Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rekao sam da necu komentarisati tenis ovde jedno vreme,zbog genijalaca koji posecuju Forum...Ali posle Novakovog poraza nisam mogao da odolim.

Dakle,ne navijam protiv Noleta,sve dok ne igra sa Federerom. Ali me boli to sto su ovde ljudi,toliko,moram da kazem,hajde blago,zaslepljeni onim sto radi Nole....I zbog toga mrze Federera,koji je za sve tenisere,pa i njega,i dalje BOG.

Evo vam ga za vase prognoze....Ko je taj Tomi Has,beda i jad,Noel ce da ga smaze za dorucak....Bravo za sve velike poznavaoce tenisa,svaka vam cast! Taj covek igra tenis prilicno dugo,i zamislite,zna da igra....Da en poverujete,posto po nekolicini pametnjakovica ovde,samo Noel igra tenis...Eventualno i Nadal....Boranija tipa Federer,Rodik,Marej...Dodju i prodju...Samo je Nole vecan...

Nije bilo dovoljno sto je Rafa ispao od Soderlinga,Nole od onog Nemca koji je pukao sledece koolo...Nije bilo dovoljno sto je Has vodio 2:0 u setovima protiv Federera? Pa da,pitanje je ko je i da li je uopste neko gledao taj mec....Da se vidi da taj covek ipak zna da igra tenis...

Nije mi drago sto je Nole izgubio.Nole je mogao i trebao da izgubi i dva meca ranije. Fora je u tome sto ne priznajete nikoga sem njega,a i ostali igraju tenis...I to kakav!

Realnost je da je Nole trenutno u padu forme i da me ne bi zacudilo da i ranije ispade sa Vimbldona....Sto mu ja,naravno,ne zelim.Razlog?Mec u tri dobijena seta,mecevi pod Suncem,mecevi gde cesto onaj ko bolje kontrolise servis dobija mec....Ko mi ne veruje,neka se samo seti prosle godine i Marata Safina-sa tim istim Noletom.

Dakle, i dalje budite pristrasni,i dalje mrzite najboljeg,ali stvarno ste smesni sa komentarima....I to jasno daje sliku o vasem znaju tenisa....I ne morate da mi odgovarate,ionako ovde necu vise pisati...

Citamo se posle Vimbldona....

Srle izvini nemam ništa protiv tebe lično ali si dosadan sa tim "mrzite".. Ne mrzim čoveka, ali ne volim face ala "kit ubica" vazda mrtav ozbiljan, nikad nasmejan...Takve ljude ne volim ni u real life a kamoli na tv-u..Ja bre i kad mi je najteže u životu, smejem se i imam osmeh od uva do uva...A Federer uvek sa istom facom...

Srle izvini nemam ništa protiv tebe lično ali si dosadan sa tim "mrzite".. Ne mrzim čoveka, ali ne volim face ala "kit ubica" vazda mrtav ozbiljan, nikad nasmejan...Takve ljude ne volim ni u real life a kamoli na tv-u..Ja bre i kad mi je najteže u životu, smejem se i imam osmeh od uva do uva...A Federer uvek sa istom facom...

Pa on nije klovn da se ceri na terenu, to bi bilo isto ko kad bi od grobara trazila da se smeje dok kopa raku... Smeje se kad mu se smeje. Mene pa to nervira, kad se mladic, covek od dvadesetak godina za poen, gol, pobedu... ceri ko beba. To me najvise nervira u F1 :evil:
img.345719_t.jpg

610x.jpg

img.465665_t.jpg

FRANCE_TENNIS_FRENCH__Tull_Medium.JPG

610x.jpg

Nole me zabrinjava kada ne igra napadacki.Hasu je prepustio inicijativu, mada je ovaj pogadjao manijacki.Ali i na svom servisu ako ne odservira lepo gubio je incijativu i nije bio on taj koji napada i rizikuje.

Знам ја шта је сркијева скиривена намјера.
Да нам заобилазно и као лафо на лијеп начин каже како он не жели ништа лоше НОЛЕТУ а тиме даје ДИСКРЕТНО до знања...читај његово мишљење како је Федерер најбољи ;).
Федерер не игра 60% његове пријашње игре и то је ИСТИНА.
НОЛЕ игра све и један турнир...сморен је и то је то.
НОЛЕ свакако покушава да нађе своју игру за ВИМБЛДОН...пошто му трава није јача страна.
Не могу рећи да нисам разочаран што је изгубио али га и оправдавам.
Нега само ради шта хоће и ужива у томе јер га ја прије свага волим капо човјека ;).
и ево зашто ;)...

Знам ја шта је сркијева скиривена намјера.
Да нам заобилазно и као лафо на лијеп начин каже како он не жели ништа лоше НОЛЕТУ а тиме даје ДИСКРЕТНО до знања...читај његово мишљење како је Федерер најбољи ;).
Федерер не игра 60% његове пријашње игре и то је ИСТИНА.
НОЛЕ игра све и један турнир...сморен је и то је то.
НОЛЕ свакако покушава да нађе своју игру за ВИМБЛДОН...пошто му трава није јача страна.
Не могу рећи да нисам разочаран што је изгубио али га и оправдавам.
Нега само ради шта хоће и ужива у томе јер га ја прије свага волим капо човјека ;).
и ево зашто ;)...
Znam i ja BORISE,namjere i namjerice na NOVAKOVOJ temi i nijesmo sami ni ti ni ja .
Kad nekog volim obicno dobro znam i zasto...
Mojom ljubavlju nikog mimo njega ne iskljucujem,dajuci drugima za pravo taman toliko koliko dajem sebi...
NOVAK se sam od sebe voli...
Kad mi se bude pisalo nesto vise o Federeru,imam za to posebnu temu ,i malo ne bih da me drugi tome uce ,makar imali i dobre namjere koje ja ovdje ne vidim

Ma ko bi se smejao da ima onakvu zenu!!!:sad2:

„Mislim da kritike o mojoj predaji nisu bile na mestu. Nisam želeo da se predam i neke kolege su me razočarale jer znaju kolika je vrućina u Melburnu. Raspored je bio nemoguć. Osećao sam se vrlo loše, iz zdravstvenih razloga mnogo teže podnosim vrućinu nego ostali. Nikada neću staviti tenis pre zdravlja, nikad. Ukoliko osetim da je moje telo upalilo alarm, onda ću prestati“.

"Neke kolege" vole da gledaju preko plota... lepo rece decko... zna se i ko je komentarisao: Najveci Na Svetu i onaj sto ima samo servis, pa i ne ide na sljaku...

Intervju je danasnji, sa osvrtom na AO... BTW, da podsetim: u prva tri kola na AO Novak je igrao SVA TRI MECA u prepodnevnom terminu, RF i RN PO JEDAN, da bi onda odjednom bio bacen u ponocni termin... kao AKTUELNI osvajac AO-a... Ma kakve namestaljke, ljudi... sta vam je...
I zasto bi RF ove godine igrao na sporijem terenu (Leglen) kad moze da igra na najbrzem (Satrije)?... Glupe kladionice, sta one znaju, blokirale finale...

Poslednja izmena:
Ne razumem, šta filozofira Novak..Evidentno je da nešto na relaciji Novak - trener - kondicioni nije u redu, a dokle će da traje ne znam...Šteta bi bila ako ceo svoj talenat ne iskoristi i ne osvoji još koji Gs...No, dobro, njegov problem...

Ne razumem, šta filozofira Novak..Evidentno je da nešto na relaciji Novak - trener - kondicioni nije u redu, a dokle će da traje ne znam...Šteta bi bila ako ceo svoj talenat ne iskoristi i ne osvoji još koji Gs...No, dobro, njegov problem...

Novak nista ne filozofira, jednostavno je rekao da njemu smetaju vrucine, ima problema sa astmom, i normalno je da na visokim temperaturama ne moze da dise... Lepo je rekao da nikada nece staviti tenis ispred zdravlja...;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back