Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Djokovic je nacionalni heroj... jedan od retkih koji dize ugled Srbije u svetu koji su neki 90ih srozali u debelom minusu

zato nemoj ovde da prosipas svoju ironiju i ljubomoru

jednostavno ako te nervira, ako ti se gadi (mada ne vidim zasto bi, al dobro), nemoj pisati na njegovoj temi i gotovo

Zašto da ne pišem? Pa malo se zezam, u granicama pristojnosti :D Ako se tebi to ne sviđa imaš mnoge druge teme koje ti leže (politika i slično).

pisem ja i tamo, al smeta mi kad vidim da pljujes po necemu sto je retko dobro za ovu drzavu

razumeo bih da omalovazavas fudbalere sto i ja radim, ali da Djokovica neko iz Srbije ne podnosi, nikada necu razumeti

pisem ja i tamo, al smeta mi kad vidim da pljujes po necemu sto je retko dobro za ovu drzavu

razumeo bih da omalovazavas fudbalere sto i ja radim, ali da Djokovica neko iz Srbije ne podnosi, nikada necu razumeti

Ali ja se ne ponašam po šablonu, čoveče - shvati. Ja imam svoj stav prema svakom sportisti ponaosob i ne zanima me šta drugi misle o njemu. Evo Dareta Miličića sam pljuvao godinama na jednoj temi ali kao igrača i veoma talentovanu lenštinu, dok ga van sporta smatram za izuzetnog čoveka, humanog i punog empatije i tu sam ga uvek hvalio, svakom prilikom. Na fudbal ne bih trošio reči jer je propao odavno a ljudi i dalje nešto očekuju. Te pare bi trebalo uložiti u vaterpolo, odbojku i ono što nam ide od ruke i gde imamo uspehe. Zašto da ne i u košarku? Duda je izvukao maksimum sa ovom mladom i ne toliko talentovanom ekipom...sad sam se raspisao.

Ali ja se ne ponašam po šablonu, čoveče - shvati. Ja imam svoj stav prema svakom sportisti ponaosob i ne zanima me šta drugi misle o njemu. Evo Dareta Miličića sam pljuvao godinama na jednoj temi ali kao igrača i veoma talentovanu lenštinu, dok ga van sporta smatram za izuzetnog čoveka, humanog i punog empatije i tu sam ga uvek hvalio, svakom prilikom. Na fudbal ne bih trošio reči jer je propao odavno a ljudi i dalje nešto očekuju. Te pare bi trebalo uložiti u vaterpolo, odbojku i ono što nam ide od ruke i gde imamo uspehe. Zašto da ne i u košarku? Duda je izvukao maksimum sa ovom mladom i ne toliko talentovanom ekipom...sad sam se raspisao.

Sad bih ti platio pivo, života mi :D

Evo ja te za ove recenice (posto ne pijem), zovem na kafu.

Ako je to tacno, a nije, zasto bi cekao da ga otpusti posle Australije?
Bar se u tenisu ugovori otkazuju preko noci.
Za Novaka je Vajda kao clan porodice.
A i ako ga otpusti, to je samo Novakov problem.
Nego smo i Vajdu ``prisvojili``, pa i njega volimo i cenimo.

Poslednja izmena:
0905D058695645F588BBDAD8E51F1460.ashx

Nije to u pitanju, nego si ti nebitan i neću više da ti dajem na značaju :D Možeš da pokušaš da laješ na nekog drugog, ništa te ne košta :D

:cepanje:...pa to si govorio otpocetka...ali sad je doslo do grla posto vise nemash argumenata :lol:...
A ja sam ti od samog pocetka govorio...nemoj KLINAC, popustices KAD TAD posto se ne sluzis istinom vec LAZIMA :mrgreen:...i evo, tako i bi :rotf:...

Nebitan si :cepanje:...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back