Billie Jean
Poznat
- Poruka
- 7.397
Ja ovog tenisera obozavam !!!
Sta vi mislite o njemu ? 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Me 2 !!!silver-girl:I really adore Novak!
Sa ovim se slazem !!! Nemoguce je opisati ovog decka i njegov uspeh i talenat,stvarno !!! Sta god da se kaze,malo je !!!polarnimeda:ne znam koju bih rec mogao da kazem a da bude dovoljna.....
I ja sam se slikala sa njim !!! I jeste divan !!!mawa_45:btw slikala sam se sa njim i imam potpis na kacketu....
aaa...diwan je....
Videcemo...joca111:Nazalost, mislim da Nole na sljaci ipak nema neke sanse protiv Nadala!
Ne bih se bas slozila sa ovim.Mislim da Nole odlican na svim vrstama podloge.Jeste malo cudno da neko ne samo Nole pobedi Nadala na sljaci,jer je on ubedljivo najbolji igrac na sljaci,ali s obzirom da je Nadal u malo losijoj formi svasta je moguce.Andjelčić:pa nema on ti je nekako za tvrdje podloge a ne za sljaku!!!!!!!!!!!!
I ja mislim da je Nole odlican na svim vrstama podloge...Lana M.:Ne bih se bas slozila sa ovim.Mislim da Nole odlican na svim vrstama podloge.Jeste malo cudno da neko ne samo Nole pobedi Nadala na sljaci,jer je on ubedljivo najbolji igrac na sljaci,ali s obzirom da je Nadal u malo losijoj formi svasta je moguce.