NOLE JE OPET NAJBOLJI!!!!!!!!
Svaka mu čast na ovoj pobedi, trebalo je imati snage i motivacije, hrabrosti i želje za ovako nešto. Oduševio me je ovom pobedom, i još jednom me strašno obradovao kad sam se najmanje nadao. Nisam očekivao ovu pobedu, jednostavno, utoliko je slađa. Zaista trebaš imati veliku moć u svakom smislu da ideš na pobedu i daš 250% sebe protiv silno motivisanog igrača koji sutra zvanično uzima tvoje prvo mesto na rang-listi. Naravno, uvek će biti onih malodušnih koji bi za ovo razbijanje Nadala okrivili samog Nadala, koga je bolelo uvo za otimanje titule Noletu i dokaz zašto sutra postaje prvi na kretenskoj ATP listi.
Verujte mi, siguran sam da Nadalu nije uopšte mila činjenica da će ubedljivim porazom ponovo postati prvi... Pa majku mu, neki kao da su već zaboravili, kao da je toliko davno bila 2011. kada je Nole protiv Rafe izgledao baš kao što je danas - dominantno i nadmoćno.
A sad, pustimo sve, budimo uz Noleta, jer ova velika pobeda, koja donosi veliku motivaciju i želju da se nastavi niz, jeste samo početak najbitnijeg dela Noletove karijere. Sada smo mu najpotrebniji, budimo jači nego ikad i više nego ikad uz njega, samo tako će on postati najjači i najveći dosad - pa da nam u novembru donese novo veliko slavlje i skokove s padobranom

A onda da trijumfalno završi sezonu, i uđe u novu - bilo prvi ili drugi, sa namerom da je završi kao ubedljivo prvi, i uradi ono što dosad nije!!!
DO NOVIH POBEDA I NOVE SLAVE, DO NOVOG MESTA MEĐU LEGENDAMA, NAPRED NOLE!!!