Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ik6X3yH.png

"Moja filozofija je jednostavna, živim čvrsto s obe noge u sadašnjosti. Svi prolaze kroz fizičke krize, gube koncentraciju zbog grešaka iz prošlosti. Mentalno su stalno između prošlosti i budućnosti, a bitka treba da se vodi u sadašnjosti", rekao je Đoković.

zasto ne postujete drugacije misljenje? jer za to sluzi krstarica? ili za jedoumlje?

- - - - - - - - - -

zasto mi brisete postove koga sam uvredio? ziveo Duci Simonovic!

aj da ja probam pa sta bude
za oko mi je zapalo jedno poredjenje koje naravno niko nije analizirao,pa me kopka

Ђоковић за CNN: Част ми је што сам уз Агасија и Лендла

Не осећам да сам један од највећих тенисера, иако је ласкаво бити у друштву тенисера који су освојили осам грен слем титула. Легенде као што су Андре Агаси и Иван Лендл оставили су велики траг у историји тениса и велика је привилегија бити у њиховом друштву”, рекао је Ђоковић за CNN
http://www.politika.rs/rubrike/Sport/Tenis/Dokovic-za-CNN-Cast-mi-je-sto-sam-uz-Agasija-i-Lendla.sr.html

Агаси признао да је користио допинг

ЛОНДОН - Некадашњи први тенисер света и осмоструки освајач грен слем титула, Американац Андре Агаси, признао је да је током играчке каријере користио недозвољену супстанцу метамфетамин, пренеле су данас светске агенције.

Један од најуспешнијих тенисера света свих времена "отворио је душу" њујоршком листу "Тајмс", који у наставцима објављује његову аутобиографију, признавши да га је помоћни тренер навео на коришћење метамфетамина 1997. године, како би превазишао играчку и емоционалну кризу у којој се налазио.
http://www.rtv.rs/sr_ci/sport/tenis/agasi-priznao-da-je-koristio-doping_155216.html

ne bih zeleo da insinuiram ali kako bi ste reagovali ako djokovic u nekoj buducnosti bude izrekao slicno priznanje?

Sigurno da bi bili razočarani ali čemu ovo poređenje baš sa Agasijem,zato što je Nole rekao da je privilegovan što je ušao u društvo između ostalih i Agasija?
A da li su zbog ovog Agasijevog priznanja usledila silna razočarenja kod Agasijevih navijača i da mu se ne priznaje niti jedan osvojen grend - slem?
Ako je Nole bio ikada dopingovan u dosadašnjoj karijeri,onda možemo da kažemo da su svi vrhunski koristili neku nedozvoljenu supstancu (to je moje viđenje,bez navijačke opredeljenosti).
Ponavljam,želim da verujem da nije nikada ništa nedozvoljeno koristio a šta mu sutra donosi ili kad oseti da mu se približava kraj bogate teniske karijere i da li će reći "da,koristio sam i te i te gluposti",to su već teška nagađanja....kako za njega tako i za ostale vrhunske tenisere.

Bećković:"Novak vredniji od cele Vlade"

-beckovic.jpg

Uradio je više za Srbiju nego svi ministri

- Miroslav Radojčić, legendarni dopisnik "Politike" iz Londona, izveštavajući o jednom od turnira na Vimbldonu, poslao je vest kako je jedan Srbin uspeo da kupi kartu i nađe se na tribini. U tom trenutku to je bio najveći domet srpskog tenisa! A danas imamo Novaka Đokovića koji je u toj meri poremetio odnos snaga u belom sportu da se usuđujem reći kako će u dogledno vreme vimbldonski turnir biti ukinut!

- Tenis je zamišljen kao sport za bogate i kao takav ne podrazumeva pobede sirotinje, bilo s koje strane sveta da dolazi. Dakle, Novak nije predviđen da bude tu gde jeste, međutim, snašao se toliko dobro da je postao najbolji i to je velika sreća za nas. Uradio je više za Srbiju nego svi ministri zajedno ,kaže naš istaknuti književnik Matija Bećković u intervjuu za "Vesti online".

http://www.tracarenje.com/Sport/Beckovic-Novak-vredniji-od-cele-Vlade.html

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back