Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:cepanje:...pa to si govorio otpocetka...ali sad je doslo do grla posto vise nemash argumenata :lol:...
A ja sam ti od samog pocetka govorio...nemoj KLINAC, popustices KAD TAD posto se ne sluzis istinom vec LAZIMA :mrgreen:...i evo, tako i bi :rotf:...

Nebitan si :cepanje:...

Kao što rekoh, nebitan si. Krevelji se sam sa sobom ili deda čarlijem :bye:

Lepo je tebi u tvom imaginarnom svetu, uživaj :ok:

:hahaha: baš je simpa ovaj rodik...kad mu je nole intelektualno odgovorio na njegove prozivke i usto ga laganice dobio na njegovom terenu, pokušao je da se fizički obračuna s njim u svlačionici, ali je odustao kad je video njegovog trenera (verovatno fizioterapeuta)...:hahaha: dobra šala na svoj račun.

...pa i ja bi ga htio tuci da mi ovo uradi :cepanje:...

...kakva mooda ima ovaj NOLE...zamisli tu samarcinu...u gostima i pred preko 10 000 Rodikovih navijaca :lol:...

NOLE JE KRALJ...:cool:...

:hahaha: baš je simpa ovaj rodik...kad mu je nole intelektualno odgovorio na njegove prozivke i usto ga laganice dobio na njegovom terenu, pokušao je da se fizički obračuna s njim u svlačionici, ali je odustao kad je video njegovog trenera (verovatno fizioterapeuta)...:hahaha: dobra šala na svoj račun.

...ali sto on jos sam kaze...NOLE me mogao isprasiti da je htio...:rotf:...pa onda krene da se cupa...ja ga sateram uz orman :hahaha:...kakav GLUPKO ovaj Rodick...aj sto ga nikada nisam ni volio ali ovo su stvarno potezi ocajnika...:rotf:...nema brale, ne igra se...nema rapa i onda se na neki nacin mora doci na naslovne strane :lol:...JADNO...

Novak pobijedio Rafaela Nadala 6:3, 6:4 .Sa cetvrtim peharom u Pekingu ide dalje...
BRAVO...NOLE ...MAJSTORE...
:heart::heart::heart:

157302716952510fe3528bf781295190_orig.jpg

NOLE JE OPET NAJBOLJI!!!!!!!! :worth: :worth: :klap: :vatromet:

Svaka mu čast na ovoj pobedi, trebalo je imati snage i motivacije, hrabrosti i želje za ovako nešto. Oduševio me je ovom pobedom, i još jednom me strašno obradovao kad sam se najmanje nadao. Nisam očekivao ovu pobedu, jednostavno, utoliko je slađa. Zaista trebaš imati veliku moć u svakom smislu da ideš na pobedu i daš 250% sebe protiv silno motivisanog igrača koji sutra zvanično uzima tvoje prvo mesto na rang-listi. Naravno, uvek će biti onih malodušnih koji bi za ovo razbijanje Nadala okrivili samog Nadala, koga je bolelo uvo za otimanje titule Noletu i dokaz zašto sutra postaje prvi na kretenskoj ATP listi.

Verujte mi, siguran sam da Nadalu nije uopšte mila činjenica da će ubedljivim porazom ponovo postati prvi... Pa majku mu, neki kao da su već zaboravili, kao da je toliko davno bila 2011. kada je Nole protiv Rafe izgledao baš kao što je danas - dominantno i nadmoćno.

A sad, pustimo sve, budimo uz Noleta, jer ova velika pobeda, koja donosi veliku motivaciju i želju da se nastavi niz, jeste samo početak najbitnijeg dela Noletove karijere. Sada smo mu najpotrebniji, budimo jači nego ikad i više nego ikad uz njega, samo tako će on postati najjači i najveći dosad - pa da nam u novembru donese novo veliko slavlje i skokove s padobranom :mrgreen: A onda da trijumfalno završi sezonu, i uđe u novu - bilo prvi ili drugi, sa namerom da je završi kao ubedljivo prvi, i uradi ono što dosad nije!!!

DO NOVIH POBEDA I NOVE SLAVE, DO NOVOG MESTA MEĐU LEGENDAMA, NAPRED NOLE!!! :vatromet:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back