oazra
Primećen član
- Poruka
- 598
Uz ovakve prognoze, tesko. Ali meni dosta pomazes, samo igram suprotno od onog sto ti napises, i ne mogu da promasim
))

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja prognoziram da on prognozira da će Federer da pobedi.![]()
Srle izvini nemam ništa protiv tebe lično ali si dosadan sa tim "mrzite".. Ne mrzim čoveka, ali ne volim face ala "kit ubica" vazda mrtav ozbiljan, nikad nasmejan...Takve ljude ne volim ni u real life a kamoli na tv-u..Ja bre i kad mi je najteže u životu, smejem se i imam osmeh od uva do uva...A Federer uvek sa istom facom...
Dakle,ne navijam protiv Noleta,sve dok ne igra sa Federerom.....
Ta njegova sposobnost da drzi osecanja pod potpunom kontrolom u 98% sluchajeva je bash ono sto ga i chini imresivnim, pored igre naravno.
Srle izvini nemam ništa protiv tebe lično ali si dosadan sa tim "mrzite".. Ne mrzim čoveka, ali ne volim face ala "kit ubica" vazda mrtav ozbiljan, nikad nasmejan...Takve ljude ne volim ni u real life a kamoli na tv-u..Ja bre i kad mi je najteže u životu, smejem se i imam osmeh od uva do uva...A Federer uvek sa istom facom...
Znam i ja BORISE,namjere i namjerice na NOVAKOVOJ temi i nijesmo sami ni ti ni ja .Знам ја шта је сркијева скиривена намјера.
Да нам заобилазно и као лафо на лијеп начин каже како он не жели ништа лоше НОЛЕТУ а тиме даје ДИСКРЕТНО до знања...читај његово мишљење како је Федерер најбољи.
Федерер не игра 60% његове пријашње игре и то је ИСТИНА.
НОЛЕ игра све и један турнир...сморен је и то је то.
НОЛЕ свакако покушава да нађе своју игру за ВИМБЛДОН...пошто му трава није јача страна.
Не могу рећи да нисам разочаран што је изгубио али га и оправдавам.
Нега само ради шта хоће и ужива у томе јер га ја прије свага волим капо човјека.
и ево зашто...
Ne razumem, šta filozofira Novak..Evidentno je da nešto na relaciji Novak - trener - kondicioni nije u redu, a dokle će da traje ne znam...Šteta bi bila ako ceo svoj talenat ne iskoristi i ne osvoji još koji Gs...No, dobro, njegov problem...
Novak nista ne filozofira, jednostavno je rekao da njemu smetaju vrucine, ima problema sa astmom, i normalno je da na visokim temperaturama ne moze da dise... Lepo je rekao da nikada nece staviti tenis ispred zdravlja...![]()