Ovaj zanimljiv pp dobih pre par dana,pa reko da podelim sa vama,da se svi malo smejemo

Jel dobio jos neko nesto slicno? Ne pisem ni na jendom pf-u sem na ljubimcima,pojma nemam kako je lik mene iskopao
Ako negde radiš kolika je plata , koje je znanje bilo traženo za to mesto i koja je to firma?Koja još mesta postoje u toj ili nekoj o kojoj znaš? Pokušao bih da nađem posao gde je plata 1000 evra ili da mi se kaže kolika je.Što traže bih spremio ako ne traže studiranje.
*
I nevezano za novac
Pišeš ili bi pisala književna dela?
Ako ćeš da govoriš ili pišeš samnom dok smo god zajedno da otkrivamo ono što cenimo od trenutka do trenutka
a ako to već znamo da saopštimo,onda opet ukrašavamo,prelazimo preko događaja pogledom i rečima i tražimo opet ono
što bi i nas zanimalo,da docrtavamo -damo svoj izgled i ispitujemo sebe drugim .Ako nisi ovo dosad da sad počneš -a ako jesi da podeliš samnom i ako to uradiš najveći si moj prijatelj.
Pozdrav
Beograd
http://img171.imageshack.us/my.php?image=111vc2.jpg
http://img389.imageshack.us/my.php?image=eyefk4.jpg
*
Samo kad se izgovori ime Ivona (Ivana na moru postaje Ivona vezana za njega).Talasi iako more ne zove
mašu više nego iko.Samo se igraju sa daljinom.
-Nabrajaš.
-Shvataš
*
Nastavi bilo koji od tekstova :
Може радња увек да нам буде на мору.Било на местима где смо били,било
гледајући у слике тих места,текстове или из маште.
На истом смо месту на мору.У почетку би покушао нека се лик зове Салвадор -морски да нађе било које занимање на том месту -најпре сам ако се нешто стварно не дешава већ по њега -и онда тек да се осврне да види кога још има
поред оног кратког осврта којим се сва бића служе на почетку.Како му ето није
занимање да прилази људима он је покушао да нешто нађе и нашао је на шта је унапред рачунао да би то било ако би за час сео и писао или лебдео над оним што ће тек да пише.Тако је било у парку тако је и овде.Клупа је само могла бити пренета и он с њом. Био је рад и игри али како је био сам све је био један облик игре протезан читав дан. Помислио је да има и неко бделиште и нађе лепа места где би се био сам с неким одабраним друштвом и где би се друштво водило у мноштво али да се нешто непосредно дешава.Али још му се више свиђало да с неким заједнички тражи таква места.Најзад имали би шта да раде.
*
Дивно око,сад сам га видео,немирно као птица, довољно застане
да види цео свет и довољно мирно јер је од мора и види и има даљину
коју из забаве само гледа.Око ти се нагло спушта као и сви твоји покрети.
Танка опна лета прозирна,цираде ,тако чујем и речи како пролазе,
без седелишта.Оно нема ни осмех али га црта,а осмех се око њега припија
краси га.
Ako je jesenje videću dostojanstvo odmah posle leta.Sad je putovanje neosetno u pogledu vreline ali da nema nešto drugo,svežinu i zamišljenost odmah bih znao da nema sunce.Opet je i leto veličanstveno
i sama vrelina a opet nije neophodna ni letnja vrelina.