Obaveštenja, predlozi, primedbe ...

Da, bre, 'ladno te proganja po celom forumu i spamuje ti na temama. Vidi sa Smeh i Vilus šta može da se uradi po tom pitanju, one će to znati.

ma mislim da ona nije trazila mene nego sve nas "lazne moraliste" koji kao brinemo o zivotinjama...pa se uhvatila onoga sto sam napisala da bih kao istrchala pred razjarenu masu sa nozekanjom...ladno misli da bih zaista to uradila :lol:
necu ja nikoga da tuzakam,boli me uvo....

Evo ovako. Ja sam morala da resetujem racunar da bih izbrisala virus. I sela sam juce da se registujem. upisala sam nik i staru lozinku ali sam morala da promenim lozinku(dobila sam preko mejla novu) ukucala je i registrovala se. i danas kad sam sela za komp da vidim sta ima novo od poruka opet sam morala da se registrujem ali sam i ponovo morala da menjam lozinku preko mejla! I mene sad zanima da li mogu nekako da izbegnem ponovno registrovanje ili ponovno menjanje lozinke???

Ok razumijem.

Ovako ces uraditi.
Udji ces u 'Korisnciki profil' zatim u opciju 'Uredi e-adresu/lozinku' i tu promjeni lozinku. Obavezno je zapamti!

Onda klikni na na ono 'Odjavite se' (evo gdje ti se to nalazi)

5p2asn.jpg

i kad budes htjela da se ulogujes OBAVEZNO klikni na ono 'Zapamti me', a da si znas da si zapamtila taj nick pokazace ti se kao neki zeleni štrik, na ovoj slici sam ti pokazao kako treba da uradis, naravno ukucas svoju lozinku, i kliknes na ovo 'Prijavi te se'! Ako tako uradis mislim da nece biti problema!

am2ro.jpg

Ako nesto ne budes znala, slobodno reci!

Back