Obrezivanje kod žena

• Začetnik teme Začetnik teme Kurt2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
obrezivanje muske djece, ako nije religijsko, se radi kada mu se ne moze povuci kozica nazad a vec ima 3-4god.
jer ne postoji drugi nacin da se taj problem rijesi

Ko te slagao da mora do treće godine?
Prirodan proces koji traje do osmanaeste a dobrom delu se sama odlepi do treće.
Odsecanjem gornjeg dela kožice zauvek upropaštavaš penis i osećaj, mani me Turaka i higijene.
Nek skinu gaće pa da odemo u kanalizaciju.
Da vidim kome će šta da seku posle.

Šta će mu glavić sa tri godine, da nećeš da ga ženiš?

Seče se kao bebi ako ne može da piški a to je retkost ili ako ima previše kožice (malte ne kolika je i piša) a i to je retkost.

Ako je muž obrezan onda ne može da pomogne sinu niti zna šta je izgubio.
Malo je njih imalo seks sa kožicom i bez pa kukaju šta su sebi uradili.

Postoji pet načina da se to reši a ti znaš po selu za jedan i to najgori.

Poslednja izmena:
Volela bih da procitam neko ozbiljno naucno istrazivanje na temu koliko obrezivanje utice na seksualni dozivljaj muskaraca. Mada, s obzirom na snagu i znacaj jevrejskoj lobija u svetu, kao i bogatstvo arapskog sveta, pitanje je da li bi se neko latio tog posla, odnosno da li bi objavio rezultate takvog istrazivanja, ukoliko bi ono mogli da ugroze njihove vazece dogme. Lakse je proucavati uticaj muzike na mlecnost krava:confused:

Volela bih da procitam neko ozbiljno naucno istrazivanje na temu koliko obrezivanje utice na seksualni dozivljaj muskaraca. Mada, s obzirom na snagu i znacaj jevrejskoj lobija u svetu, kao i bogatstvo arapskog sveta, pitanje je da li bi se neko latio tog posla, odnosno da li bi objavio rezultate takvog istrazivanja, ukoliko bi ono mogli da ugroze njihove vazece dogme. Lakse je proucavati uticaj muzike na mlecnost krava:confused:

Idi na podforum ZDRAVLJE tamo sam sve napisao a imaš i dva video klipa o suštini kožice.
Upropaštava se 70% muškog uživanja a sam glavić posatne neosetljiv
Muškarac više uživa u prizoru gole žene nego u fizičkom smislu.
Nimalo za zavitlavanje

Tebi kao ženi je svejedno jer ti treba trljalica

i Banjski je pisao referate o prepucijumu, imali ste vremena da se edukujete

Ne zahebavaj se.
To nije samo parče kože i nemaš pojma kao žensko da se ti nervi nalaze na vrhu kožice a nakon prevlačenja budu ispod glavića. Mi te nerve zapravo trljamo po vagini.

A srpske Turkinje i kavzi-urolozi pišu po domaćim forumima da bi kasirali tudju nesreću.

Back