E pazi Medo sad,sto se tice odnosa kilaza/tezina....
U vecini slucajeva stvarno znaci i usporavanje,ali...Posto znam da pratis kosarku,dacu ti nekoliko primera ljudi koje znas
Jel se secas Carlsa Barklija? 198cm i 122 kg! Ili eto,neki manji primer...Tim Hardavej! Plejmejker,pakleno brz, neverovatna promena pravca,visok 180 a tezak 88 kg!
Mislim,i sam ces se setiti gomile primera....Bas iz kosarke,dajem primer igre gde ima neverovatno mnogo promena pravca kao i u tenisu...
Doduse,ne kazem da je Noel jedan od tih..Ali u jednom se moramo sloziti.
Teniseri imaju bas nekako slabasnu gradju,manje-vise.Iskreno,gledaj ostale sportiste..Jedini koji tu nesto menja je Rafa Nadal,koji kao da je izasao sa nekog normalnog treninga,tipa za fucu ili basket.
Ostali...? Pa pogledajte osale,nemaju snage da odigraju 4,5 setova! Realno,pa evo vam ga Del Potro,evo ga i Soderling....Opadne ima servis samo tako,a po meni,to je anjbolji pokazatelj neimanja kondicije.Onda pada i koncentracija,sve....I ciao amore,ciao ljubavi
Naavno,surovo je to sto u tenisu i nemas toliko vremena da radis na sebi...Mozda 2 meseca godisnje.Ali definitivno moze da se za 2 meseca nabaci 5-6 kg misica...Provereno

A onda idu fini radovi..Ako treba zrtvovati prvih mesec-dva sezone,sto da ne?Naravno,ne u sezoni...
Posle AO imas mesec i po dana do ozbiljnih turnira....Posle RGa nemas nista..Posle Vimbldona iams preko mesec dana do novog ozbiljnog turnira....A posle US Opean cini mi se isto mesec i po
Dakle,ima se vremena...Mozda ne da napravis od sebe Svarcenegera,ali da se "uradis" i te kako!