- Poruka
- 16.622
nema to veze sa svršavanjem, nego sa masakriranjem, i ljudskim, da ne kažem dečjim, pravima
ili zenskim pravima?
kazi kako yeste yebiga, nemo se krijes iza dece

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema to veze sa svršavanjem, nego sa masakriranjem, i ljudskim, da ne kažem dečjim, pravima

ili zenskim pravima?
kazi kako yeste yebiga, nemo se krijes iza dece![]()

uopste ne preteruje..
svi se zgrazavamo kad chujemo da obrezuju devojchice a kasapljenje muskkaraca je ono nesto malo fik - fik i gotova pricha za nase neke koleginice.
chitave nacije su iskasapljene, jevreji to rade u 7-om danu zivota, bebi koja je tek videla svetlost dana a nama u S americi i zapadnoj evropi se to potura kao zdrava stvar.
bizarno zar ne? vredno pobune
pa i muškim i ženskim... i jedne i druge sakate
eto, to je lepo od tebe.
kad si tako fer, mozda i nastavimo tom mood-u, sta mislis, zasto je to kasapljenje devojcica toliko shokantno a kod dechaka je uobichajena pa chak i pozeljna stvar?
eto, to je lepo od tebe.
kad si tako fer, mozda i nastavimo tom mood-u, sta mislis, zasto je to kasapljenje devojcica toliko shokantno a kod dechaka je uobichajena pa chak i pozeljna stvar?
pa i muškim i ženskim... i jedne i druge sakate
ali, higijenskije je, neće masturbirati već će raditi korisne stvari u životu i seks će im duže trajati... po pola dana...

meni je šokantno i jedno i drugo

Pusti čoveka ako hoće![]()
Apsolutno jer smo okruženi Turcima.
Amerikanci odustali od prakse jer su utvrdili da su imali zablude kako se ne može dobiti kancer penisa ako je obrezan.
U prošloj godini je obrezano jedva pedeset posto novorodjenčadi a ove godine jedva od trećine. A ti koji su radili su radili iz verskih razloga.
Evropski deo Amerike je prestao da praktkuje taj čin - Amerika ima puno jevrejskih, azijatskih i islamskih doseljenika a mi milsimo na urbani i inteligentniji deo Amerike.
Takodje su utvrdili dugoročne poremećaje sem poznate neosetljivosti koja je logična.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=15087866&postcount=8
Najtužnije je što na srpskim forumima kvazi-urolozi savetuju majkama da to urade za pare.
Predstavljaju se kao žene i pričaju sugestivne priče. Zapravo opisuju sve metode od krema do sečenja. A majke u neznanju, želeći dobro detetu urade najgore moguće.
Ja sam imao sreće
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=15088053&postcount=9
Šta onda damama odavde smetaGoksi, na nudističkoj plaži sivi glavići ne žele da pričaju sa purpurnim glavićima
čak ni za partiju tablića.
A deluju im veći u opuštenom stanju... žene prolaznice uživaju u prizoru eksponiranog neosetljivog sivog glavića opaljenog suncem

ovo oko drugih vera kod pacijenata si u pravu, al ne zaboravi da ima puno doktora jevreja koji poturaju svoj primitivizam drugima.
ziveo sam u izraelu dosta dugo i tamo sam dobio sina, a tamo se obrezuju svi, religiozni, nereligiozni - nema veze, ima da bude brit mila.
i pazi, iako mi dete nije jevrej, iako ja nisam jevrej, pritisaka je bilo nemalo da se beba obreze, od doktora pa preko drzave i sve do kolega na poslu.
opsta neuroza, primitivci pritiskaju druge, spustaju ih dole u svoju zabokrechinu da bi se lakse osecali.
u vezi tvog slucaja, zaista si imao srece sto si naisao na tu zenu.
moj slucaj je bio slican, tek u negde 12-oj godini sam uspo da povuchem kozicu nazad, na svoju srecu, moje roditelje to nije zanimalo jer da jeste, mozda bi me i iskasapli.
neznanje je yeben neprijatelj
Goksi, na nudističkoj plaži sivi glavići ne žele da pričaju sa purpurnim glavićima
čak ni za partiju tablića.
A deluju im veći u opuštenom stanju... žene prolaznice uživaju u prizoru eksponiranog neosetljivog sivog glavića opaljenog suncem
Pa jel si uspeo da spasiš svog dečaka nesreće?

Šta mu to dođe? Čitam danas Politiku i vidim na Ženskoj strani sliku Afrike gde je po državama prikazan procenat obrezanih žena... Obrezanih??? ŽENA??? Jel ima neki doktor ovde da objasni, pošto meni očigledno nije jasno...
A ti jel si obrezana?
Šta onda damama odavde smeta![]()
uzasno..
naravno, dobili su srpski krivi neobrezani po sred chelenke
Ne znaju naše muke...A prave se...Goksi, nije to to... znaš šta si pričao...
I obrezan i neobrezan u erekciji izgledaju isto ali vlasnicima nije isto.
Čak i neobrezan muškarac ne može uvek da svrši usled dnevnih nervoza pa mu odu misli na ćoravu stranu a kamoli oštećenom.
Da, žene ne osećaju tu razliku što je i logično iz njihovog ugla.

sta uzasno, fik fik i gotovo, boli mozda par dana ali je higijenski i estetski kasnije...
a i sta ce zenama zakrzljali muski polni organ?