Obrezivanje kod žena

• Začetnik teme Začetnik teme Kurt2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ko te slagao da mora do treće godine?
Prirodan proces koji traje do osmanaeste a dobrom delu se sama odlepi do treće.
Odsecanjem gornjeg dela kožice zauvek upropaštavaš penis i osećaj, mani me Turaka i higijene.
Nek skinu gaće pa da odemo u kanalizaciju.
Da vidim kome će šta da seku posle.

Šta će mu glavić sa tri godine, da nećeš da ga ženiš?

Seče se kao bebi ako ne može da piški a to je retkost ili ako ima previše kožice (malte ne kolika je i piša) a i to je retkost.

Ako je muž obrezan onda ne može da pomogne sinu niti zna šta je izgubio.
Malo je njih imalo seks sa kožicom i bez pa kukaju šta su sebi uradili.

Postoji pet načina da se to reši a ti znaš po selu za jedan i to najgori.
draga, nisam se okupao do osamnaeste godine, hoces na seks? :mrgreen:

Ne zahebavaj se.
To nije samo parče kože i nemaš pojma kao žensko da se ti nervi nalaze na vrhu kožice a nakon prevlačenja budu ispod glavića. Mi te nerve zapravo trljamo po vagini.

A srpske Turkinje i kavzi-urolozi pišu po domaćim forumima da bi kasirali tudju nesreću.

ko se zayebbava?

pa čovek stvarno pisao, čini mi se i temu otvarao.
nemoj da misliš da si prvi koji o tome ovde priča.

ko se zayebbava?

pa čovek stvarno pisao, čini mi se i temu otvarao.
nemoj da misliš da si prvi koji o tome ovde priča.

Ovde muški koji su sredili kožicu nemaju pojma čega sve ima.
Tek na specijalizovanim forumima muški otvoreno pričaju o svemu pa čak postavljaju i slike.
Moji su iz turskih krajeva Srbije pa im to nije bilo strano ali sam imao sreću da su imali otpor prema Turcima.
Obrezani sad ćute jer znaju za muku

Ovo je ozbiljno narušavanje prava deteta jer mu se uništava organ bez njegove želje.
Ako si učila urologiju valjda si nešto i saznala?
Narodno verovanje je da to treba do treće godine, vuku čupaju krvari...
Slobodno jače šta je to, ne može da boli...

Ovo je tema o Vašem obrezivanju, isto je malo i nemože da boli ako koristimo istu logiku

Dobro, znam... ali ovo je kod žena, gde ode na fimozu :confused:

Pa da im odgovorim.
Odrasle, videle i misle to tako treba pa upropaste sina.
Još ako je to komšinica uradila pa kako onda neće one?
Lako je tudjim po trnju mlatiti

Naravno, u pubertetu se o polnim organima ne priča sa majkom ali majka mu ga odseče.

Poslednja izmena od moderatora:
Ovde muški koji su sredili kožicu nemaju pojma čega sve ima.
Tek na specijalizovanim forumima muški otvoreno pričaju o svemu pa čak postavljaju i slike.
Moji su iz turskih krajeva Srbije pa im to nije bilo strano ali sam imao sreću da su imali otpor prema Turcima.
Obrezani sad ćute jer znaju za muku

Ovo je ozbiljno narušavanje prava deteta jer mu se uništava organ bez njegove želje.
Ako si učila urologiju valjda si nešto i saznala?
Narodno verovanje je da to treba do treće godine, vuku čupaju krvari...
Slobodno jače šta je to, ne može da boli...

Ovo je tema o Vašem obrezivanju, isto je malo i nemože da boli ako koristimo istu logiku

nije čovek koji je o tome pisao sredio kožicu (valjda) niti se zalaže za obrezivanje! :rtfm:

nisi jedini koji piše na tu temu i samo sam na to pokušala da ti skrenem pažnju. :roll:

nije čovek koji je o tome pisao sredio kožicu (valjda) niti se zalaže za obrezivanje! :rtfm:

nisi jedini koji piše na tu temu i samo sam na to pokušala da ti skrenem pažnju. :roll:

A ne shvataš da je na Krstarici pušten u promet netačan tekst koji navodi na obrezivanje?
Da se kao komentator teksta u Magazinu Krstarice javio urolog pa lagao o toku i posledicama.
Zaboravio je da neuk narod ne ume da piše duže od prostoproširenih rečenica.

I uostalom koristim rezervni nalog, cilj je edukovati majke, forumske hebačice koje nisu masturbirale nikad ali sve znaju o seksu.

Iako sam imao specifičnu porodicu ovo im nikada nisam oprostio i dan danas se u svadjama nadovežem na njihovu retrdiranost i po ovom pitanju

Idi na zdravlje pa nadji celu priču
Pomoći dečaku - DA
Sakatiti - NE

Preteruješ, iskuliraj malo!

uopste ne preteruje..
svi se zgrazavamo kad chujemo da obrezuju devojchice a kasapljenje muskkaraca je ono nesto malo fik - fik i gotova pricha za nase neke koleginice.

chitave nacije su iskasapljene, jevreji to rade u 7-om danu zivota, bebi koja je tek videla svetlost dana a nama u S americi i zapadnoj evropi se to potura kao zdrava stvar.

bizarno zar ne? vredno pobune

Back