Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...sve je to lijepo ali prvo se mora proci Bagdatis...

Treba,brale i bice tesko ima tezak zrijeb . Nikad nije bilo lako.
Pritisak je nesto sto je on naucen iskustvom ucio i savladao .
Ko je taj teniser koji ga u datom periodu nema.
Sigurno nije nikad gubio meseve u svlacionici .
U Dubaiju,i Indijan Velsu svojim protivnicima je pomogao da ga dobiju .
Svojim greskama ne cistim njihovim poenima, i trenutnim momentumom.
Zelim od Noleta da igra svoju igru, da manje grijesi,dobro servira.
Bekendi, forhendi,voleji doci ce sami...
Ima uz sebe tim moze i hoce, igra lijepi barsumasti dopadljivi tenis, uz jedinstvenu harizmu koju nosi u sebi.
Sve ostalo je bice kako bude.
Nama koji ga volimo sve njegovo je za ponos .:heart::heart::heart:

155459_105-afp-carl-de-souza_f.jpg

Ima uz sebe tim moze i hoce, igra lijepi barsumasti dopadljivi tenis, uz jedinstvenu harizmu koju nosi u sebi.

A ja na ove lepe Duskine reci samo da dodam: Idemo Nole! :heart: :heart: :heart:

:ok: Ne bih ja tu nista menjala!
Samo cu ponoviti. Nole je samo covek! Doduse, onaj koji se radja jednom u sto godina. Blago nama sto nam se dogodio za naseg zivota!

Duska na moru se brcka, a tema potonula.
E ne dam!
Prva Novakova pobeda u Majamiju!
Pobedio je uvek neugodnog Bagdatisa.
Nisam gledala prenos, zaspala sam... ko je gledao i ko hoce neka napise kratki prikaz meca.
Vise volim da citam vase komentare nego iz novina, da znate!
Danas gledamo Tipsu.
A Viktor, hvala Bogu, prosao!
Bravo za nase momke i devojku!
Idemo dalje.

“Ovaj momak, Novak Đoković, on je pesnica svoje nacije. On je ponosni Srbin koji ne dozvoljava da bude poražen. Ne samo da je pobedio velikog Federera i branioca titule Nadala, pobedio je i one na tribinama. Mnogi tamo nisu baš nakloni ljudima iz istočne Evrope, sećam se samo Ivana Lendla i njegovog statusa, ali Novak je stao pred njih, odigrao bekhend, pa forhend i poručio im ‘Ne idem ja nigde!’. Ovog momka morate da volite... On je postao idol mladima u svojoj zemlji, deca se ugledaju na njega i, iako potiču iz države koja je propatila, kroz njegove uspehe mogu da vide da je radost moguća ako se da sve od sebe. On je dokaz da možete da ostvarite sve ono u šta snažno verujete”, neke su od poruka ovog neobičnog obožavaoca lika i dela Novaka Đokovića.
Ovo je izjaviio jedan 23 godisnji Amerikanac vatreni obozavaoc Novaka Djokovica .

“Ovaj momak, Novak Đoković, on je pesnica svoje nacije. On je ponosni Srbin koji ne dozvoljava da bude poražen. Ne samo da je pobedio velikog Federera i branioca titule Nadala, pobedio je i one na tribinama. Mnogi tamo nisu baš nakloni ljudima iz istočne Evrope, sećam se samo Ivana Lendla i njegovog statusa, ali Novak je stao pred njih, odigrao bekhend, pa forhend i poručio im ‘Ne idem ja nigde!’. Ovog momka morate da volite... On je postao idol mladima u svojoj zemlji, deca se ugledaju na njega i, iako potiču iz države koja je propatila, kroz njegove uspehe mogu da vide da je radost moguća ako se da sve od sebe. On je dokaz da možete da ostvarite sve ono u šta snažno verujete”, neke su od poruka ovog neobičnog obožavaoca lika i dela Novaka Đokovića.
Ovo je izjaviio jedan 23 godisnji Amerikanac vatreni obozavaoc Novaka Djokovica .
images

Amerikanac Noletov navijac, a njegovi sunarodnici,Boze pomozi mi, navijaju za Rodzera Federera, zdusno cak i kad igra sa Novakom.
To me zaboli.
Evo u Majamiju pobijedi Bagdatisa,pa svog drugara Troickog i Gaskea ce imam pravo da se nadam. :heart::heart::heart:
Endi Rodik mi se zamjerio grdno kad je napadao Noleta,sljedece ga je godine pobijedio i tako mu odgovorio na napade.
Od tada ne navijam za Endija a veceras u sitne sate navijala sam bas za njega i bi za bilo koga ko bi bio sa one druge strane mreze.
Jer i veliki Rozer mi se zamjerio,Nole je i njega pozdravio poslije tog prsta sto je podignut prijetio.

:heart: Duska moja dosla! :heart:
Sta reci za jucerasnji dan.
Novak nije Novak iz prosle godine, to je evidentno. Ali to je sasvim ljudski, nemoguce je ponoviti onakvu igru koju je Nole igrao prosle godine, onakav niz pobeda.
Gresio je sinoc Viktor, a gresio je i Novak. I to mora da redukuje. Posebno greske sa osnovne linije, gde je najjaci.
Nije pokazao sta sve ume, ali valjda je igrao onoliko koliko mu je trebalo da pobedi indisponiranog Viktora za koga ne znam sta mu je ove sezone, kao da ga je suncanica udarila ;)
Sad ide na Francuza, nadam se da tu nece biti nekih problema. Drzimo palceve.
Ljubim sve odreda sa teme. :kiss:

Obojica su počeli kilavo, ali kontam da na onakvim vrućinama i ne može bolje. Al nebitno, pobeda je pobeda i bitno je da se nije mnogo istrošio.
dimitrov je u prvom setu odlično servirao i to mu je bio jedini aspekt igre zbog kojeg je stigao do TB, kad mu je stao prvi servis tipsa je lagano priveo meč kraju.

gaske je, međutim, odigrao odlično prvi set, ali mu nedostaje upravo ono što imaju prva četvorka, a što ih izdvaja od ostalih, a to je da najvažnije poene odigraju najbolje.
to je napravilo prevagu u prvom setu. u drugom setu nole je dodao gas i naterao gaskea da sve više greši.

Novak iskren kao i uvijek ...:heart::heart::heart:
Vratio sam Monaka u igru***

v239256p0.jpg

"Meč sam počeo kao u četvrtfinalu protiv Davida Ferera, veoma agresivno, napadao sam njegove udarce, ali jednostavno nisam mogao u istom ritmu da ga privedem kraju.
Duel je veoma ličio na taj četvrtfinalni, bio je ovo uzbudljiv i neizvestan.
Mislim da je osim nas na terenu, iskreno uživala i publika.
Znao sam da me čeka težak meč i zato sam srećan zbog prolaska u finale"

To MAJSTORE ...:heart::heart::heart:

15651324874f78b403eea01609693493_size3.jpg

"Ovo je definitno bio sjajan meč i lepo je biti učesnik finala.
Endi je bio blizu da dobije drugi set, i onda je meč mogao da ode u smeru povoljnijem za njega.
Ovde je bila predivna atmosfera tokom cele nedelje, uvek je bilo sunčano i ja sam uživao"

"2007. godine sam osvojio ovaj turnir, to je bio prvi veliki trunir koji sam osvojio i volim da igram ovde.
Puno je boja na tribinama, puno ljudi različitih nacionalosti koji su navijali za nas i zahavljujem se svima na podršci"

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back