mala vestica
Aktivan član
- Poruka
- 1.671
Ma da fik fik, to one foliraju si video koliko je to sićušno
(imitacija ženskog stava zasnovanog na neznanju)
mozete i vi da okinete,fik,fik,pa da vise ne uzivate u sexu...i vidite koliko je to slatko ,i fino
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da fik fik, to one foliraju si video koliko je to sićušno
(imitacija ženskog stava zasnovanog na neznanju)
Svaka čast, to je OTAC koji brine!
Nažalost obrezani dečaci kada postanu očevi ne mogu da pomognu a žene (majke) ne znaju kako je to organizovano.

mozete i vi da okinete,fik,fik,pa da vise ne uzivate u sexu...i vidite koliko je to slatko ,i fino![]()
si imao kada seks sa obrezanim muskarcem?Da, žene ne osećaju tu razliku što je i logično iz njihovog ugla.
Evo što je dublja noć prve feministinje pristižu![]()
?nemaju predstave. svom klincu sam povlachio kozicu kad god smo ga kupali, mic po mic, svaki put po malo vise, i ja i zena, po mom savetu naravno jer drugi savet je bio kasapljenje.
....jel ja dodjem feministkinja druze?
Za mene je svako kasapljenje i mucenje tela surovo. Rodjene usi sam probusila u 24. godini, ne kapiram ni pirsing ni tetovaze kamoli obrezivanje.
Secam se da sam bila klinka - klinka kada sam citala clanak o supermodelu iz Somalije koja je govorila javno o zenskom obrezivanju. Jedna od vecih trauma iz detinjstva, tako je slikovito opisala i brijac i zenu koja je sekla dok je majka drzala. Elem, devojci nije bilo pomoci kasnije, poremeceni ciklusi, usled infekcije nije mogla da postane majka. Zastrasujuce. Kada se na taj nacin postave stvari uocava se da je musko obrezivanje ipak za stepenicu manje opasno po buducnost osobe. Moj zet je obrezan, latinoamericki katolik, sestra mi je govorila da je obrezivanje opravdano iz higijenskih razloga ali ako bih ja dobila sina ne bih ga obrezala kao sto devojcici ne bih probusila usi...ni u ludom besu...za moj racun to su puki arhaizmi...
Pa to mic-po-mic svaki put malkice više se i radi.
Slagali te za drugu varijantu. Svi urolozi dobro znaju sve postupke ali ih mrzi da pomognu drugome.
Razvlačenje uske kožice, povećavanje pokretljivosti pomoću specijnih krema namenjenih ovom problemu i još koješta - jednostavno ti urologa doživiš ko Boga a ono neki stočar.
Moraš da se raspitaš na više mesta
nije bilo bas nekih mesta da se raspitas tamo, svi su obrezani, znaci tuto-kompleto, do zadnjeg, sta mislis sta ce da ti savetuje obrezani urolog koji obrezuje svoju decu iz nacionalno/religioznih razloga iako je totalni ateista?
tamo ako nisi obrezan nisi jevrej, ako nisi jevrej tvoj zivot je jedno veliko sranje
Šta mu to dođe? Čitam danas Politiku i vidim na Ženskoj strani sliku Afrike gde je po državama prikazan procenat obrezanih žena... Obrezanih??? ŽENA??? Jel ima neki doktor ovde da objasni, pošto meni očigledno nije jasno...
ovaj banjski ima zesci problem.
Ja nemam kozice i mislim da ne uzivam manje u seksu od ostalih. Naprotiv, imam izuzetno jake orgazme.
I ne znam zasto toliko insistiras na ovoj temi. U stvari znam, ali to je vec posao za strucna lica.
Ja nemam kozice i mislim da ne uzivam manje u seksu od ostalih. Naprotiv, imam izuzetno jake orgazme.
I ne znam zasto toliko insistiras na ovoj temi. U stvari znam, ali to je vec posao za strucna lica.

..ajd' shto poredish neuporedivo
(poredjenje jednako obrezivanju zena bilo bi da vam ga cviknu do j.aja
poshto se spermatozoidi za oplodjenje i punkcijom mogu izvaditi iz istih,
pitaj zene koje idu na vantelesnu ako ne verujesh),
ali stvarno ne razumem odakle ti potreba da narochito ZENE osvestish o tome da mushkarce
ne treba obrezivati?
..sam si rekao da je tvoju kozicu zenski lekar spasio..
..sam si rekao da je medju ochevima i sinovima (po tvom mishljenju)
to (izmedju ostalog) tabu tema kao i da mushkarci generalno imaju problem da
govore medjusobno o ovakvim temama,
shto njih ne prosvecujesh nego si se navrz'o na zene?
..ispade da vas obrezuju zbog zenskog hedonizma i TV programa..![]()
Da li si imao seksualne odnose pre uklanjanja kožice?
Znam dvojicu muškaraca koji su to uradili misleći da čine higijenskije nešto sebi tj naseli na plasirane tekstove.
Više im povratka nema čak radili restauraciju kožice - nerv je uništen.
Takodje sve sam ovo pisao i zbog momaka koji svesno odlažu devojke jer nisu rešili svoj problemčić.
Kad god počnemo priču o tome njihova mladalačka nezrelost skrene na sprdnju - jedino rešenje je bilo da se razgovara lično sa svakim i kad se nasmeše jer je pmenut organ ostati ozbiljan.
Nisu znali za metode sem one najgore.
Dvojica su se kurtalisala problema.
p.s. čak i žena bez klitorisa može da doživi orgazam ali vaginalni
a je l' imaš ovčice?![]()
obrezivanje kod muškarca i obrezivanje kod žena izaziva sasvim suprotan efekat...
...jedno je radi higijene, radi poboljšanja kvaliteta seksualnog života
...drugo je čista glupost, sujeverje, ne znam ni ja šta...

70% nerva manje nije nikakvo poboljšanje
Pročitaj šta su urbaniji Amerikanci zaklučili 1988 iako su do1960 pričali to što ti sviraš.
NIJE TAČNO I NEMAŠ POJMA BIOLOGIJU SVOG ORGANA!
Gaće su ti pune bakterija a glavić izlože "higijeni"
Čak i muška beba doživi stres praveći histeričnu grimasu
Glupost da obrezani ne može dobiti sidu je jednaka da žena nikad ne može dobiti sidu jer nema penis - poslednja u nizu laži
Ne treba mi suv i izvitoperen penis sivog glavića koji možeš gaziti do mile volje
imam
doduse ne uvijek ali tako je i kod ljudi koji imaju kozicu
Samo 38% muških nema kožicu sa nervnim završecima uglavnom azijati, muslimani i jevreji kao i potencijalno oni koji su okruženi njima
Saučešće za organ