Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol:
djokovic_loss_300_1.jpg

Matejana, pa sta da ocekujes od bogataskog deteta kojem niko nikad nije rekao ``ne``, ``ne mozes`` i slicno.
On je cak i dobar, jer nije morao da igra tenis, a eto igra ga profi, on zaradjuje i od pravljenja kompjuterskih igrica.
Ja licno volim kada teniser nije ``leden``, zelim da osetim koliko mu je stalo da pobedi.
Tenis vec odavno vise nije samo sport... vec nesto mnogo vise...

Matejana, pa sta da ocekujes od bogataskog deteta kojem niko nikad nije rekao ``ne``, ``ne mozes`` i slicno.
On je cak i dobar, jer nije morao da igra tenis, a eto igra ga profi, on zaradjuje i od pravljenja kompjuterskih igrica.
Ja licno volim kada teniser nije ``leden``, zelim da osetim koliko mu je stalo da pobedi.
Tenis vec odavno vise nije samo sport... vec nesto mnogo vise...
cool,nisam znao za ovo :)

Gotivan je Gulbis...

- - - - - - - - - -

Evo sada dobijam informaciju da se No1e mnogo potresao Ernestsovom izjavom.
Gulbis se inace zove Ernests.
I osvojio je Sankt Petersburg, kao i Simon turnir u Metz-u.
Conga se zaljubio. I dosta ste informacija dobili. Za danas.
Hahahaha,u koju se crncugic zaljubio? :D

Čekaj koji sportista je intelektualna gromada? Malo realnosti, bez obzira pričamo li o Noletu ili nekom trećem. Ranije se dešavalo da poneki sportista bude u isto vreme i student (ne mislim na kretenske sportske akademije nego na prave fakultete) a danas eventualno megatrend, ako i to. Uguraju ih u šablon sa 5-6 godina, i delji do 30 i neke jedno te isto svaki dan.

Konkretno Novak jeste pametan i elokventan dečko. Odskače i od Janka i Viktora. Ne kažem ni ja da je "gromada", ali nikako ne možeš reći da je ograničen. I da, govori još i italijanski i nemački ;)

Konkretno Novak jeste pametan i elokventan dečko. Odskače i od Janka i Viktora. Ne kažem ni ja da je "gromada", ali nikako ne možeš reći da je ograničen. I da, govori još i italijanski i nemački ;)

Govori 3 rečenice gde se zahvaljuje organizatorima. Naspram Janka i Viktora je i moj komšija taksista intelektualac :D Nisam rekao da je glup nego da je ograničen (ne u mentalnom smislu nego samom svojom profesijom).

Pa o cemu ostalom da prica? Kao i ostali teniseri koji pricaju kada ih pitaju nesto o turniru, kako je ko igrao, sta treba da se menja u igri ako je nesto skripalo, tako i Novak odgovara na pitanja koja su zaista jednolicna, ali ne moze ga novinar pitati sta je sanjao prethodne noci, da li se ljubio sa devojkom i tako to...
Na slicna pitanja novinarima odgovaraju i ostali sportisti iz drugih sportova, ne vidim razlog da neko nekom kaze da je ogranicen, pogotovo time sto se bavi tenisom.
A i da je ogranicen mentalno, a nije, to je njegova stvar i nije lepo da se u negativnom kontekstu prica o tim stvarima, mentalnim ogranicenjima, psihickim poremecajima.

Novak Đoković je najbolji teniser koji je ikada kročio na šljaku, travu ili beton.
Svi njegovi lokalni fanovi su najpametniji, najpismeniji, najobrazovaniji i najlepši ljudi na Mlečnom Putu. Pored toga su divni, elokventni, i vrsni poznavaoci tenisa.

:hvala:

- - - - - - - - - -

Ovim putem želim da se javno zahvalim korisniku Duška Vodolija na ukazanoj mi reputaciji.
Ona je, bez zbora, sama elita među gorenavedenim.
:ok: ..

ijaoooo:heart:
Prve slike posle veridbe: Jelena pokazala verenički prsten!

Novak Đoković i Jelena Ristić vratili su se u njihov dom u Monte Karlu, a na Jeleninoj ruci paparaci su uspeli da slikaju verenički prsten koji je od Novaka dobila u ponedeljak, piše Dejli Mejl.
jelena%20novak.jpg

Svetski as sa verenicom uživa u Monte Karlu, posle veridbe koja se desila početkom nedelje! Paparaci su uspeli da slikaju poznati srpski par, ali i prsten koji Ristićeva ponosno nosi.
Naime, kako piše Dejli Mejl, Đoković je Jelenu zaprosio na iznenadnom putovanju u Kovent des Minimes hotel u Provansi, u Francuskoj! Svega jedno veče boravili su u deluks apartmanu pomenutog hotela, gde noćenje košta 1.100 evra.
Međutim, odmah sledećeg jutra helikopterom su se vratili u Monte Karlo gde su pošli da biraju burme za venčanje koje će se održati sledeće godine.
Paparaci su uspeli da ih uslikaju ispred zlatare.

Ovim putem želim da se javno zahvalim korisniku Duška Vodolija na ukazanoj mi reputaciji.
Ona je, bez zbora, sama elita među gorenavedenim.

duska.vodolija zbora radi ELITA ...
Posla tebi ...*Zasluzio si reputaciju ...BRAVO*.

Jest reputaciju si dobio od najgore kako zboris na tvoj sarkazm .
Bolji i tako nego nikako ,a reputacija ti je porasla jesi li primijetio .
Tako to radi ELITA .:D

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back