ljubota
Veoma poznat
- Poruka
- 12.460
Pa dobro, niko nije savršen...Ima dve bradavice, ali mu je ćuna veća od forumskog proseka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro, niko nije savršen...Ima dve bradavice, ali mu je ćuna veća od forumskog proseka.
Ne kapiramjel imao neko slično iskustvo i šta biste vi uradili na mom mestu?
komplikovano ovo mnogoЗависи које су ти намере.
Нпр. ако 'оћеш неког ко те изнервирао на форум да напуцаш,
овде јавно ће модови д абришу, а вероватно те и казне, па на ПП му се изнакршиш мајке за три живота.
Или, ако радиш конспирацију против неког трећег члана форума, онда у ПП безбедно са својим савезницима договарате даље акције против жртве.
Ако хоћеш да оствариш платонско емотивну везу са форумашицом (форумашем, свеједно), онда у ПП шибаш дицк пиц.
Што се безбедности тиче, нико ти не види, осим ако те саговорник-ца не друкне.
hvala ti, mnogo si mi pomogaoJa stvarno ne znam o čemu je tema ali drago mi je što sam dao dobar odgovor
Nova a 40 000 i kusur postama to je zato što sam nova, pa su se zato svi okomili na mene
ja sam samo želela da me neko iskreno posavetuje šta da radim, a ne da se sprdate sa mojom mukom

Nova a 40 000 i kusur posta![]()
I ja sam nov. Ne daj nikom prvih godinu dana jer ces da naiebes kao ia.jel imao neko slično iskustvo i šta biste vi uradili na mom mestu?
Ко те тер'о да дајеш!I ja sam nov. Ne daj nikom prvih godinu dana jer ces da naiebes kao ia.

Nije ni meni, a godište sam 1975, znači imam 50 godina.
Ništa mi nije jasno...
jel imao neko slično iskustvo i šta biste vi uradili na mom mestu?
Ne sudi po sebi.Pa dobro, niko nije savršen...
Ti ne znas kakvih sve zena ima ovdeКо те тер'о да дајеш!![]()

Надам се да нећу бити у ситуацији да сазнам!Ti ne znas kakvih sve zena ima ovde![]()

inboxjel imao neko slično iskustvo i šta biste vi uradili na mom mestu?
Pobogu, kako neko moze da te prinudi da radis nesto sto sama ne zelis u seksu?Da skratim - ja lično seks nemam već 11 godina jer vidim grubost, na granici sa silovanjem, analni seks je postao maltene nešto što SVI rade, a devojke su prinuđene da puše i u još gorem slučaju - da GUTAJU spermu (neka hvala).
u jbt...Nije ni meni, a godište sam 1975, znači imam 50 godina.
U vreme kada sam ja bila mlada prvo smo flertovali, pa se šetali držeći se za ruke, ljubili smo se satima i imali prvih nekoliko meseci seks preko garderobe.
E posle, kad je pravi seks počeo, niko devojke nije nazivao kur vetinama, i svim ovim današnjim nadimcima, nego najčešće "pile moje" ili tako nešto.
Nežno vođenje ljubavi, bez guranja glave devojci da puši i bez lizanja čke.
Da skratim - ja lično seks nemam već 11 godina jer vidim grubost, na granici sa silovanjem, analni seks je postao maltene nešto što SVI rade, a devojke su prinuđene da puše i u još gorem slučaju - da GUTAJU spermu (neka hvala).
Ne znam šta će ti drugi reći, ali seks je postao izopačena radnja puna bola (i fizičkog i psihičkog), tako da ti je moj savet - nemoj.
Barem dok ne nađeš nekog dobrog dečka koji će da te VOLI, a to ćeš prepoznati.
Ако сех није груб, и не треба ми. Хвала лепо.Da skratim - ja lično seks nemam već 11 godina jer vidim grubost, na granici sa silovanjem, analni seks je postao maltene nešto što SVI rade, a devojke su prinuđene da puše i u još gorem slučaju - da GUTAJU spermu (neka hvala).
Ne smemo da pišemo o drugim forumašima, ali ima ovde jedan koji se hvali kako mu gutaju i ako pitaš šta ako devojka neće, on odgovori da je prisili, šta je onda to nego vrsta silovanja?Pobogu, kako neko moze da te prinudi da radis nesto sto sama ne zelis u seksu?
Koliko ja znam, to se onda zove silovanje.
šta je inbox?
šta je inbox?
pa meni ništa nije stigloОно бреј, где ти стижу дицкпикови од удварача.
pa meni ništa nije stiglo
То је зато што немаш среће у љубави.
Да промениш име у Не_срећна!
Ne sudi po sebi.