Obaveštenja, predlozi, primedbe ...

Zato sto se u toj temi vise niti biraju reci niti se resava problem!!!!!

Po mom misljelju tema je totalno beskorisna. Covek je postavio pitanje i dat mu je odgovor,svaka dalja diskusija je apsolutno gubljenje vremena i klasicno vredjanje.
Bezveze se svi vrte u krug,jedni da je sterilizacija prava stvar,drugi da je to zlocin i ubistvo.

Vec postoji tema o sterilizaciji i nema potrebe otvarati 5 istih.

Malo pristrasno i zastitnicki(klanski),al ajde,moze vam se.Zasto su ljudi pisali u toj temi,niko ih nije terao,ovde su pokrenuta i druga pitanja,Prozvan sam ponovo,a nemam pravo na repliku??:thumbdown:

Malo pristrasno i zastitnicki(klanski),al ajde,moze vam se.Zasto su ljudi pisali u toj temi,niko ih nije terao,ovde su pokrenuta i druga pitanja,Prozvan sam ponovo,a nemam pravo na repliku??:thumbdown:

Gresis sweexy, nema klanova ovde. Nije najbolje odradjeno zatvaranje tvoje teme ali sta je - tu je. Bitnije je da promislis sta ces sa svojom macom. Nemoj gubiti vreme, i nadam se da ces pazljivo razmisliti i odluciti sta je najbolje za nju. Javi nam sta se desava svakako.

Pa devojke, drago mi je da sam vas nasmejala ali ja sam ozbiljna. I iskrena da budem, volela bih da sam u pravu, već sam počela da se brinem šta je s njim, nema ga već danima da se pojavi. Jeste tu bilo dosta nekorektnih i nepodnošljivih stvari ali ipak je on u suštini jedna inteligentna osoba čije stavove (pod uslovom da se izbegne debata jer je inače jako isključiv) vredi čuti.

Da li imate neke statisticke podatke o broju,konkretno macaka beskucnika i onih koji imaju"vlasnike"?
Ljudi Jola provereno ko jos trazi ovde statisticke podatke.
Vidi se i po drugim stvarima ne samo po ovome. Prepoznatljiv stil smaranja ljudi ima:)
Jos ce sad da nam da neke njegove statistike po mogucstvu sa americkih sajtova itd itd...

hahahhahahahaha
ima slichnosti velike ali ja ipak mislim da nije on...
jbte,pa mi za svaki novi nik mislimo da je on....to je malo.....bzvz

Ma jok, ne primam se ja......
Nego sta bese na toj 35str?

Znas , smeta mi upravo to sto pricas o modovima....
iz prostog razloga sto nisi u pravu....
ali tebi to i nije bitno....
nego htedo da te priupitam.... sto lepo ne postujes normalno, sto prozivas i rizikujes ban, znas nama je ovaj pdf uvek bio u opustenom fazonu i nase reakcije su samo zbog prezervacije istog...
eE onda svremena na vreme svrati tako neko pa odluci da nas nauci pameti ( a znas ono matoro pseto se ne moze novim trikovima nauciti....) i mi malo popiz...imo pa ga udomimo....i tako......

POLJUBAC

Pitanje za moderatore:
Da li neko zna da li postoji tema o tome kako odbraniti psa od opasnih lutalica?
Jer ako je nema rado bih je otvorila jer imam neka pitanja u vezi toga.
Nisam odmah htela da otvaram temu da ne bi doslo do toga da morate da premestate temu i bez razloga da se prave iste teme!

Back