polarnimeda
Iskusan
- Poruka
- 5.266
ali sta ti vredi besmrtnost, kada ja riknem jednog dana? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma zezam se bre.... medvedi n...E to si u pravu....To je moje prokletstvo...Da vidim sve mede i ostale kako riknajvaju....![]()
Nema smisla,stvarno,sad si me bacio u bedak,i to pred spavanje.
XAxxxxaxaxaaxaxaxaaxaxax.......E koji si kralj...![]()
![]()
![]()
@Srle
Moras da uzmes jednu opticku varku u obzir...Nadal je samo kilogram tezi od Federera...
A imaju istu visinu 185 cm(85 i 84 kilograma)...
Sta mislite sta radi Nadal dok propusta Kvins? Spava? Ne propusta on Kvins slucajno...a Novak ne propusta nista a stalno ima problema sa fizikalijama...to mu ne treba nista...
Treba da napravi hitne rezove...
Ne,ne,ljudi,ne kapirate...Pet kila misica uz zadrzavanje kondicije koje ima + malcice vise = to je to!
Verujte mi....Ko god je igrao neki sport,znace sta mislim. Snaga = masa X ubrzanje,jel tako? Dakle,vise kila,vise snage,malo vise kondicije.....Uz Noletovu tehniku...Eto ti servis od 220 km/h redovnoA onda,zbog svega toga,moze da izdrzi i duzi mec,da drzi servis,da vise trci....Nije lose,zar ne?
Uf...ma zezam se bre.... medvedi n...
cekaj... pa... nije valjda da i medvedi umiru?!![]()
Uf...
Medvedi ne umiru!
hmmmm...Umiru i to ce umreti pre nas pogotovo polarni....![]()
![]()
aaaaa, o5!?Ma Jekna te lozi samo....![]()
aaaaa, o5!?![]()
sad joj ide i bez tvoje pomoci...![]()
pa da je novak ubedjen da ce ispasti u 2. kolu vimbldona... mozda bi i posvetio vreme nekim promenama (iako ja ne mislim da je jedna slaba partija protiv kolsrajbera dokaz da novaku nesto posebno fali)...Ja bih samo da Novak nesto napravi...
Dosadilo mi je da pricam da je sjajan igrac a da nema rezultate...
Nemojte da mi nabrajate sta je osvojio jer to odlicno znam...
Smatram da moze mnogo vise...
@polarni meda
Nijesam se salio...
Samo sam dao jednu teoriju koja je u svakom slucaju bolja za izvesti nego da se ponovi proslogodisnji Vimbldon...
Jao, nece valjda Fed odustati...
A cujes ovog 'zagorcati zivot'...![]()
Tebi su izgleda samo izjave koje izjavi Federer..super i na mestu..Šali se Novak..
Jao, nece valjda Fed odustati...
A cujes ovog 'zagorcati zivot'...![]()