Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa jeste li citali o krvnom dopingu Nadala?
To je i priznao, kada je to postalo dozvoljeno.
Ma ne vredi se vise prepucavati sa drugim delom Kafane.
Em nicemu ne vodi, em je besmisleno nesto sto je ocigledno dokazivati nekome ko No1eta ne moze da smisli.
Mrznja je mnogo gadna stvar. Uvek se vrati onome ko mrzi. To je naucno dokazano.
Covek koji mrzi ne moze da bude srecan. Ali, sami ste izabrali i tu vam ja ne mogu nista.
Jedino da dodjete kod mene u ordinaciju, pa da otkrijemo sta je razlog tome.

Ako vam je tako lakse da zivite - samo mrzite No1eta, kad nemate druga posla. Mi smo se vec navikli na vase provokacije, pa nastavite istim tempom.

Poslednja izmena:
Em nicemu ne vodi, em je besmisleno nesto sto je ocigledno dokazivati nekome ko No1eta ne moze da smisli.
Mrznja je mnogo gadna stvar. Uvek se vrati onome ko mrzi. To je naucno dokazano.
Covek koji mrzi ne moze da bude srecan. Ali, sami ste izabrali i tu vam ja ne mogu nista.

Ako vam je tako lakse da zivite - samo mrzite No1eta, kad nemate druga posla. Mi smo se vec navikli na vase provokacije, pa nastavite istim tempom.

Kakav krvni doping? To je samo ubrzani oporavak od povrede, i to koristi jako mnogo sportista, i Bekam između ostalog. Mala količina najboljih sastojaka iz krvi se ubrizgava direktno u povređeni deo tela i to je sve.

- - - - - - - - - -

No2e :heart:

zašto onako razrogračuje oči i otvara vilicu na svake 2 sekunde u poslednje vreme?

``Pitaj uciteljicu``.
No1e nosi kontakt sociva i to je potpuno normalno.
A sto otvara usta, to ces morati da ga pitas sam.

- - - - - - - - - -

Necu da citiram komentar, ali odgovaram:
A ide ti u glavu da je Nadal osvojio ono sto je osvojio do pre dva turnira?
Dajte bre vise, dosta sa dvostrukim arsinima.
Dosadili ste.
No1e broj jedan - one and only.

Delpu svaka cast na odlicno odigranom mecu. Momci se dobro zabavljaju u Aziji, a vi ovde paaa... upitajte se sta radite...
Naravno da ce Delpo napredovati, mozda ce biti i broj jedan, zelim mu to, jer je dobar igrac i dobar momak.
Druga strana Kafanceta ga zove ``perverznjakom``, zasto to ni oni sami ne znaju.
Druga strana Kafanceta nema lepo misljenje o njemu, ali kada igra protiv nasih onda navijaju za njega.
Cudom da se cudis, sto bi rekli neki. Kompleksi? Ooo... da.
Ko je najbolji teniser na planeti? Da cujem?
No1e.
Do vidjenja, prijatan dan vam zelim.
Osmeh na lice, jer tako je lepo biti srecan.

``Pitaj uciteljicu``.
No1e nosi kontakt sociva i to je potpuno normalno.
A sto otvara usta, to ces morati da ga pitas sam.

- - - - - - - - - -

Necu da citiram komentar, ali odgovaram:
A ide ti u glavu da je Nadal osvojio ono sto je osvojio do pre dva turnira?
Dajte bre vise, dosta sa dvostrukim arsinima.
Dosadili ste.
No1e broj jedan - one and only.

Delpu svaka cast na odlicno odigranom mecu. Momci se dobro zabavljaju u Aziji, a vi ovde paaa... upitajte se sta radite...
Naravno da ce Delpo napredovati, mozda ce biti i broj jedan, zelim mu to, jer je dobar igrac i dobar momak.
Druga strana Kafanceta ga zove ``perverznjakom``, zasto to ni oni sami ne znaju.
Druga strana Kafanceta nema lepo misljenje o njemu, ali kada igra protiv nasih onda navijaju za njega.
Cudom da se cudis, sto bi rekli neki. Kompleksi? Ooo... da.
Ko je najbolji teniser na planeti? Da cujem?
No1e.
Do vidjenja, prijatan dan vam zelim.
Osmeh na lice, jer tako je lepo biti srecan.

Nemoj sad da počinješ kao neki. Nole je 2. teniser u ovom momentu, zbog toga postoji ATP lista.
Što se tiče Delpa, drago mi je da imaš visoko mišljenje o njemu kao igraču, a što se tiče nadimka, nisi u toku :D On je navodno išao na neke hot chatove sa kamerom sa nekim klinkama pa je onda Gold ili Jahve provalio da je ovaj perverznjak :D Mi mu tako tepamo :D

- - - - - - - - - -

Jahve, Machony i Gold Roger su zivi dokaz da se uspeh u Srbiji ne prasta i naravno dokaz ljubomore

Ovo drugo je sigurno u pitanju, i to sam više puta napisao. Svi, pa i ja mu zavidim na neizmernoj lepoti i dobrom karakteru :D

ko spominje lepotu i karakter? ovo je teniski podforum

pricamo o teniskom talentu decka koji je trenirao tenis u bazenu dok su mu vojni avioni leteli nad glavom, a sada je najbolji teniser danasnjice

i naravno da ce mu male duse sa Federerovim avatarom zavideti

Nemoj sad da počinješ kao neki. Nole je 2. teniser u ovom momentu, zbog toga postoji ATP lista.
Što se tiče Delpa, drago mi je da imaš visoko mišljenje o njemu kao igraču, a što se tiče nadimka, nisi u toku :D On je navodno išao na neke hot chatove sa kamerom sa nekim klinkama pa je onda Gold ili Jahve provalio da je ovaj perverznjak :D Mi mu tako tepamo :D

- - - - - - - - - -

Ovo drugo je sigurno u pitanju, i to sam više puta napisao. Svi, pa i ja mu zavidim na neizmernoj lepoti i dobrom karakteru :D
Hahaha,nije devojka upucena u pricu Delpa perverznjaka :lol:

Novak odbranio titulu u Sangaju. BRAVO!:vatromet::vatromet::vatromet:

1942748034525a924602488596695756_size3.jpg

1712455055525a93989fc1f423935092_size3.jpg

2093013436525a939af3683356739897_size3.jpg

Jahve, Machony i Gold Roger su zivi dokaz da se uspeh u Srbiji ne prasta i naravno dokaz ljubomore
A to si zaključio zato što "pričamo svašta" o Novaku? :D
Bemliga, kako "pravi" Srbin može da navija za jednog Šipca, kako neinformisani čoveče? :hahaha1:

Od svega, najviše sam ljubomoran na njegovo poreklo :hahaha::hahaha:

- - - - - - - - - -

ko spominje lepotu i karakter? ovo je teniski podforum

pricamo o teniskom talentu decka koji je trenirao tenis u bazenu dok su mu vojni avioni leteli nad glavom, a sada je najbolji teniser danasnjice

i naravno da ce mu male duse sa Federerovim avatarom zavideti
Nikada neću razumeti zašto to stalno potencirate. Zašto je to bitno? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back