Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@polarni meda
Mislim da mu treba hitno neka promjena ako ce da bude sampion...
Mislim da je kilaza jedna od njih(nemoj mi Novaka poredjivati sa JJ, molim te - najezim se)...
Ne mogu da se nadam odlicnom rezultatu na Vimbldonu kada on nista ne mijenja...
Jos je mnogo velelepnih Vimbldona pred njim...
Meni bi dokazao da je jos veci teniser da zrtvuje jedan ali samo da napreduje!

Ima itekako logike...moje razmisljanje je najdobronamjernije:)

P.S. Cestitam taj jubilarni post:D

Poslednja izmena:
@Srle
Moras da uzmes jednu opticku varku u obzir...Nadal je samo kilogram tezi od Federera...
A imaju istu visinu 185 cm(85 i 84 kilograma)...

Sta mislite sta radi Nadal dok propusta Kvins? Spava? Ne propusta on Kvins slucajno...a Novak ne propusta nista a stalno ima problema sa fizikalijama...to mu ne treba nista...
Treba da napravi hitne rezove...

@grizzly
pa nadal propusta kvins ZBOG vimbldona..
a ti preporuci novaku da propusti VIMBLDON! :D

(tnx za cestitke za broj postova; mada se ja time nikako ne ponosim :lol:)

@srle
pa po meni je i o'nil odlican primer.. covek je nevidjena grdosija, i za tu tezinu se krece neverovatno dobro! ne moze da trci prebrzo, ali ima reakciju covek da ne verujes. ;)

mozda bi i znacilo novaku jos neko kilce... vredi probati... ali ne po cenu vimbldona... bre. ;)

Poslednja izmena:
Gle Mede,5.000 postova!!! Bravoooooooooooooo:worth::super::gace::kolac::tajna::hej::maramica::maramica:

Da,tu su negde Fed i Rafa..Samo sto na Rafi oni nekako izgledaju bolje nabaceni :) Mada se mora priznati da Fed ima odlican grudni kos :ok: Ali mi je smesno kad se brise i provalim da ima stoamcic..Tako je bilo i prosle sezone...I onda,do US Opena,covek se osusi!!! Ali stvarno,ako niste obratili paznju,gledajte.

@polarni meda
Uh...
Ovo je strasno...
Ako ti je ljepse da gledas Novaka kako opet ispada od Kolsrajbera...odlicno...
Ja sam mislio da je ljepse da propusti Vimbldon i da u medjuvremenu radi na sebi...a onda da osvoji US Open...ali dobro...
Lose ja mislim...

Ja sam dao jednu neobicnu ideju iz najboljih pobuda...ali to je previse ekscentricno izgleda...

Ne zamjeram nista rodjace...nadam se, ni ti;):ok:

@Srle
Nijesam siguran za stomacic...:think:
Ali sam siguran da ima sjajno istrenirane noge! I generalno izgleda sjajno...
Samo sto on svoje atribute ne istice kao Rafa...i drugacije su mu kilogrami rasporedjeni...

Imao ga je i pre dve godine Jekana,samo sto niko nije gledao :) :) :)

Covek se podgoji posle Australije,pa onda skida kilograme..I na US Openu iam brat-bratu 5 kila manje...Ili su samo skinuti sa stomaka i prebaceni negde drugde :D

novak poslednjih meseci pruza odlicne partije, a ono protiv kolsrajbera je verovatno samo dan koji nikako nije bio njegov... iznenadio ga je kolsrajber, kao sto je skoro svaki teniser zamalo rasplakao feda.. i kao sto je soderling dosao do finala preko rafe.

i da ne smatram da novak igra dobro trenutno- i dalje mi ne bi palo na pamet propustanje vimbldona... kada je toliko cekao da promeni kilazu (ako uopste ima ideju u dogovoru sa covekom kojeg verovatno ima kao specijalno angazovanog za to polje), nece umreti za jos neku nedelju koja mnooogo (za njega mozda i najvise) nosi...

necu dalje da raspravljam o ovome... ocigledno ostajemo na svome. :)
+ ja sam sve vise ubedjen da samo podebavas sa onim sto i ne mislis. :D

Ја сматрам да му тих 5 кг ништа неби ЕКСТРЕМНО промјенило.
Нека њега оваквог...ништа му не фали!!!
Ко год каже да му фали још на килажи нека узме у обзир чињенице да је НОЛЕ играч са највише одиграних мечева прошле године а и ове ништа не пропушта и да је ушао у историју као играч са најдужим мечим на три сета ;).
Ко ми каже да НОЛЕТУ треба још кондиције треба прије свега да сам преиспита своје ИЗЈАВЕ ;).

Ne,ne,ljudi,ne kapirate...Pet kila misica uz zadrzavanje kondicije koje ima + malcice vise = to je to!

Verujte mi....Ko god je igrao neki sport,znace sta mislim. Snaga = masa X ubrzanje,jel tako? Dakle,vise kila,vise snage,malo vise kondicije.....Uz Noletovu tehniku...Eto ti servis od 220 km/h redovno :) A onda,zbog svega toga,moze da izdrzi i duzi mec,da drzi servis,da vise trci....Nije lose,zar ne?

Ne,ne,ljudi,ne kapirate...Pet kila misica uz zadrzavanje kondicije koje ima + malcice vise = to je to!

Verujte mi....Ko god je igrao neki sport,znace sta mislim. Snaga = masa X ubrzanje,jel tako? Dakle,vise kila,vise snage,malo vise kondicije.....Uz Noletovu tehniku...Eto ti servis od 220 km/h redovno :) A onda,zbog svega toga,moze da izdrzi i duzi mec,da drzi servis,da vise trci....Nije lose,zar ne?
pa nije... al ne po cenu vimbldona... o tome se radi (valjda)... ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back