Бран Мутимировић
Domaćin
- Poruka
- 4.141
Jokić glasova: 4
Đoković glasova: 10
Ukupno: 12

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jokić glasova: 4
inteligentna anketaJokić glasova: 4
Đoković glasova: 10
Ukupno: 12![]()
Nijedan nu drugi nisu zavrsili srednju skolu (Djokovic je isao u sportsku gimnaziju a Jokic u ekonomsku skolu), Djokovic je pricao da ce da je zavrsi kada se penzionise kao teniser. Jokic se nije izjasnjavao.Đoković je obrazovaniji, bez iq testa ne znam ko je inteligentniji.
A obojica su mi gownari.
Zato sto je dobijao ugovore od EPS-a za brojila? Ne mislis valjda da je dobijao ugovore zato sto je zavrsio ETF a ne zbog korupcije?Nikola Jokic je autistican i ne ume da govori, ali ima visoku kosarkasku inteligenciju. Djokovic je elokventan, galantan, bistar, ali veruje u razne gluposti i nebuloze. Od nasih sportista rekao bih da je Bodiroga najinteligentniji...
Pa i Bodiroga je vernik koliko znam.Djokovic je elokventan, galantan, bistar, ali veruje u razne gluposti i nebuloze. Od nasih sportista rekao bih da je Bodiroga najinteligentniji...
mrtva trka, obojica mlitavi i neodlučni,Bolji je onaj koji pumpa.
Pa to smo videli ali koji je inteligentniji?Inteligentan je samo onaj ko je za SNS
Obijica su Filadelfija za sve koji dolaze na ovo mesto gde pisemo, nisu ni mutavi a njihov politicki stav ne mora da bude kao i tvoj. To je njihovo pravo, svidjalo se tebi ili ostalim forumasima ( i ziteljima Srbije) ili ne. Jel to tesko ukapirati?mrtva trka, obojica mlitavi i neodlučni,
a finansijski totalno nezavisni od Srbije i režima
Zasto bi oni bili govvna a ne ti ili neko ko ima logiku slicnu tvojoj? Jel tebe iskreno dusa boli za tih 16 nevinih ljudi ili te boli sto je AV na vlasti?Tvoje pravo je i da ignorišeš ili još gore podržiš ubicu 15 nevinih ljudi ali te to neće činiti ništa manjim govnettom.
Zato što ja i meni slični ne podržavamo tvoju bandu ubica i lopova.Zasto bi oni bili govvna a ne ti ili neko ko ima logiku slicnu tvojoj?
Nisu nikakva poštapalica nego legitimni razlog za skidanje bagre s vlasti, dal me duša boli ili ne je potpuno irelevantno, iako nisam emotivni bogalj poput vas SNSovaca. Činjenica je da je svako od nas mogao da se nađe tamo i da skonča tog dana.Jel tebe iskreno dusa boli za tih 16 nevinih ljudi ili te boli sto je AV na vlasti?
Sem porodica tih nastradalih ljudi vecinu vas zabole rasplodni organ za njih, oni su vam postapalica u celoj prici. Da se ne lazemo.
Rekoh ti već, to je njihovo pravo da, ali ne umanjuje činjenicu da su kukavička gowna. Likovi su puni para, popularnost i status im nisu vezani za Srbiju ni na koji način, a vode politiku i neće da se oglase kada pripadnike njihovog naroda siluje šizoidni ludak. Banalna ti je izjava da se ne oglašavaju zato što ih neki novinar nije pitao za mišljenje.E pa, ako se sportisti ne izjasnjavaju povodom toga to je njihovo pravo, niko nije ni insistirao da ih pita za misljenje a bilo je toliko prilike da recimo neki novinar na priprema/konferencijama postavi takvo pitanje.
Nemoj brkati stvari, inteligencija i pamet nisu isto. Pametan zna da upotrebi ono što ima u pravom trenutku, a inteligentnih praznoglavaca ima pun k… svet. Što se Đokovića tiče, on nije ni pametan ni inteligentan – on je samo dovoljno bogat da plati armiju ljudi da misle za njega. On samo radi šta mu se kaže, i to je cela filozofija.Samo inteligentan čovek može biti najbolji svih vremena.
Zato sto ste ti i tebi slicni ista ekipa kao i SNS ali samo niste na vlasti. Da jeste bili biste isti ili gori od ovih. I to je vas problem, problem sto je neko drugi na vlasti, a ne sto je u toj zemlji bezakonje vec decenijama.Zato što ja i meni slični ne podržavamo tvoju bandu ubica i lopova.
Nisu nikakva poštapalica nego legitimni razlog za skidanje bagre s vlasti, dal me duša boli ili ne je potpuno irelevantno, iako nisam emotivni bogalj poput vas SNSovaca. Činjenica je da je svako od nas mogao da se nađe tamo i da skonča tog dana.
Rekoh ti već, to je njihovo pravo da, ali ne umanjuje činjenicu da su kukavička gowna. Likovi su puni para, popularnost i status im nisu vezani za Srbiju ni na koji način, a vode politiku i neće da se oglase kada pripadnike njihovog naroda siluje šizoidni ludak. Banalna ti je izjava da se ne oglašavaju zato što ih neki novinar nije pitao za mišljenje.
I to je glavni problem ove dvojice. Da sutra blokaderima sluze hranu i pice na blokadama ne bi valjali jer su superbogati.Nikola Jokić je sa svim ugovorima dosada zaradio 426.859.111 američkih dolara, plus najmanje 6.000.000 od sponzora, dok je Novak Đoković od nagrada zaradio "samo" 190.194.053 američkih dolara...
e pa ne može takoNikola Jokić = IQ of 130+
Novak Đoković = IQ između 90 i 110