JAHVE
Poznat
- Poruka
- 8.191
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2013&mm=09&dd=22&nav_id=756468
Moj Erneste ne razumem ni ja tebe!
cool,nisam znao za ovoMatejana, pa sta da ocekujes od bogataskog deteta kojem niko nikad nije rekao ``ne``, ``ne mozes`` i slicno.
On je cak i dobar, jer nije morao da igra tenis, a eto igra ga profi, on zaradjuje i od pravljenja kompjuterskih igrica.
Ja licno volim kada teniser nije ``leden``, zelim da osetim koliko mu je stalo da pobedi.
Tenis vec odavno vise nije samo sport... vec nesto mnogo vise...

Hahahaha,u koju se crncugic zaljubio?Evo sada dobijam informaciju da se No1e mnogo potresao Ernestsovom izjavom.
Gulbis se inace zove Ernests.
I osvojio je Sankt Petersburg, kao i Simon turnir u Metz-u.
Conga se zaljubio. I dosta ste informacija dobili. Za danas.

Nije valjda da si u kontaktu sa CongomPa napisala sam da je informacija dosta za danas.
Naravno, otkrivam ono sto su mi rekli da otkrivam, a ono sto ne smem, ne smem.
Postujte to.![]()

Gulbis se malo zaigrao.
Ne zamerite bogataskom detetu.
No1e ce mu vec ``reci`` rec, dve - kada se budu sreli.
...zauvjek se ostati igrac za 30+
...
...Tako je Boki, leđendo. Gulbis je imao veliki potencijal da postane veliki teniser, ali se na potencijalu i završilo....ma sta da mu govori...Gulbis moze samo da mu pod prozor pljune...zauvjek se ostati igrac za 30+
...
Nije on kao NOLE, rodjen za rekorde...
Čekaj koji sportista je intelektualna gromada? Malo realnosti, bez obzira pričamo li o Noletu ili nekom trećem. Ranije se dešavalo da poneki sportista bude u isto vreme i student (ne mislim na kretenske sportske akademije nego na prave fakultete) a danas eventualno megatrend, ako i to. Uguraju ih u šablon sa 5-6 godina, i delji do 30 i neke jedno te isto svaki dan.
Konkretno Novak jeste pametan i elokventan dečko. Odskače i od Janka i Viktora. Ne kažem ni ja da je "gromada", ali nikako ne možeš reći da je ograničen. I da, govori još i italijanski i nemački![]()
Govori 3 rečenice gde se zahvaljuje organizatorima. Naspram Janka i Viktora je i moj komšija taksista intelektualacNisam rekao da je glup nego da je ograničen (ne u mentalnom smislu nego samom svojom profesijom).
Novak Đoković je najbolji teniser koji je ikada kročio na šljaku, travu ili beton.
Svi njegovi lokalni fanovi su najpametniji, najpismeniji, najobrazovaniji i najlepši ljudi na Mlečnom Putu. Pored toga su divni, elokventni, i vrsni poznavaoci tenisa.

Ovim putem želim da se javno zahvalim korisniku Duška Vodolija na ukazanoj mi reputaciji.
Ona je, bez zbora, sama elita među gorenavedenim.
..

ijaooooPogledajte prilog 305147
Uskoro svadba...

Ovim putem želim da se javno zahvalim korisniku Duška Vodolija na ukazanoj mi reputaciji.
Ona je, bez zbora, sama elita među gorenavedenim.