Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...de si levatino, sta se radi, kakvo je vrijeme u Vukovaru...OPET si omasio u prognozi...kako to objasnjavas....:mrgreen:...da si LAIK ZA TENIS, kao i onaj KLINAC ili van svake realnosti :lol:?!
...evo nema ništa koristim poslednje sate vikenda da se odmorim i sutra rano na posao sa velikim smeškom na licu :D
Šta ćeš, mora od nas neko da radi inače šta bi bilo sa ovom napaćenom zemljom? Novaka Djokovića im sigurno neće dati leba, neće sigurno, on sad ide da ladi jaja u društvu svoje sponzoruše verenice u Monte Karlu, bole ga brige tamo nema krize ko kod nas :mrgreen:
Inače kako si ti MUJO? :D Jesi li dobar? Vidim danas si baš happy, je l' stižu dobre vesti iz Bosne? :mrgreen:
A što se tiče prognoze, danas me oborio neki Šipac :sad2: Al zato sam juče... :D
Ma šupak Conga zalutao do polufinala :D Inače pogodio sam koliko će uzeti gemova :lol:
Još samo Delpo da dobije Nadala i 8 soma :klap:
Nema, rasturio sam ga onako stručnjački je l' da? :D

...evo nema ništa koristim poslednje sate vikenda da se odmorim i sutra rano na posao sa velikim smeškom na licu :D
Šta ćeš, mora od nas neko da radi inače šta bi bilo sa ovom napaćenom zemljom? Novaka Djokovića im sigurno neće dati leba, neće sigurno, on sad ide da ladi jaja u društvu svoje sponzoruše verenice u Monte Karlu, bole ga brige tamo nema krize ko kod nas :mrgreen:
Inače kako si ti MUJO? :D Jesi li dobar? Vidim danas si baš happy, je l' stižu dobre vesti iz Bosne? :mrgreen:
A što se tiče prognoze, danas me oborio neki Šipac :sad2: Al zato sam juče... :D

...izvini Vukovarac...al te ne kontam, pricas nepovezano :lol:...sta Sipac, sta prosao, pao, kakva dobra vijest :mrgreen:...aj sad otpocetka :lol:...

...izvini Vukovarac...al te ne kontam, pricas nepovezano :lol:...sta Sipac, sta prosao, pao, kakva dobra vijest :mrgreen:...aj sad otpocetka :lol:...

Jbg MUJO kad mi brišu pola posta Lord Nina ili njen verni ser od praziluka... :sad2:

Ma šupak Conga zalutao do polufinala :D Inače pogodio sam koliko će uzeti gemova :lol:
Još samo Delpo da dobije Nadala i 8 soma :klap:
Ovo je ta dobra vest :D
Je 'l da da ubijam ove prognoze a MUJO? :D

To se podrazumeva, samo što neki to neće da priznaju :D
Tako je! :D Neće da priznaju da je Novaku keva Hrvatica, a ćale Crnogorčina i po :lol:
Bolna istina, ali istina je u većini slučajeva jako surova :D

Drugim rečima, Novak je Srbin koliko je Džastin Braun Nemac :hahaha1:
2d14e4o.jpg

Svi bruje o Noletovoim cudnom ponasanju u toku meca sa del Potrom.

Neki spanski idu cak toliko daleko da kazu da je to posledica koriscenja nekih hemijskih supstanci za koje se (jos) ne smatra da su droge!

Sve - samo da Noleta umanje i ocrne.

I sada obavezno spomenu u svakoj prilici da je Nole "drugi na svetu"

Svi bruje o Noletovoim cudnom ponasanju u toku meca sa del Potrom.

Neki spanski idu cak toliko daleko da kazu da je to posledica koriscenja nekih hemijskih supstanci za koje se (jos) ne smatra da su droge!

Sve - samo da Noleta umanje i ocrne.

I sada obavezno spomenu u svakoj prilici da je Nole "drugi na svetu"

Da Novak nešto koristi to je očigledno :D Međutim, ono gubljenje balansa nema veze sa tim :D

Neka spominju da je drugi, i naši mediji su stalno spominjali za Nadala da je drugi :lol:...Ali ipak je najneizbežnije i sve nametljivija pozicija KRALJA Rodžera (pucaju kompleksi strašno) :mrgreen:

Tako je! :D Neće da priznaju da je Novaku keva Hrvatica, a ćale Crnogorčina i po :lol:
Bolna istina, ali istina je u većini slučajeva jako surova :D

Drugim rečima, Novak je Srbin koliko je Džastin Braun Nemac :hahaha1:
2d14e4o.jpg

Šta su Crnogorci ako nisu Srbi? :D Može njemu ćale da bude i Mađar, a majka Rumunka, on se krsti sa tri prsta, govori srpski jezik i izjašnjava se kao SRBIN. Kraj priče :D

Šta su Crnogorci ako nisu Srbi? :D Može njemu ćale da bude i Mađar, a majka Rumunka, on se krsti sa tri prsta, govori srpski jezik i izjašnjava se kao SRBIN. Kraj priče :D
Crnogorci su Crnogorci, Srbi su Srbi :D No, da nisi ti Crnogorac pa si zato to rekao? :mrgreen:
Ne, ne može majka da mu bude Rumunka, ćale Mađar, a on da bude Srbin kad mu poreklo romansko... :sad2:
Poreklo je najvažnije, a familiju Djoković je sramota njihovog pa se Novak izjašnjava da je Srbin :D
Ali činjenica je da njemu poreklo nije srpsko, da on ne živi u Srbiji i da ne plaća porez Srbiji itd. :D

Sad kreni "humanitarnu" priču :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Hajde, opustite se momci. :)
Opušteni smo, navikli smo mi na ovo, samo se ponavljamo :lol:

Crnogorci su Crnogorci, Srbi su Srbi :D No, da nisi ti Crnogorac pa si zato to rekao? :mrgreen:
Ne, ne može majka da mu bude Rumunka, ćale Mađar, a on da bude Srbin kad mu poreklo romansko... :sad2:
Poreklo je najvažnije, a familiju Djoković je sramota njihovog pa se Novak izjašnjava da je Srbin :D
Ali činjenica je da njemu poreklo nije srpsko, da on ne živi u Srbiji i da ne plaća porez Srbiji itd. :D

Sad kreni "humanitarnu" priču :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Opušteni smo, navikli smo mi na ovo, samo se ponavljamo :lol:

:mrgreen: Malo prelistaj istoriju, prouči šta je patriotizam i šta drugo da ti kažem... :D

Vi se ovde ubiste od pljuvanja, a oni momci opustencija.
Izgrlise se kao da su braca.
Naravno da tako treba.
No1e se krsti kao pravoslavac, meni drugi dokaz ne treba.
Da li je sa Kosova ili iz kruga dvojke, meni je nebitno.

I jos da kazem da se na njega ne bih nimalo naljutila kada bi prihvatio da igra pod drugom zastavom. Nebitno kojom. On je svetski covek.
Ali znam da se to nece dogoditi. Jer voli ovaj nas napaceni narod. Ali, nama niko ziv ne moze da pomogne, pa ni No1e.
Sebe ne smatram samo Srpkinjom, nego svetskom zenom obzirom gde sam sve bila.
Sve je ovo oko nas jedno veliko globalno selo.
Znate onu pesmu koja ide nekako ovako: ``Gde god bacim sesir, tamo mi je dom``. Parafraziram sad malo, ali ko zna pesmu, shvatice.
Pa sta ako mu je majka Hrvatica. Ja tu ne vidim nista neprihvatljivo. Ljubav ne zna za granice.

NIKSIC_NOLE_NA_GROBU_PRADE.jpg
samo-nova-podrzava-predlog-da-dokovic-bude-pocasni-gradanin-slika-182889.jpg

NOVAK.jpg

Novak Djokovic je u Jasenovom polju kod Niksica rodnom mjestu svojih predaka prisustvovao osvestanju hrama svetog Arhangela Mihajla.

„Zelim da ova crkva bude mesto gde će ljudi nalaziti mir, spokojstvo i ljubav.
Neka ova crkva bude ukazatelj na pravi put pravde, istine i ljubavi”.

Eto vam informacije o porijeklu Novaka Djokovica .

NIKSIC_NOLE_NA_GROBU_PRADE.jpg
samo-nova-podrzava-predlog-da-dokovic-bude-pocasni-gradanin-slika-182889.jpg

NOVAK.jpg

Novak Djokovic je u Jasenovom polju kod Niksica rodnom mjestu svojih predaka prisustvovao osvestanju hrama svetog Arhangela Mihajla.

„Zelim da ova crkva bude mesto gde će ljudi nalaziti mir, spokojstvo i ljubav.
Neka ova crkva bude ukazatelj na pravi put pravde, istine i ljubavi”.

Eto vam informacije o porijeklu Novaka Djokovica .

...a zasto ti to njima postujes Dukice, kad to oni vec znaju samo su ljubomorni zato sto je NOLE veci Srbin od njih :D...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back