Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ko je pravi sampion: Federer ili Nadal, odluci se... ili je ipak najbitnije da Djokovic gleda u ledja barem jednom od njih dvojice?

Obojica su pravi šampioni, golube :) Kao i Sampras, Agasi, Mekinro, Lejver...

- - - - - - - - - -

Djokovic jednom:lol:a Ro7er kralj laznjak sestorici! A tek sta ce bit do kraja sezone?

Nije dobro, ne znam šta će biti...:sad2:

Sto se cudis? Pa i mi smo ljudi koji vole da gledaju tenis.
Hocu. Ajde pitaj. Ali samo ako je o mentalnom zdravlju. Priznajem da ne znam sve u vezi sa tenisom, kao i mnogi ovde.
Moj kodeks mi ne dozvoljava da govorim o pojedinacnim slucajevima.
Samo uopsteno.

- - - - - - - - - -

Mozes i na pepe da me pitas.
Ja sam uvek tu da pomognem svima kojima je pomoc potrebna.

Novak pobijedio Marsela Granoljersa sa 6:2, 6:0 u drugom kolu turnira u Sangaju.
387239_mdf28012_kf.jpg

Prilikom jednog poena u prvom gemu drugog seta Novak je povredio stopalo , uspeo je da napravi brejk, ali je posle tog gema zatrazio medicinski tajm aut.
Noletu je stopalo bandazirano, sto je u pitanju vidjecemo sve u nadi da je povreda lakseg prolaznog tipa..

:D
Ja bih mu se rado ususkala ispod ramena, da mogu.
A ne mogu.

Nego, pocele povrede...
Haas, pa sad Nisikori. Bas mi je zao za Japanca.
Nije Conga zasluzio da se ovako provuce dalje.
Nije pokazao ni traga empatije za povredjenog protivnika. To ti je ``vrhunski`` sport. Nema milosti.
Radovao se kao da je usao u finale.

:D
Ja bih mu se rado ususkala ispod ramena, da mogu.
A ne mogu.

Nego, pocele povrede...
Haas, pa sad Nisikori. Bas mi je zao za Japanca.
Nije Conga zasluzio da se ovako provuce dalje.
Nije pokazao ni traga empatije za povredjenog protivnika. To ti je ``vrhunski`` sport. Nema milosti.
Radovao se kao da je usao u finale.

...pa uce deca...od Gargija :lol:...

Nego, bice KRS u zavrsnoj fazi...svi u nju ulaze odmorni...

Nole ide dalje .Velika je zelja njegova i njegovih navijaca da odnese Sangaj i pobijedi Nadala u finalu. :heart::heart::heart:
7874817425256501507e1e237604405_size3.jpg

Novak se plasirao u cetvrtfinale turnira u Šangaju, pobjediom nad Fabijem Fonjinijem sa 6:3, 6:3.

Poslednja izmena:
Sad kad je ulog veci Rafa ce podici formu i razbiti broja 2 :D

Da, niža vrednost. Nadal je igrao samo da bi došao do finala i uzeo 1 mesto, be se njemu za titulicu iz 500 serije, on osvaja GS, a "otpatke" prepušta nižeplasiranim teniserima :D
A Novak obzirom da nije osvojio turnir još od maja, odigrao je to finale ko da mu je poslednji dan života :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back