Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Djokoviče zdrtilo úmrtí dědy

Djokovič, zdrcený úmrtím svého dědy, o kterém se dozvěděl při dopoledním rozehrávání, se na dvorci dlouho hledal. Po prohrané první sadě v sobě našel dostatek psychických sil a Ukrajince Alexandra Dolgopolova porazil po setech 2:6, 6:1 a 6:4.

Po mečbolu Dolgopolov tleskal Djokovičovi u sítě. Srb si otřel slzy, došel doprostřed dvorce a zvedl ruce k nebi.
Z tiskové konference po utkání byl omluven. "Zemřel mu děda, bylo pro něj náročné k zápasu nastoupit a hrát a po postupu byl zcela vyčerpán fyzicky i psychicky," uvedlo v prohlášení vedení ATP.

Děda hrál důležitou roli během Djokovičova dospívání a v době války na Balkáně. "Vštěpoval mi, že vždycky musím bojovat," řekl dříve tenista a věnoval mu letošní titul v Miami. "Dodáváš mi pozitivní energii, jsi můj hrdina," říkal.
:( :( :(

Sad sam cula na B92 za smrt Novakovog dede :(
Mnogo mi je zao. :(

Nadal kaze da je Novak pokazao veliku mentalnu snagu u mecu sa Aleksandrom Dolgopolovim.

„Novak je pokazao neverovatnu mentalnu snagu i samo mogu da mu cestitam na onome sto je uradio danas.
Zao mi je zbog njega i njegovog djeda.
Rekao sam mu to u svlacionici.
Uvijek je tesko pronaci prave rijeci u takvoj situaciji“,

Dokaz da se iz pomrčine radjaju zvezde.

app_full_proxy.php

The 2012 TIME 100 Poll
Who are the most influential people of the past year? Vote on our TIME 100 list

Malo nas je uplasio na pocetku, ali ja sam verovala da ce sve biti OK:)
Nadal, ako sad pobedi Simona, ce imati nocne more:"opet taj Djokovic":lol:
Svaka cast Noletu.On je emotivac, umro mu deda i opet je uspeo da pobedi.:klap:
novak-djokovic.jpg

I ja se nadam da ce se Rafi po glavi vrzmati bas te reci.
Ali, mora se priznati da Nadal sjajno igra u Monte Karlu i da ce No1e morati da da sve od sebe da ga pobedi.
Malo inata da moze da prekine Nadalov niz pobeda u Monte Karlu, malo i drugih cinilaca i ja se iskreno nadam da ce No1e iznaci recept kako da danas pobedi Nadala.
Zelim mu svu sportsku srecu. Zasluzio je da ove godine pobedi na Monte Karlu. Da pridoda sebi jos jedan novi trofej, to ce mu puno znaciti pred RG i OI.
Bice uzasno uzasno tesko. Mozda i necu smeti da gledam mec, jer ovih dana nisam sva svoja.
Veliki pozdrav od mene za sve vas, moje drage i mile virtualne prijatelje! :kiss: i :heart:

Sve ste videli i sami.
Pobedio je bolji (trenutno).
Svaka cast Rafi kao pobedniku.
Nadam se da ce se Novak konsolidovati za Barselonu.
Ovako nije trebalo da bude, ali sport je takav.
Rafa je generalno igrao najbolji tenis ove nedelje i zasluzio je da osvoji Monte Karlo.

Sve ste videli i sami.
Pobedio je bolji (trenutno).
Svaka cast Rafi kao pobedniku.
Nadam se da ce se Novak konsolidovati za Barselonu.
Ovako nije trebalo da bude, ali sport je takav.
Rafa je generalno igrao najbolji tenis ove nedelje i zasluzio je da osvoji Monte Karlo.
Potpuno se slazem s tobom.Nadal je bio ubedljivo bolji.
..mozda da Nole nije imao smrtni slucaj, mozda bi se vise borio...ne znam...delovalo je kao da mu se uopste ne igra tenis.
Dobro, idemo dalje...mi smo ljudi, nismo masine...bice bolje drugi put;)

Ne znam da li je imao u vidu Barselonu... Mozda sam lupila gore...
Ali ako je i mislio da igra tamo, mislim da bi trebao da preskoci Barselonu i da se usredsredi na Rim u maju. Pa posle, polako.
Barselona pocinje 25-tog, ako se ne varam.
To je uzasno brzo.
On ce sigurno za Beograd, mozda je vec i dosao ovamo.
Sto rece gossca - idemo dalje, zivot je takav...

Juce je na terenu bio samo jedan teniser. Rafa. Lose finale.
Novak je bio samo telesno prisutan.
To da se zna i zapamti.
Zato neka se svi cuvaju Novaka u Madridu, Rimu, a narocito na Rolan Garosu i Olimpijskim igrama.
O Vimbldonu da i ne govorim.
P.S. I jos da kazem nesto, da je Zil Simon bio samo malo psihicki stabilniji i da se nije uplasio Rafe, bilo bi svasta u polufinalu. Ali zato je Zil Simon tamo gde jeste.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back