Obrezivanje kod žena

• Začetnik teme Začetnik teme Kurt2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
meni glavic nije ni izvitoperen ni siv. isti je kao i kod neobrezanih. verovatno lepsi i od tvog.

Ti si čudo prirode izgleda.
Znam da ti je teško što smo okruženi Turcima koji praktikuju taj čin pa žene prihvate kao normalno. Da smo okruženi Indijom i Pakistanom isto bi im bilo normalno.

DA LI SI IKAD IMAO ODNOS SA KOŽICOM - YES or NO?

Samo 38% muških nema kožicu sa nervnim završecima uglavnom azijati, muslimani i jevreji kao i potencijalno oni koji su okruženi njima

Saučešće za organ

a050.gif

da sam moderator, banovao bi te jer je ovo čisto rasistički post...

Ne znamo se ali to se dešava toliko često zbog roditeljske brige što se dečaku ne vidi glavić u 4-oj iako će se oženiti u 24-oj ali su urolozi savesniji pa upozore roditelje.

Majke razmišljaju da je najvažniji glavić a nije tačno, obrezivanje je počelo da ljudi ne bi masturbirali, crkvena glupost.

Higijenskije ja kad je zaštićen, prevučeš, plakneš, zaštitiš

Ne znamo se ali to se dešava toliko često zbog roditeljske brige što se dečaku ne vidi glavić u 4-oj iako će se oženiti u 24-oj ali su urolozi savesniji pa upozore roditelje.

Majke razmišljaju da je najvažniji glavić a nije tačno, obrezivanje je počelo da ljudi ne bi masturbirali, crkvena glupost.

Higijenskije ja kad je zaštićen, prevučeš, plakneš, zaštitiš

nije higijenskije.
kad sam bio u vojsci nismo se kupali meesec dana.
vecina drugara imala je upale neke na penisu i imala puno onog belog ispod kozice. i upalili im se penisi.

..kako onda ti znash kakav je seks obrezanima? :aha:
..chitao na netu? ..iz priche?

Da, priča sa prijateljima koji su to uradili naknadno posle višegodišnjih odnosa

Majke upropaste dečake jer smo u takvom okruženju pa su kao devojčice bile fascinirane činom.

To im sad uradiš a ne objasniš im čemu služi glavić niti ćeš sa njima pričati o seksu kad stignu u pubertet i šta je stimulacija nerava.

Naravno ja ne znam da li si ova ili ona nacionalnost.

nije higijenskije.
kad sam bio u vojsci nismo se kupali meesec dana.
vecina drugara imala je upale neke na penisu i imala puno onog belog ispod kozice. i upalili im se penisi.

A to je kod seljaka. Ne kupaju se i po tri nedelje. Uvek možeš da ga bućneš sa vodom iz čuturice. Nemoj da mi kažeš da niste pili vodu 30 dana.

A ti ne moraš da ga pereš, jel tako?
PA i ti možeš dobiti rak penisa isto kao i ja.

Sad se mučiš da opravdaš oštećivanje organa.

. Po religiji, ogoljivanje glansa penisa je "ogoljivanje duše" tj "onaj gore" treba da vidi "dušu"? Šta je taj gore? Voajer? Pa ako je to duša onda neka me u "dušu" poljubi onaj skot muški koji je tu frazu izmislio

Takodje po religiji je zabranjeno uživanje pa se obrezivanje sprovodi samo da bi se napravila deca bez trunke užiuvanja. Mi smo ovde da ispaštamo za onaj svet a ne da uživamo.

Obrezan muškarac ne uživa u seksu, obrezana žena ne uživa u seksu.

Podjednako bolan i traumatičan proces i kod muškaraca i kod žena, s tim što je kod žena to i fatalno.

Zapravo, obrezivanje je uvedeno kao zavet izmedju Boze i coveka, posle potopa, a duga je Bozin zavet. Kasnije je u hriscanstvu obrezivanje zamenjeno krstenjem.

Obrezivanje i muskaraca i zena je sakacenje u svakom slucaju.

A to je kod seljaka. Ne kupaju se i po tri nedelje. Uvek možeš da ga bućneš sa vodom iz čuturice. Nemoj da mi kažeš da niste pili vodu 30 dana.

A ti ne moraš da ga pereš, jel tako?
PA i ti možeš dobiti rak penisa isto kao i ja.

Sad se mučiš da opravdaš oštećivanje organa.

ne mucim se ja, uostalom vidi se po temama ko pati od opsesivno kompulzivnih poremecaja.

..njih su majke naterala da se "upropaste" posle vishegodishnjih odnosa? :eek:
..ako nisu majke, shta ih je nateralo pod stare dane pod noz?

tendenciozne priče onih koji su obrezani
Jedan se kao čudio što ne može da prevuče kad mu je skroz dignut a nije znao za drugo rešenje jer ako vidimo kakvi su komentari na forumu onda znamo šta je u RL-u
Rekao je da ne uživa više u ženi kao nekad, jest digne mu se i svrši ali ne uživa toliko

Ne izvrći...
Samo nemoj da upropastiš svoju decu

Back