Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zna se ko je najbolji,najljepsi :heart::heart::heart:

attachment.php

PRAG – Selektor teniske reprezentacije Srbije Bogdan Obradović potvrdio je danas da najbolji teniser sveta Novak Đoković ove godine neće igrati u Dejvis kupu.

"Novak ne planira da igra Dejvis kup ove godine, zbog Olimpijskih igara u Londonu i želje da zadrži prvo mesto na svetu. Čim bude želeo da se vrati u tim on će biti deo reprezentacije. Mislim da i bez njega imamo tim koji dostojno može svima da se suprostavi", rekao je Obradović u Pragu.

Đoković je krajem prošle godine najavio da neće igrati za srpski tim u prvom delu takmičenja u Dejvis kupu, a prošle nedelje potvrdio je da neće biti u ekipi za četvrtfinalni duel sa Češkom.

Izvor : ***************

Obradović: Nije istina da Nole neće igrati u Dejvis kupu

Selektor teniske reprezentacije Srbije Bogdan Obradović demantovao je informaciju da Novak Đoković ove godine neće igrati za nacionalni tim u Dejvis kupu.
"Novosti" su juče prenele Obradovićevu izjavu u kojoj kaže da Đoković, bez obzira da li Srbija obezbedi plasman u polufinale ili ne, neće igrati kako bi se pripremio za Olimpijske igre u Londonu i zadržao prvo mesto na ATP listi.

"Sve odluke o Novakovom ucešću donosićemo pravovremeno i zajedno. Ja stalno ponavljam da imam problem da ga odgovorim da ne igra, a ne da ga ubeđujem da igra za svoju zemlju. On je uvek voljan da igra za Srbiju, uostalom braniće boje srpske zastave u Londonu. Do tada, ekipa će dati sve od sebe da se plasira u sledeću rundu takmičenja, a mi kao ekipa imamo potencijal za tako nešto", rekao je Obradović Tanjugu.

Obradović je dodao i da je svestan da će 2012. godina biti izuzetno teška i izazovna za najboljeg tenisera sveta.

"On brani poziciju broj jedan na ATP listi, igra dodatno na Olimpijskim igrama i još plus Dejvis kup. To je nemoguće fizički izdržati. Zato svi zajedno ucestvujemo u donošenju najracionalnijih odluka. Mislim da smo za sada sve odluke donosili ispravno, a o budućim imamo vremena da razmišljamo i ništa sada ne bih prejudicirao", zaključio je Obradović.

Reprezentativci Srbije trenutno se nalaze u Češkoj gde sa domaćinom igraju četvrtfinalu duel Dejvis kupa. Nakon prvog dana rezultat je 1-1.

http://tenissrbija.blogspot.com/2012/04/obradovic-nije-istina-da-nole-nece.html

po izboru časopisa time, novak je ove godine ušao među 100 najuticajnijih ljudi na svetu.
glasanje se završava u petak 6 aprila, a ko će bit izabran za najuticajnijeg znaće se 17 aprila.
za novaka možete glasati ovde.

ni u ludilu dok nasi momci igraju i bore se , on se odmara i leti .........samo znas ni Nadal ,ni jedan frfunski teniser kao sto je NoVAK NEBI smeo da si dozvoli tako nesto ........
ON IGRA SAMO ZA SEBE ..........

ni u ludilu dok nasi momci igraju i bore se , on se odmara i leti .........samo znas ni Nadal ,ni jedan frfunski teniser kao sto je NoVAK NEBI smeo da si dozvoli tako nesto ........
ON IGRA SAMO ZA SEBE ..........

Dejvis kup je takmicenje koje je postalo nebitnije od nekog Masters 1000 turnira. Nekada nije bilo tako, ali sada jeste, i svi najbolji teniseri na svetu tako razmisljaju. Dejvis kup je u sustini relikt ITF proslosti, i trebalo bi da promene strukturu takmicenja, mnogi teniseri, bivsi i sadasnji se slazu sa tim.

Ima zadatak da za Srbiju na Olimpijskim igrama osvoji zlato. Ne odmara nego se priprema. Inače, selektor ga nije ni nominovao za reprezentaciju. Kako da dodje i da igra? :sad2:

samo ON ?
A vi ste zaludenici, a da ga selekor nije zvao to je izmisljeno
nije mi jasno kako ga mozete braniti,
zar niko od tenisera ili sporista nisu saluzili da se malo vise postuju,
uf ,politika.........ali ima jos onih koji su cistog srca........

samo ON ?
A vi ste zaludenici, a da ga selekor nije zvao to je izmisljeno
nije mi jasno kako ga mozete braniti,
zar niko od tenisera ili sporista nisu saluzili da se malo vise postuju,
uf ,politika.........ali ima jos onih koji su cistog srca........
Federer nije igrao za Švajcarsku u poslednjih 8 godina ni jednom. Nadal takodje nije igrao za Španiju poslednjih par godina. Igrao samo prošle godine. Ni jedan amerikanac ako je u prvih 10 ne igra. Ne vidim problem. A tvoj komentar da Nole igra samo za novac apsolutno ne stoji. Daj mi i jednog svetskog tenisera koji je u dobrotvorne svrhe odvojio toliko koliko Novak za svoj narod. Niko mu po patriotizmu nije ravan. Tebe uopšte ne razumem.
A ovde ti citiram ono što ti negiraš.

"Sve odluke o Novakovom ucešću donosićemo pravovremeno i zajedno. Ja stalno ponavljam da imam problem da ga odgovorim da ne igra, a ne da ga ubeđujem da igra za svoju zemlju. On je uvek voljan da igra za Srbiju, uostalom braniće boje srpske zastave u Londonu. Do tada, ekipa će dati sve od sebe da se plasira u sledeću rundu takmičenja, a mi kao ekipa imamo potencijal za tako nešto", rekao je Obradović Tanjugu.

Obradović je dodao i da je svestan da će 2012. godina biti izuzetno teška i izazovna za najboljeg tenisera sveta.

"On brani poziciju broj jedan na ATP listi, igra dodatno na Olimpijskim igrama i još plus Dejvis kup. To je nemoguće fizički izdržati. Zato svi zajedno ucestvujemo u donošenju najracionalnijih odluka. Mislim da smo za sada sve odluke donosili ispravno, a o budućim imamo vremena da razmišljamo i ništa sada ne bih prejudicirao", zaključio je Obradović.

Poslednja izmena:
Na neke stvari zaista ne vredi trošiti reči, posebno na ljude koji misle da su cool zato što pljuju po onima koji to najmanje zaslužuju. Ne pada mi na pamet da nabrajam šta je sve Novak uradio za ovu zemlju, to već znaju i vrapci na grani (kojih je nažalost sve manje), oni koji pljuju ne samo Novaka, već bilo kog našeg sportistu lako zanemare sve što su ti sportisti učinili pre svega za imidž srpskog naroda, pa onda za uspeh srpskog sporta. Al ako, neka pljuju, dela su uvek govorila više od reči. Novak je na vrhu sveta, pitam se samo gde li ste vi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back