Nastavi...pa imam dve sise ako me to pitaš

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nastavi...pa imam dve sise ako me to pitaš

ma to je zato što sam nova, pa su se zato svi okomili na meneMa dobar je Pobednik, voli tako da se sali igrom recima...
A šta je tema?ma to je zato što sam nova, pa su se zato svi okomili na mene
ja sam samo želela da me neko iskreno posavetuje šta da radim, a ne da se sprdate sa mojom mukom
?Pitamo i mi!Pitam za veličinu![]()
ma to je zato što sam nova, pa su se zato svi okomili na mene
ja sam samo želela da me neko iskreno posavetuje šta da radim, a ne da se sprdate sa mojom mukom

Nikada se ne kupuje mačak u vreći! Zapamti to!?
Ја сам мислио да је то као поклон за нову годину.
Оно...тек кад распакујеш поклон, знаш шта добијаш.
![]()

pa probala sam, ali je onda bilo tako da ne znam šta su mi rekli, a ja sam razumela da mi kažu da nije tako, pa sam otišla pre nego što sam se vratila i kad sam otišla nisu me zvali da se vratim, a ja sam ipak otišla i posle je sve bilo tako kako sam već napisala, pa sad ne znam šta i kako dalje, jer ne mogu opet da prolazim kroz to i oko toga, jer tako je kako je i šta se tu može, osim da budem takva bez obzira na toDok ne probas nećeš znati,,kao i sve ostalo u zivotu..Nekad bude lepo nekad se nahebe
da mi date savetA šta je tema?
Ti si izgleda meni opasna konkurencija za Simu!pa probala sam, ali je onda bilo tako da ne znam šta su mi rekli, a ja sam razumela da mi kažu da nije tako, pa sam otišla pre nego što sam se vratila i kad sam otišla nisu me zvali da se vratim, a ja sam ipak otišla i posle je sve bilo tako kako sam već napisala, pa sad ne znam šta i kako dalje, jer ne mogu opet da prolazim kroz to i oko toga, jer tako je kako je i šta se tu može, osim da budem takva bez obzira na to

A ludih puno ovdje!Мало си збуњена, изгледа??

možda sam zbunjena, ali nisam toliko da ne znam da ne treba da kažem da jesam kad se nalazim među ludimaМало си збуњена, изгледа??
Богами, и збуњених!A ludih puno ovdje!![]()
pa probala sam, ali je onda bilo tako da ne znam šta su mi rekli, a ja sam razumela da mi kažu da nije tako, pa sam otišla pre nego što sam se vratila i kad sam otišla nisu me zvali da se vratim, a ja sam ipak otišla i posle je sve bilo tako kako sam već napisala, pa sad ne znam šta i kako dalje, jer ne mogu opet da prolazim kroz to i oko toga, jer tako je kako je i šta se tu može, osim da budem takva bez obzira na to
U vezi čega? Ja nisam video neku temu u uvodnom postu.da mi date savet
Мислиш оно, луд - збуњен?? Ма неее.možda sam zbunjena, ali nisam toliko da ne znam da ne treba da kažem da jesam kad se nalazim među ludima
Ne mislim!Мислиш оно, луд - збуњен?? Ма неее.

Не мисли, него делај!!Ne mislim!![]()
tako jeU vezi čega? Ja nisam video neku temu u uvodnom postu.
A ludih puno ovdje!![]()
ni meni
Ništa mi nije jasno...

Ima dve bradavice, ali mu je ćuna veća od forumskog proseka.Koji broj grudi poseduješ?
figurativno verovatno veća od tvojeIma dve bradavice, ali mu je ćuna veća od forumskog proseka.