Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:cepanje:...

- - - - - - - - - -

:hahaha:...

Samo ovo, ništa više :hahaha: :mrgreen:

J9YBc.jpg

Ma vrlo bitno, imaš trenutnu, pa je poslušaj... samo nakaradno izgleda kad ti neko očigledno nepismenim postom skreće pažnju na pismenost... :)

Toliko je nakaradno da meni bude neprijatno kad pročitam...Ali zato bokica ima obraz kao đon od cokule i samo tera dalje, praveći se da se ništa nije desilo :D
Čak je i lagao da je bila greška u KUCANJU (celu reč pogrešno napisao?) da je Nole bio broj 1 u 2007 godini :dash:

Toliko je nakaradno da meni bude neprijatno kad pročitam...Ali zato bokica ima obraz kao đon od cokule i samo tera dalje, praveći se da se ništa nije desilo :D
Čak je i lagao da je bila greška u KUCANJU (celu reč pogrešno napisao?) da je Nole bio broj 1 u 2007 godini :dash:

Eno u kafani bez blama odvali da nikada klona nije imao... a pre neki dan mu trajno ubijen jedan, i još ga zbog štancovanja klonova onomad najurili iz Zelenih. :mrgreen:

Samo ovo, ništa više :hahaha: :mrgreen:

J9YBc.jpg

...meni ovo tako simpa...daj i post prije ovoga :mazipsa:...

Jos nesto...ne primam kritike od lazova :mrgreen:...

Eto ponovo lažeš :D Nisam rekao da nije pravi broj 1

Rekao sam da je lažnjak...lažni najbolji teniser

Evo upravo si sam sebi skočio sa dupetom u facu, čobane :D

Smešno je koliko si epohalno glup :D

Smešno ti je kad te neko napuni? :D

...i onda dodje :cepanje:...

Činjenica :D Čak si i sam pisao o tome da si kratež. Zašto sad ponovo lažeš? :D

Rekli su mi drugi forumaši da si se hvalio da si 170 cm a ne 168 cm kako se priča :D

...mislim, sta vise reci :hahaha:...

- - - - - - - - - -

...i kako onda da te uzmemo z a ozbiljno :lol:...

Evo kada Toto bude ponovo prisutan neka potvrdi da si kratež. On je jedan od ljudi sa krste koji mi je to potvrdio :D

Što se tiče mojih izjava, bokice, nakon ove godine pune neuspeha u finalima, a bogami i u ranijim fazama, ja definitivno tvrdim da je Novak lažni broj 1 i ostajem pri tome. I to je moj konačni odgovor :D

A i dalje mi krene suza radosnica kada pročitam ona dva moja posta o tvojoj pameti i punjenju, a koje ne umeš da skineš sa citata :hahaha: :rotf:

Evo kada Toto bude ponovo prisutan neka potvrdi da si kratež. On je jedan od ljudi sa krste koji mi je to potvrdio :D

Što se tiče mojih izjava, bokice, nakon ove godine pune neuspeha u finalima, a bogami i u ranijim fazama, ja definitivno tvrdim da je Novak lažni broj 1 i ostajem pri tome. I to je moj konačni odgovor :D

A i dalje mi krene suza radosnica kada pročitam ona dva moja posta o tvojoj pameti i punjenju, a koje ne umeš da skineš sa citata :hahaha: :rotf:

...pa ti si to tvrdio i 2011 :lol:...zato ne bi i sada :cepanje:...

O tenisu sa tobom ko sa bakom i PRIGLAVCIMA :lol:...

Ne znam jesi li uopšte skont'o da se bake u stvari itekako razumeju u priglavke?...
Oš prestati da se blamiraš? :D

...pa bake se razumiju...ALI ON NE :mazipsa:...

...vidi, stvar je neuravnotezene komunikacije nastale usljed manjka znanja i iskustva u toj oblasti...:mazipsa:...

- - - - - - - - - -

Danas je ušao u seriju...garant je nervozan što mu svaki čas lupaju vratima :D

...sve sama elektronika...niko ne lupa...ovde ljudi imaju manire i obraz...NE ZIVE KAO TI OD SOCIJALE :sad2:...!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back