- Poruka
- 13.940
Doktore, skidaj ga sa omče. Obesio se.![]()
Nemoj sad doktore...napiši mu ono što si juče kačio za njega i ostale moderatore

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Doktore, skidaj ga sa omče. Obesio se.![]()

Udavio se. Nije ga spasao.Nemoj sad doktore...napiši mu ono što si juče kačio za njega i ostale moderatore![]()

Udavio se. Nije ga spasao.![]()
ajde Machony okani se Djokovica... ni mi ne diramo Cilica i Dodiga![]()
...Eto vidiš. Ni sa mozgom ni sa Logikom.
Baš mi te je žao. Služiš ovde za sprdnju
![]()
...Ništa smešnije nego kad nepismen spočitava o nepismenosti...![]()

Ma vrlo bitno, imaš trenutnu, pa je poslušaj... samo nakaradno izgleda kad ti neko očigledno nepismenim postom skreće pažnju na pismenost...![]()

Da sam ranije napravio bar 10 screenshot-ova sa sličnim odvalama i glupostima borisovim i čarlijevim sad bi bilo još smešnije...Mada i ovaj 1 ga ubija u pojam. Pokazuje njegovo "znanje" u najboljem svetlu![]()
Toliko je nakaradno da meni bude neprijatno kad pročitam...Ali zato bokica ima obraz kao đon od cokule i samo tera dalje, praveći se da se ništa nije desilo
Čak je i lagao da je bila greška u KUCANJU (celu reč pogrešno napisao?) da je Nole bio broj 1 u 2007 godini![]()

Samo ovo, ništa više![]()
![]()
...
...Eto ponovo lažešNisam rekao da nije pravi broj 1
Rekao sam da je lažnjak...lažni najbolji teniser
Evo upravo si sam sebi skočio sa dupetom u facu, čobane![]()
Smešno je koliko si epohalno glup![]()
Smešno ti je kad te neko napuni?![]()
...ČinjenicaČak si i sam pisao o tome da si kratež. Zašto sad ponovo lažeš?
![]()
Rekli su mi drugi forumaši da si se hvalio da si 170 cm a ne 168 cm kako se priča![]()
...
...

Evo kada Toto bude ponovo prisutan neka potvrdi da si kratež. On je jedan od ljudi sa krste koji mi je to potvrdio
Što se tiče mojih izjava, bokice, nakon ove godine pune neuspeha u finalima, a bogami i u ranijim fazama, ja definitivno tvrdim da je Novak lažni broj 1 i ostajem pri tome. I to je moj konačni odgovor![]()
A i dalje mi krene suza radosnica kada pročitam ona dva moja posta o tvojoj pameti i punjenju, a koje ne umeš da skineš sa citata![]()
![]()
...zato ne bi i sada
...
......pa ti si to tvrdio i 2011...zato ne bi i sada
...
O tenisu sa tobom ko sa bakom i PRIGLAVCIMA...
Ne znam jesi li uopšte skont'o da se bake u stvari itekako razumeju u priglavke?...
Oš prestati da se blamiraš?![]()
Ne znam jesi li uopšte skont'o da se bake u stvari itekako razumeju u priglavke?...
Oš prestati da se blamiraš?![]()
...
...Danas je ušao u seriju...garant je nervozan što mu svaki čas lupaju vratima![]()
...!!!...pa bake se razumiju...ALI ON NE...
...vidi, stvar je neuravnotezene komunikacije nastale usljed manjka znanja i iskustva u toj oblasti......
- - - - - - - - - -
...sve sama elektronika...niko ne lupa...ovde ljudi imaju manire i obraz...NE ZIVE KAO TI OD SOCIJALE...!!!

Jes ti zavio prste? Polupao si ih čekićem.Otvaraš im vrata na dugme?![]()

Jes ti zavio prste? Polupao si ih čekićem.![]()

posto nemam repova da odgovorim...nole je najbolji danas, jedinome nervira sto je mnogo rano postao pametan i mudar, vishe sam ga voleo dok je bio mladalachki blesav.
nadam se da odgovor zadovoljava