Nikola Jokić ili Novak Đoković

Ko je inteligentniji Nikola Jokić ili Novak Đoković

• Ukupno glasova
    20
  • Ova anketa će se završiti: .
Đoković je obrazovaniji, bez iq testa ne znam ko je inteligentniji.
A obojica su mi gownari.
Nijedan nu drugi nisu zavrsili srednju skolu (Djokovic je isao u sportsku gimnaziju a Jokic u ekonomsku skolu), Djokovic je pricao da ce da je zavrsi kada se penzionise kao teniser. Jokic se nije izjasnjavao.
U sustini koji ce im..

Tako da obojica nisu obrazovani, na nivou su osnovne skole :D
Sto im ne smeta da budu top u svojoj struci i na osnovu toga zaradjuju milione.

Verovatno obojica imaju i visok "obican" IQ sem onog sportskog koji pokazuju na terenima.
A prepucavanje na ovom forumu ko je od njih dvojice bolji, pametniji i ne znam sta jos - na osnovu pretpostavljenog politickog stava je apsolutna glupost.

Svojevremeno je Vlade Divac pokusao da pravi biznis karijeru u Srbistanu, prvo je pokusao da kupi fabriku vode - onemogucili su ga, pa je pokusao da se bavi graditeljstvom u BGD - i tu su ga sasekli iako je napravio jedan stambeni blok na Vozdovcu... dok je njegov mladji kolega iz reprezentacije napavio biznis karijeru tako sto se prikacio na drzavnu sisu, EPS. I kako onda da vrednujemo njihov IQ?

Pada mu na pamet, cak su i Djokovici bili na srpskoj drzavnoj sisi, dobili su za DZ zemljiste na Dorcolu za teniski centar. Ne secam se koliko su godina tamo obitavali ali znam da su taj ATP (zbog kojeg su i dobili lokaciju) na kraju nekome napolju prodali.

Kakvi su ovo procenti, ovaj 83 posto, a ovaj 33 🤣🤣🤣

Pogledajte prilog 1790672
1000035833.jpg

Tvoje pravo je i da ignorišeš ili još gore podržiš ubicu 15 nevinih ljudi ali te to neće činiti ništa manjim govnettom.
Zasto bi oni bili govvna a ne ti ili neko ko ima logiku slicnu tvojoj? Jel tebe iskreno dusa boli za tih 16 nevinih ljudi ili te boli sto je AV na vlasti?
Sem porodica tih nastradalih ljudi vecinu vas zabole rasplodni organ za njih, oni su vam postapalica u celoj prici. Da se ne lazemo.
E pa, ako se sportisti ne izjasnjavaju povodom toga to je njihovo pravo, niko nije ni insistirao da ih pita za misljenje a bilo je toliko prilike da recimo neki novinar na priprema/konferencijama postavi takvo pitanje.

Zasto bi oni bili govvna a ne ti ili neko ko ima logiku slicnu tvojoj?
Zato što ja i meni slični ne podržavamo tvoju bandu ubica i lopova.
Jel tebe iskreno dusa boli za tih 16 nevinih ljudi ili te boli sto je AV na vlasti?
Sem porodica tih nastradalih ljudi vecinu vas zabole rasplodni organ za njih, oni su vam postapalica u celoj prici. Da se ne lazemo.
Nisu nikakva poštapalica nego legitimni razlog za skidanje bagre s vlasti, dal me duša boli ili ne je potpuno irelevantno, iako nisam emotivni bogalj poput vas SNSovaca. Činjenica je da je svako od nas mogao da se nađe tamo i da skonča tog dana.
E pa, ako se sportisti ne izjasnjavaju povodom toga to je njihovo pravo, niko nije ni insistirao da ih pita za misljenje a bilo je toliko prilike da recimo neki novinar na priprema/konferencijama postavi takvo pitanje.
Rekoh ti već, to je njihovo pravo da, ali ne umanjuje činjenicu da su kukavička gowna. Likovi su puni para, popularnost i status im nisu vezani za Srbiju ni na koji način, a vode politiku i neće da se oglase kada pripadnike njihovog naroda siluje šizoidni ludak. Banalna ti je izjava da se ne oglašavaju zato što ih neki novinar nije pitao za mišljenje.

Samo inteligentan čovek može biti najbolji svih vremena.
Nemoj brkati stvari, inteligencija i pamet nisu isto. Pametan zna da upotrebi ono što ima u pravom trenutku, a inteligentnih praznoglavaca ima pun k… svet. Što se Đokovića tiče, on nije ni pametan ni inteligentan – on je samo dovoljno bogat da plati armiju ljudi da misle za njega. On samo radi šta mu se kaže, i to je cela filozofija.

Zato što ja i meni slični ne podržavamo tvoju bandu ubica i lopova.

Nisu nikakva poštapalica nego legitimni razlog za skidanje bagre s vlasti, dal me duša boli ili ne je potpuno irelevantno, iako nisam emotivni bogalj poput vas SNSovaca. Činjenica je da je svako od nas mogao da se nađe tamo i da skonča tog dana.

Rekoh ti već, to je njihovo pravo da, ali ne umanjuje činjenicu da su kukavička gowna. Likovi su puni para, popularnost i status im nisu vezani za Srbiju ni na koji način, a vode politiku i neće da se oglase kada pripadnike njihovog naroda siluje šizoidni ludak. Banalna ti je izjava da se ne oglašavaju zato što ih neki novinar nije pitao za mišljenje.
Zato sto ste ti i tebi slicni ista ekipa kao i SNS ali samo niste na vlasti. Da jeste bili biste isti ili gori od ovih. I to je vas problem, problem sto je neko drugi na vlasti, a ne sto je u toj zemlji bezakonje vec decenijama.

Ko si ti da za Jokica, Djokovica ili nekog drugog uspesnog sportistu kazes da su kukavicka govvna? Jedna anonimna kukavica koje laje sa nekog foruma ili drustvene mreze na uspesne ljude u svojim oblastima ( za razliku od tebe koji si za njih napisao da su oni govvna ja nisam za tebe iako su oni vredniji od tebe verovatno u svim oblastima, njihovom zanimanju, ljudskosti, patriotizmu itd).
U krajnjem slucaju njihovo je pravo da podrze i sadasnju vlast, kao sto je i podrzava bar pola stanovnika Srbije, oni mogu drugacijim ocima od tebe i tvojih istomisljenika da vide situaciju u Srbiji. Takvim suludim i iskljucivim stavom, neprijateljskim ka nekom ko misli drugacije od tebe ti si gori od ovih na vlasti. Te zasto bi se na tvoju stranu svrstavao Jokic ili Jokic? Boli ih rasplodni organ za bezobraznu, iskljucivu i neracionalnu gomilu.

A sad ides na ignore listu, drmaj tamo resetke kaveza. Adio.

Poslednja izmena:
Nikola Jokić je sa svim ugovorima dosada zaradio 426.859.111 američkih dolara, plus najmanje 6.000.000 od sponzora, dok je Novak Đoković od nagrada zaradio "samo" 190.194.053 američkih dolara...
I to je glavni problem ove dvojice. Da sutra blokaderima sluze hranu i pice na blokadama ne bi valjali jer su superbogati.

Svojevremeno je Vlade Divac pricao kako su ga svi u Srbiji pokusavali da prevare za novac a vec kada su propali u pokusaju su procedili "pa ti si zaradio 100miliona $ u Americi" ili cak iz osvete da sire pricu po novinama kako je on prevarant i cicija.

Pretpostavljam da ce na kraju i Djokovic i Jokic da se zauvek nasele negde drugde, negde gde nece dozivljavati ljubomoru sunarodnika. Evo ociglednog dokaza kako prolazi "ljubav" izmedju ljubomornog dela naroda i njihovih sportskih velicina, par budala po forumu pise o njima kao o djubradima zato sto ne podrzavaju njihovu politicku opciju, mogu misliti na sta ce to da lici ako zavrse karijere i dodju tu na vetrometinu takvim ljudima.

Poslednja izmena:

Back