Jacqueline
Veoma poznat
- Poruka
- 10.264
Prodajem zenske stence rotvajlera stare 10 dana. 063/810-0537 Sanja
Ovaj oglas sam nasla na podforumu oglasi-razno.Sa koliko stenad mogu da se odvoje od majke?Meni se cini da je 10 dana jako malo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prodajem zenske stence rotvajlera stare 10 dana. 063/810-0537 Sanja

Ovaj oglas sam nasla na podforumu oglasi-razno.Sa koliko stenad mogu da se odvoje od majke?Meni se cini da je 10 dana jako malo...
to je prerano. Mozda misli da su sad stari 10 dana, a da ih prodaje kasnije

ahahahaahahahah temu o udomljavanju ljubimaca smo prosirili zato na siroke narodne mase...

Ti si, naravno, uvek u pravu!smeh, vilus, šta se ovo dešava, zašto mi je tema uklonjena!?
kako to da kučkari mogu otvarati na desetine, ma stotine tema, a sve vezano za akvaristiku trpate u jednu? ovde imamo ozbiljan problem - favorizovanje određenih vrsta ljubimaca, a nipodaštavanje i cenzuru drugih.... jesam li u pravu?

Zna on za tu temu!evo nashla sam ti temu akvaristika....ti nit vidis nit imash njuh...![]()
Naravno.e pa to sto on hoce da ima svoju temu o svom akvarijumu je njegov problem

Lepo sam rekla da si u pravu!smeh ja kažem da treba biti pažljiv, oterali ste puno akvarista ovakvim pristupom...
ona tema je akvaristika, a ova je akvarijum, to nije isto, to su dve veoma, veoma različite stvari....
u neutralisanoj temi je akcenat na akvarijumima, fotkama akvarijuma, tako je zamišljeno...
evo uprostiću dodatno, ako neko otvori temu kućica za pse, a već postoji tema "kinologija - uopšteno", jel ćete njegovu temu tamo premestiti?
vidiš kako su tvoji argumenti apsurdni smeh, evo ako ja sad otvorim temu kinologija, hoćete li sve teme sa foruma vezane za pse prebaciti u tu moju temu?
naravno da nećete, jer je smisao foruma preciziranje, kretanje od opšteg ka posebnom, razvoj i grananje informacija....
a vi to upravo sprečavate kad je reč o akvaristici....

fuj to!!!!
.......
a kako je akvarijum potpuno razlicit od akvaristike molim te......
to je kao kada bi sada za udomljavanje zivotinja imali posebne teme za pse,machke,ptice,glodare,konje,bla bla....
akvarijum spada u akvaristiku

Ako je neko zainteresovan za kupovinu Ultra Spur-a nek se javi... Verujem da znate koji je preparat u pitanju, ako ne sigurno ima neko objasnjenje na internetu...
Uglavnom donosim za svog psa neku kolicinu, bice viska pa ako je neko zainteresovan nek pusti poruku...
hocu ja!!! koja je cena...
(a sta je to uopste)