Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
NOVAK UŽIVO NA JUTJUBU! Ljudi, pitajte, ja ću da odgovaram!

nole-jutjub.jpg

Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković najavio je da će se 3. decembra putem društvenih mreža družiti sa svojim fanovima.

Ovo druženje je postalo tradicionalno pod nazivom #Nole4U. Teniser će putem Jutjuba odgovarati na pitanja koja će mu obožavaoci postavljati do 3. decembra putem Tvitera, sa haštagom #Nole4U.

Đoković je nekoliko puta ranije odgovarao na pitanja koja su mu fanovi postavljali, ali zbog zgusnutog rasporeda koji je imao ove sezone je to ređe činio.

Novak je po završetku sezone našao vreme koje će da iskoristi za svoje fanove i druženje sa njima putem društvenih mreža.

“Zdravo ljudi! Vreme je za još jedan #Nole4U. Evo prilike da mi pošaljete svoja pitanja, a ja ću odgovoriti na njih uživo. Ostavite pitanje u komentarima pa ću izabrati najinteresantnija, koja imaju dosta lajkova i koja se i vama sviđaju”, napisao je Đoković na društvenim mrežama.

Đoković je sezonu završio na prvom mestu ATP liste.

http://sportexpress.rs/novak-uzivo-na-jutjubu-ljudi-pitajte-ja-cu-da-odgovaram/

Šta mislite koji je Novakov realni prag GS titula u karijeri.. Nije i dalje star ali 27 godina nikako nije malo, narocito ne za danasnje igrače.. Iskreno mislim da ni on a tek Nadal neće moći kao Federer da sa 33 godine igraju tako. Mnogo više idu na snagu i trčanje i Noletu ostaje još 2-3 godine ovakvog, vrhunskog tenisa.. Cenim da je realnost nekih 10 GS titula a voleo bih da me demantuje i broji bar do 13-14. :) U 2015 mu želim da uzme RG i bar još jednu GS titulu i Sinsinati..v

Šta mislite koji je Novakov realni prag GS titula u karijeri.. Nije i dalje star ali 27 godina nikako nije malo, narocito ne za danasnje igrače.. Iskreno mislim da ni on a tek Nadal neće moći kao Federer da sa 33 godine igraju tako. Mnogo više idu na snagu i trčanje i Noletu ostaje još 2-3 godine ovakvog, vrhunskog tenisa.. Cenim da je realnost nekih 10 GS titula a voleo bih da me demantuje i broji bar do 13-14. :) U 2015 mu želim da uzme RG i bar još jednu GS titulu i Sinsinati..v

Ђоковић је добар скоро као Федерер. Са свим трофејима које је освојио, нема сумње да је Федерер најбољи, рекао је Тони Надал.

Чудна изјава Тонија Надала, стрица и тренера Рафаела Надала. Он је за шпанске медије рекао да сматра да је први играч света Новак Ђоковић бољи од Рафаела Надала, али да је питање да ли је и од Роџера Федерера.

Тони је познат по шокантним изјава, али до сада није говорио против Рафе, што би могло да значи и раскид сарадње.

- Надал је освојио више трофеја од Ђоковића, али када говоримо о тенису, о игри, Новак је бољи – сматра Тони и додао да Србин ипак није најбољи. – Добар је, скоро као Федерер. Са свим трофејима које је освојио, нема сумње да је Федерер најбољи, рекао је Тони Надал.

(Novosti)

Od 2008. Ноле је изузев 2011, подбациаво успехом на ГС турнирима . 2009 и 2010. си биле катасторфалне...онда је 2011 коначно прорадио. Мада је и тада ОТЕО титулу од Федерера у полуфиналу УСО...спасивши 2 везане меч-лопте и то на Федереров сервис! О 2012. да и не говорим када је изгубио финале Вимблдона од Марија и то у три сета????????? Ово ми никада неће бити јасно док постојим. Ноле је добио један од 5 ГС УСО финала?? Туга.

Онда ове године пуко од просечног Ваврнке у Мелбурну, готово се предао Надалу у финалу ФО иако га је до тада 4 пута за редом млатнуо у 4 финала, од којих у Риму на шљаци. Онда је у УСо пукао, ејјјј ПУКАО од Некаквога Нишикорија?? Да те бог ачува и сви свеци!! Да ми је то неко рекао да Ноле може, ја бих се одрешио од смејања. Али, али...није смешно..да није жалсоно било би смешно, јер опет некакав Чилић освоји УСО титулу а Ноле ни до финала?????????????? Туго моја!

Шта ће даље бити са Новаком и његовим ГС подбачајима остаје да се нагађа, мада сам ја спреман ан све. Чак и да не освоји НИ ЈЕДНА ГС следеће сезоне не би ме зачудило ништа. Зачудило би ме ако Зебаллос или Лопез не освоји који ГС, али од Ђоке, јок море.

Реално очекујем да освоји један АО...и то је све. Синсинатти Новак не верујем да ће никада освојити... јер забога, сачека га СТРАШНИ Робредо, који се није видео нигде за последњих 5 година. А уз то има и неких 32 године или сл, али, изашао Ђоки на црту у Синсију и млатуно га до кољена! Тако да Ноле уччествовао 4 пута у фналу синсија али ниједном д ага освоји и постане први играч у ИСторији тениса који је освојио свих 9 МС1000 турнира.

Има још једна ствар да комплетирам чуђење када је најбољи играч данашњице у питању, а то је Борис Бекер?? Ни сама Васиона не зна зашто ли га је Ноле унајмио?? Чудила се Васиона месецима и чујем престала и она да се више чуди. Однекуда ми дојавише да не зна ни Ноле а још мање да зна Бекер. Можда једини зна Вајда, али Вајда је исувише фин човек да би о томе около дробио.

Poslednja izmena:
Ђоковић је добар скоро као Федерер. Са свим трофејима које је освојио, нема сумње да је Федерер најбољи, рекао је Тони Надал.
Чудна изјава Тонија Надала, стрица и тренера Рафаела Надала. Он је за шпанске медије рекао да сматра да је први играч света Новак Ђоковић бољи од Рафаела Надала, али да је питање да ли је и од Роџера Федерера.
Тони је познат по шокантним изјава, али до сада није говорио против Рафе, што би могло да значи и раскид сарадње.
- Надал је освојио више трофеја од Ђоковића, али када говоримо о тенису, о игри, Новак је бољи – сматра Тони и додао да Србин ипак није најбољи. – Добар је, скоро као Федерер. Са свим трофејима које је освојио, нема сумње да је Федерер најбољи, рекао је Тони Надал.

(Novosti)
е, сад нешто размишљам: да се то тони не додворава Нолету не би ли га овај најмио за тренера. С обзиром да Тони зна како треба играти против Надала на шљаци, могла би то да буде велика помоћ да Ђоко освоји тај је6ени РГ.

е, сад нешто размишљам: да се то тони не додворава Нолету не би ли га овај најмио за тренера. С обзиром да Тони зна како треба играти против Надала на шљаци, могла би то да буде велика помоћ да Ђоко освоји тај је6ени РГ.

Verovatno je to više motivaciona izjava za Nadala. On se često povređuje u poslednjih nekoliko godina, što za posledicu jednostavno mora da ima pad voljnog momenta. A gde ćeš veću motivaciju od one kad ti rođeni stric i čovek koji te poznaje bolje od svih, kaže da je tvoj najveći rival bolji od tebe?

YHYK, mislim da si ga malo preterao druze. :)

Normalno je da se desavaju kiksevi povremeno i protiv slabijih. Nadala je cak to vise karakterisalo, gubio je i od 19-ogodisnjeg Kirgiosa i od 17ogodisnjeg Hrvata. Nole nije ima kikseve tog kalibra, a porazi od Vavrinke i igraca tog kvaliteta su ipak normalni, nisu to luzeri, ipak su to momci iz top 10. Taj Vavrinka je pokazao da moze da dobije svakog.

Ali se slazem da je Nole mogao da ima vise GS titula do sad, jedno 10ak sigurno.. Jednostavno, nekada nije uspeo da pobedi glavu i samo zbog toga je gubio, narocito period do prosogodisnjeg Vimbldona.. Ali dobro, sta je tu je, ja se iskreno nadam da ce nas pozitivno iznenaditi u 2015oj.

- - - - - - - - - -

A sto se tice Tonija, i ja mislim da je to takticki namazan potez.. Ipak Nadal izlazi iz povrede, blizi si AO i vec krecu te psihicke igrarije.. I prosle godine su i Nadal i Toni hvalili Novaka pre vecih turnira.

Od 2008. Ноле је изузев 2011, подбациаво успехом на ГС турнирима . 2009 и 2010. си биле катасторфалне...онда је 2011 коначно прорадио. Мада је и тада ОТЕО титулу од Федерера у полуфиналу УСО...спасивши 2 везане меч-лопте и то на Федереров сервис! О 2012. да и не говорим када је изгубио финале Вимблдона од Марија и то у три сета????????? Ово ми никада неће бити јасно док постојим. Ноле је добио један од 5 ГС УСО финала?? Туга.

Онда ове године пуко од просечног Ваврнке у Мелбурну, готово се предао Надалу у финалу ФО иако га је до тада 4 пута за редом млатнуо у 4 финала, од којих у Риму на шљаци. Онда је у УСо пукао, ејјјј ПУКАО од Некаквога Нишикорија?? Да те бог ачува и сви свеци!! Да ми је то неко рекао да Ноле може, ја бих се одрешио од смејања. Али, али...није смешно..да није жалсоно било би смешно, јер опет некакав Чилић освоји УСО титулу а Ноле ни до финала?????????????? Туго моја!

Шта ће даље бити са Новаком и његовим ГС подбачајима остаје да се нагађа, мада сам ја спреман ан све. Чак и да не освоји НИ ЈЕДНА ГС следеће сезоне не би ме зачудило ништа. Зачудило би ме ако Зебаллос или Лопез не освоји који ГС, али од Ђоке, јок море.

Реално очекујем да освоји један АО...и то је све. Синсинатти Новак не верујем да ће никада освојити... јер забога, сачека га СТРАШНИ Робредо, који се није видео нигде за последњих 5 година. А уз то има и неких 32 године или сл, али, изашао Ђоки на црту у Синсију и млатуно га до кољена! Тако да Ноле уччествовао 4 пута у фналу синсија али ниједном д ага освоји и постане први играч у ИСторији тениса који је освојио свих 9 МС1000 турнира.

Има још једна ствар да комплетирам чуђење када је најбољи играч данашњице у питању, а то је Борис Бекер?? Ни сама Васиона не зна зашто ли га је Ноле унајмио?? Чудила се Васиона месецима и чујем престала и она да се више чуди. Однекуда ми дојавише да не зна ни Ноле а још мање да зна Бекер. Можда једини зна Вајда, али Вајда је исувише фин човек да би о томе около дробио.

...aj ti meni sada reci sta ti nije jasno pa da ti objasnim posto vidim mnogo kontradiktornosti u tvojim postovima.
Eo pitaj Bokija i sve ce ti objasniti :D

- - - - - - - - - -

YHYK, mislim da si ga malo preterao druze. :)

Normalno je da se desavaju kiksevi povremeno i protiv slabijih. Nadala je cak to vise karakterisalo, gubio je i od 19-ogodisnjeg Kirgiosa i od 17ogodisnjeg Hrvata. Nole nije ima kikseve tog kalibra, a porazi od Vavrinke i igraca tog kvaliteta su ipak normalni, nisu to luzeri, ipak su to momci iz top 10. Taj Vavrinka je pokazao da moze da dobije svakog.

Ali se slazem da je Nole mogao da ima vise GS titula do sad, jedno 10ak sigurno.. Jednostavno, nekada nije uspeo da pobedi glavu i samo zbog toga je gubio, narocito period do prosogodisnjeg Vimbldona.. Ali dobro, sta je tu je, ja se iskreno nadam da ce nas pozitivno iznenaditi u 2015oj.

- - - - - - - - - -

A sto se tice Tonija, i ja mislim da je to takticki namazan potez.. Ipak Nadal izlazi iz povrede, blizi si AO i vec krecu te psihicke igrarije.. I prosle godine su i Nadal i Toni hvalili Novaka pre vecih turnira.

12 ako cemo iskreno :cool:...

10 u vrh glave,mada sumnjam da ce i tolko uzeti.

Nije bas specijalista za velike meceve :D

Sto se RG tice,to moze da uzme jedino kad se Nadal povuce.E sad,pitanje je koji ce duze igrati...

Federer, Nadal, Djokovic ...su SVI veliki igraci...

Ko ce kada biti prvi zavisi od mnogih ljudskih i igrackih momenata...

Nije iskljucivo bitan teren: bitno je biti sampion i van terena...

Tu su takodje sva ova trojica na visini zadatka, sa tim sto je mozda Federer za dlaku ispred.

10 u vrh glave,mada sumnjam da ce i tolko uzeti.

Nije bas specijalista za velike meceve :D

Sto se RG tice,to moze da uzme jedino kad se Nadal povuce.E sad,pitanje je koji ce duze igrati...

Zato si ti specijalista za debilne priloge. No1e ima svoje žrtve za velike mečeve redovno. Sad je jedan predao jer nije smeo da mu izadje na megdan. Bolela ga ledja. :manikir:

(Novosti)

Moje skromno misljenje kad je u pitanju Toni stric od Nadala je da taj igra igricu kojom misli da ce da posalje poruku Novaku .
Taj gospodin iz boksa dok Nadal igra prica li prica .To sto on prica ne slusa samo Nadal .To Toni zna a trbalo bi da znaju i Nadalovi protivnici .
Dakle uklavirio je oprobanu taktiku i Novak ne treba da se obazire na Tonijeve izjave .Sve su smisljene i neistinite .On to sto prica i ne misli .

Servis je udarac koji je velikim dijelom doprineo da Novak treci put u poslednje cetiri godine zavrsi sezonu na prvom mjestu na svijetu.

1017778011548dc9608082d516732058_orig.jpg

U 2014. godini Novak je u tri statisticke kategorije postavio licni rekord
Novak je imao najvisi procenat prvog servisa u karijeri 67%.
Odservirao je u prosjeku najvise asova 6,2 po mecu i najmanje duplih gresaka 1,5 po mecu.
Takodje, Novak je uzeo 88% gemova na svoj servis, cime je izjednačio licni rekord iz 2013.
Uzto Novak je osvojio 75% poena posle svog prvog servisa, koliko je imao i 2012. i 2013. godine.

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2014&mm=12&dd=14&nav_id=936258

To je Novak - Nole svi ga vole :heart::heart::heart:

Novak - Nole i Souza zajedno su trenirali ...
„Danas smo proveli jutro sa Novakom .
Prvo smo bili u teretani, a onda na terenu.
Bilo je to sjajno iskustvo jutros i učenje u veoma takmičarskom ritmu.
Pridružite nam se“, napisao je na Fejsbuku Frederiko Markes, Souzin trener.
14694355685491b75555349397599634_640x480.jpg

Novak kaže da jedva čeka da se vrati na teren i da je uzbuđen zbog početka nove sezone.

0_6d9b4_2447264e_XS.jpg
0_6d9b5_d465316f_XS.jpg
0_6d9b7_ff97c062_XS.jpg

20127607005031f4e9e3628072032905_orig.jpg

“Trenutno se osećam veoma dobro, svež sam i motivisan da nastavim da igram na najvišem nivou.
Prvih nekoliko mečeva u sezoni uvek su posebni, nadam se da ću startovati na najbolji mogući način.
Abu Dabi je već izgradio reputaciju da na jednom mestu skupi vrhunske igrače – svi rivali će me testirati, tako da moram da budem na svom maksimumu“,

203.gif
203.gif
203.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back