako je neko mogao ovako nesto da lupi.....
Mrzi me vise da pisem...
Ae pa tako... Pozzzz![]()
hello_world:uzas propusicu valjda necu