Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovako je pocela 2011 ...Nole MAJSTORE ...Srecan put u KINU. :heart::heart::heart:

78651251452452d55d305e059191856_640x640.jpg

ijaoooo:heart:
Prve slike posle veridbe: Jelena pokazala verenički prsten!

Novak Đoković i Jelena Ristić vratili su se u njihov dom u Monte Karlu, a na Jeleninoj ruci paparaci su uspeli da slikaju verenički prsten koji je od Novaka dobila u ponedeljak, piše Dejli Mejl.
jelena%20novak.jpg

Svetski as sa verenicom uživa u Monte Karlu, posle veridbe koja se desila početkom nedelje! Paparaci su uspeli da slikaju poznati srpski par, ali i prsten koji Ristićeva ponosno nosi.
Naime, kako piše Dejli Mejl, Đoković je Jelenu zaprosio na iznenadnom putovanju u Kovent des Minimes hotel u Provansi, u Francuskoj! Svega jedno veče boravili su u deluks apartmanu pomenutog hotela, gde noćenje košta 1.100 evra.
Međutim, odmah sledećeg jutra helikopterom su se vratili u Monte Karlo gde su pošli da biraju burme za venčanje koje će se održati sledeće godine.
Paparaci su uspeli da ih uslikaju ispred zlatare.

Kakav događaj!!! :heart: Neću moći da spavam od uzbuđenja :maramica:

Zivi Nole svoj lijepi normalni zivot .
Lagano opusteno, punim plucima, putuje, radi ima i imace jos vise .
Svoje zadate ciljeve ostvario i ostvarivace ih jos mlad je ima vremena .
Spava mirno po cijeloj planeti proputovao postigao vise od za nekog tri cijela zivota.

121109092401-novak-djokovic-celebrates-story-top.jpeg

Zivi Nole svoj lijepi normalni zivot .
Lagano opusteno, punim plucima, putuje, radi ima i imace jos vise .
Svoje zadate ciljeve ostvario i ostvarivace ih jos mlad je ima vremena .
Spava mirno po cijeloj planeti proputovao postigao vise od za nekog tri cijela zivota.

121109092401-novak-djokovic-celebrates-story-top.jpeg

Zaboravila si ono najlepše: Svakodnevni iscrpljujući treninzi već 20 godina, obavezno druženje sa novinarima, konferencije. Mislim da ima manje vremena za opuštanje od prosečnog čoveka sa 8h radnog vremena.

Koliko sam primetila, No1e broj jedan se ne zali.
To su neke stvari koje moraju da se urade, a on uziva da daje izjave za stampu i ostalo.
Ako se sve dobro organizuje, onda sve protice OK. I za sve se ima vremena.

Ko ne moze da spava zbog informacije da se No1e broj 1 verio, neka se zapita koji su to momenti u zivotu jednog coveka koji se ne zaboravljaju.
Mene bi bilo sramota da ostavljam ovakve komentare. On je javna licnost i to tako jednostavno mora da se isprati u javnosti.
Ne verujem da je hteo da se od toga pravi medijsko ludilo, ali on je broj jedan u tenisu i ljudi vole da citaju o tako lepim dogadjajima.
Vas dvojica verovatno jos niste prosli kroz te stvari, sta znaci veriti se, ozeniti se, pa zato ovako negativno govorite o Novakovoj veridbi i buducem vencanju.
Inace ne biste to radili sto radite.
Odgovorila sam vam, jer jednostavno ``molite`` da vam se odgovori svojim negativnim klinackim komentarima.
Novak se nece potresti sto neko od vas nece ili nije mogao da spava zbog njegove veridbe.

Ko ne moze da spava zbog informacije da se No1e broj 1 verio, neka se zapita koji su to momenti u zivotu jednog coveka koji se ne zaboravljaju.
Mene bi bilo sramota da ostavljam ovakve komentare. On je javna licnost i to tako jednostavno mora da se isprati u javnosti.
Ne verujem da je hteo da se od toga pravi medijsko ludilo, ali on je broj jedan u tenisu i ljudi vole da citaju o tako lepim dogadjajima.
Vas dvojica verovatno jos niste prosli kroz te stvari, sta znaci veriti se, ozeniti se, pa zato ovako negativno govorite o Novakovoj veridbi i buducem vencanju.
Inace ne biste to radili sto radite.
Odgovorila sam vam, jer jednostavno ``molite`` da vam se odgovori svojim negativnim klinackim komentarima.
Novak se nece potresti sto neko od vas nece ili nije mogao da spava zbog njegove veridbe.

Mene nije sramota zato što ste mi svi u paketu smešni i moram da se sprdam sa vama. Vi ste kao oni tipični Ameri kojima je životno pitanje da li će sestra Kim Kardašijan da pokrene modnu liniju i da li je njena keva smršala 3 ili 4 kg i slično...a sa takvim amerima smo se oduvek sprdali.

Kao zaključak bih stavio da me boli tvrtko za to da li se Novak verio ili nije. Može tako? :D I prekini da ulaziš u ličnu raspravu (ko se oženio, verio ili nije) jer ćeš proći isto kao mujo i čarlika, a to ti ne treba.

Mene nije sramota zato što ste mi svi u paketu smešni i moram da se sprdam sa vama. Vi ste kao oni tipični Ameri kojima je životno pitanje da li će sestra Kim Kardašijan da pokrene modnu liniju i da li je njena keva smršala 3 ili 4 kg i slično...a sa takvim amerima smo se oduvek sprdali.

Kao zaključak bih stavio da me boli tvrtko za to da li se Novak verio ili nije. Može tako? :D I prekini da ulaziš u ličnu raspravu (ko se oženio, verio ili nije) jer ćeš proći isto kao mujo i čarlika, a to ti ne treba.

Da se ne odnosi ovo na mene slučajno? :D

Ne razumem ja sta ti hoces da ja dobijem. :)
I otkud ti to da ja shvatam kao licnu uvredu kada ti ili neko drugi komentarisu o Novaku u negativnom kontekstu.
Ne moze mi niko zabraniti, kao ni tebi da napisem ono sto mislim.
Ako sam te povredila necim - licno tebe, znas sta ti je ciniti.

Ne razumem ja sta ti hoces da ja dobijem. :)
I otkud ti to da ja shvatam kao licnu uvredu kada ti ili neko drugi komentarisu o Novaku u negativnom kontekstu.
Ne moze mi niko zabraniti, kao ni tebi da napisem ono sto mislim.
Ako sam te povredila necim - licno tebe, znas sta ti je ciniti.

Ama nisi, nego si krenula tim putem, "ti se nisi verio" sledeće će da bude priča o tome gde radim i sa kim živim , pa onda vera, nacionalnost, kao ona dva diletanta što vole da pišu. To nije uvreda nego nagoveštaj, a možda sam se i prevario? Možda nisi htela da ideš dalje u tome?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back