Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sigurno da bi bili razočarani ali čemu ovo poređenje baš sa Agasijem,zato što je Nole rekao da je privilegovan što je ušao u društvo između ostalih i Agasija?
A da li su zbog ovog Agasijevog priznanja usledila silna razočarenja kod Agasijevih navijača i da mu se ne priznaje niti jedan osvojen grend - slem?
Ako je Nole bio ikada dopingovan u dosadašnjoj karijeri,onda možemo da kažemo da su svi vrhunski koristili neku nedozvoljenu supstancu (to je moje viđenje,bez navijačke opredeljenosti).
Ponavljam,želim da verujem da nije nikada ništa nedozvoljeno koristio a šta mu sutra donosi ili kad oseti da mu se približava kraj bogate teniske karijere i da li će reći "da,koristio sam i te i te gluposti",to su već teška nagađanja....kako za njega tako i za ostale vrhunske tenisere.

Исто тако.И некако сам убеђен да није.И не бих волео да било који наш спортиста користи допинг...и једног дана хвали се тиме:eek:.А шта ће бити - видећемо.
Иначе претпостављам да се данас масовно,у свим спортовима,користи нека врста допинга.Мање или више,јаче или слабије - поента је да то ови који
проверавају - не открију.И то је постало такмичење:ко може да промува а да га не открију.

Novak gostovao u "Malom dnevniku"!(video)

nnoole.jpg

Pogledajte video:
http://www.tracarenje.com/Dogadjaji/Novak-gostovao-u-Malom-dnevniku-video.html

Prilozi

• nnoole.jpg
    nnoole.jpg
    54,7 KB · Pregleda: 2
ne razumem daje dobar primer cemu? pa znate li koliko jadne dece zele da budu kao djokovic a uspe jedan od 200.000? to je dobar primer da uspe jedan od milion?! haha glupost i sta frustrirani roditelji muce decu deca ne uspeju izgube najbolje godine,zdravlje,psihu..propadnu u svakom smislu i ne bude od njih nista,i to je dobar primer ma da

djokovic_ao.jpg

Endi Marej smatra da Novakov trener Boris Beker nije puno uticao na poboljšanje igre svjetskog tenisera.

"Iskreno, ne vidim baš nikakvu razliku u sadašnjoj Novakovoj igri u odnosu na onu prije dolaska Bekera za njegovog trenera.
Mislim da ga Boris nije učinio boljim teniserom.
Međutim, siguran sam da mu pruža pomoć jer su rezultati tog tandema u posljednje vrijeme fantastični",

To MAJSTORE Novace - Nole :heart::heart::heart:

Novak se plasirao u finale turnira u Dubaiju ...
Pobijedio je Tomaša Berdiha sa 6:0, 5:7, 6:4.
Berdih je u nastavku pokazao zasto je u Top 10,
Nole se pomucio da obezbijedi finale sa Rodzerom Federerom.
Konacno ce njih dvojica jedan drugom na crtu .
Nek pobijedi bolji .
Novak ne gubi bodove i moze da igra opusteno .
Idemo Novace ...

578888_20150226reutersahmed-jadallahdubaidi007341591_f.jpg

Vilander konacno govori sto misli ...
Lijepo od njega a i vrijeme mu je bilo da progovori i pokaze koliko ga cijeni ...

789085-mats-wilander.jpg

152037523954ef523517d02061320944_orig.jpg

„On je toliko dobar, možda je čak i bolji od Rodžera Federera i Rafaela Nadala.
Kada je u ritmu i kada se bori, praktično je nemoguće pobijediti ga.
Jednostavno, ne možete da ga probijete.
Federer i Nadal imaju rivale protiv kojih ne vole da igraju.
Ja ne vidim da postoji igrač protiv kojeg Đoković ne voli da igra“...

Evo sto je Novak rekao na koferenciji za stanpu poslije meca sa Tomasem Berdihom...

"Čak i posle prvog prvog seta, koji je išao na perfektan način i kada sam igrao veoma dobro, znao sam da meč nije završen.
Samo sam hteo da ostanem na tom nivou, ali bilo je teško"...

"Imao sam mnogo neiznuđenih grešaka u nastavku.
U trećem setu nisam baš sjajno kontrolisao lopticu, ali nekako sam uspeo da se držim"...

novak-dokovic-foto-fonet-1424979960-620535.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back