duska.vodolija
Buduća legenda
- Poruka
- 29.335
Zna se ko je najbolji,najljepsi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam videla kad je napisao Srbija! - cirilicom.
I u takvom jednom casu euforije, No1e se setio da ispise odakle je!
Nisam sigurna da je to jos neko uradio od kada se teniseri ``upisuju`` na socivo kamere.
Živi bili i dobrodošli ovde. Pravo mesto za dobronamerne navijače.Moja deca i ja smo navijaci Noleta![]()
Ala si se pros´o .......Битно да за кинту може увек да игра, а репрезентацију ко хебе.
po izboru časopisa time, novak je ove godine ušao među 100 najuticajnijih ljudi na svetu.
glasanje se završava u petak 6 aprila, a ko će bit izabran za najuticajnijeg znaće se 17 aprila.
za novaka možete glasati ovde.
Nije toliko lep koliko mu niko ne moze nista.![]()
Ima zadatak da za Srbiju na Olimpijskim igrama osvoji zlato. Ne odmara nego se priprema. Inače, selektor ga nije ni nominovao za reprezentaciju. Kako da dodje i da igra?PA gde nam je sad junak DA BRANI I IGRA ZA SRBIJU,
samo njemu treba odmor????
ni u ludilu dok nasi momci igraju i bore se , on se odmara i leti .........samo znas ni Nadal ,ni jedan frfunski teniser kao sto je NoVAK NEBI smeo da si dozvoli tako nesto ........
ON IGRA SAMO ZA SEBE ..........
Ima zadatak da za Srbiju na Olimpijskim igrama osvoji zlato. Ne odmara nego se priprema. Inače, selektor ga nije ni nominovao za reprezentaciju. Kako da dodje i da igra?![]()
Federer nije igrao za Švajcarsku u poslednjih 8 godina ni jednom. Nadal takodje nije igrao za Španiju poslednjih par godina. Igrao samo prošle godine. Ni jedan amerikanac ako je u prvih 10 ne igra. Ne vidim problem. A tvoj komentar da Nole igra samo za novac apsolutno ne stoji. Daj mi i jednog svetskog tenisera koji je u dobrotvorne svrhe odvojio toliko koliko Novak za svoj narod. Niko mu po patriotizmu nije ravan. Tebe uopšte ne razumem.samo ON ?
A vi ste zaludenici, a da ga selekor nije zvao to je izmisljeno
nije mi jasno kako ga mozete braniti,
zar niko od tenisera ili sporista nisu saluzili da se malo vise postuju,
uf ,politika.........ali ima jos onih koji su cistog srca........
"Sve odluke o Novakovom ucešću donosićemo pravovremeno i zajedno. Ja stalno ponavljam da imam problem da ga odgovorim da ne igra, a ne da ga ubeđujem da igra za svoju zemlju. On je uvek voljan da igra za Srbiju, uostalom braniće boje srpske zastave u Londonu. Do tada, ekipa će dati sve od sebe da se plasira u sledeću rundu takmičenja, a mi kao ekipa imamo potencijal za tako nešto", rekao je Obradović Tanjugu.
Obradović je dodao i da je svestan da će 2012. godina biti izuzetno teška i izazovna za najboljeg tenisera sveta.
"On brani poziciju broj jedan na ATP listi, igra dodatno na Olimpijskim igrama i još plus Dejvis kup. To je nemoguće fizički izdržati. Zato svi zajedno ucestvujemo u donošenju najracionalnijih odluka. Mislim da smo za sada sve odluke donosili ispravno, a o budućim imamo vremena da razmišljamo i ništa sada ne bih prejudicirao", zaključio je Obradović.