NLO i vanzemaljci na starim crtezhima

• Začetnik teme Začetnik teme ugac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ма наравно да ПОСТОЈЕ...
Чуо сам од Лери Кинга на СИ-ЕН-ЕН-у.
Потврдио је Папа са цијелим Ватиканом.
И нагласили из Казахстана да граде хотел за
дотичне јер знају да има нека база под оним
Каспијским морем...
:hahaha:

nemash shta da me ubedjujesh.
Ja cu poverovati u njihovo postojanje kad mi budesh prezentovao bilo shta shto njihovo postojanje dokazuje.
Znash, kao u matematici, teorija mora da se DOKAZHE ;)
nije ti ovo religija, pa da ti odaberesh hocesh li VEROVATI ili ne, govorish o nechemu shto postoji kao materija u prostoru :D
Ali ochigledno svaki dijalog s tobom je suvishan, jer ne prezentujesh nishta chim bi potkrepio IJEDNU od tih tvrdnji, svaka chast Royalu, on se bar trudi, ti samo vichesh da postoje kao manijak.

Али,када би постојали мали зелени,ја бих да изгледају и понашају
се као Крептоманов аватар...
Макар би знао да их,ако се избезобразе,спојим на 5 хиљада волти...
Мада бих више волио да путујем рецимо до Сириуса...
Боље и то него Џонтра као похлепни предводник расе која од
свих материјала у космосу тражи ТОЗЛА...

A sta je sa 100000000 widjenja wanzemaljaca,otmice,brodovi? Crtezi?

I kazes da ti ne pokazujem dokaze....

1000000000 vidjenja, i uvek ih je video samo jedan chovek po vidjenju
obichno neki nadrogirani pijani amerikanac
ili one chuvene fotografije, kamen koji je neko bacio, ptichurina loshe uhvacena, mrlja na kameri, muva, sve je to vanzemaljac
I ti chuveni brodovi, najveca glupost ikada, fizichki nemoguce napraviti neshto tako da bude funkcionalno kako vi to postavljate

I nemoj reci,da to nisu dokazi,jer je nadjeno obasnjenje.

Zasto bi ljudi iz praistorije crtali bica sa kacigama,kad to pre nisu wideli?

koje objashnjenje?
ljudi iz praistorije su crtali svashta, to mozhe predstavljati simbol, metaforu, ukras, milion drugih stvari, crtali su ljudi i kentaure, minotaure, pegaze, bogove koji ispaljuju munje, ni to nikad nisu videli, hocesh li mi reci da i to postoji?
Postoji milion racionalnih objashnjenja za sve to, vi se uvek hvatate za najneverovatniju i po obichaju najzanimljiviju teoriju, jer ljudi vole da sebi tako podstichu mashtu, vole taj misticizam u stvarima

Ма наравно да ПОСТОЈЕ...
Чуо сам од Лери Кинга на СИ-ЕН-ЕН-у.
Потврдио је Папа са цијелим Ватиканом.
И нагласили из Казахстана да граде хотел за
дотичне јер знају да има нека база под оним
Каспијским морем...

Čekaj brate,a zašto ne bi postojali?:dontunderstand:
Aj objasni.
To nije nikakva natprirodna pojava.
Jednostavno,logički gledano,nema razloga da od toliko planeta samo na našoj bude života.

A ep o Mahabharati?

Grad unisten u drevnoj atomskoj exploziji?

Radioaktivni kosturi?

shta s tim?

A kako ti znas,da su to metafore,sto su oni slikali,kako znas da su to simboli?

A kako objanjavas onu sliku kad zena drzi dete u rukama,iza je letelica,i jedan covek je gleda?

a ja tebe mogu da pitam isto, chime ti meni garantujesh da su to vanzemaljci?
a to iza shto ti tumachish kao letelicu mozhe biti bilo shta shto sam naveo, na kraju slika mozhe biti falsifikat

Čekaj brate,a zašto ne bi postojali?:dontunderstand:
Aj objasni.
To nije nikakva natprirodna pojava.
Jednostavno,logički gledano,nema razloga da od toliko planeta samo na našoj bude života.

pretpostavke nisu relevantne, to mozhesh reci i za letece gushtere koji igraju tetris i imaju ochi na dupetu (mislim, logichki gledano, vasiona je ogromna, moraju da postoje)

Tvrdnja za wanzemaljce su jedno,jer se oni jawljaju kod citavu istoriju,prekriveni misterijom,a tvrdnja za letece gustere koji pikaju tetris je izmisljanje,i to zesce :)

pa ja za gushtere imam dokaza koliko imash i ti za vanzemaljce
mislim, pravih validnih dokaza
ne tvrdnje nadrogiranih amerikanaca i mrlja na aparatu
i slike sa chudnim motivima koji mogu znachiti bilo shta ;)

MA kad vam ja kažem da postoje.
evo sad sam se čula sa jednim,treba da mi dodje na rodjendan....
To je taman....za godinu dana koliko mu treba da doleti sa svoje planete.........:hahaha::rotf:

Pozdravi ga majke ti i od mene,,,lepo ga ugosti i udovolji mu,,(Zana).Sve same gluposti ne mogu da verujem da neko ko je pravoslavne veroipovesti veruje u to a pri tome slavi i Vaskrs i Bozic i svoje slave.Alo manipulise se sa vama,pa svi NLO su vidjeni u SAD ili u rusiju,vidite kako su pametni pa znaju gde da slete zasto ih nema jos u nekim drzavama .Vidite da je manipulacija

Svi ste se vec sreli sa nekim antichkim crtezhima NLO objekata. Kroz istoriju postoji mnogo takvih. Neki ne zavredjuju pazhnje, neki su samo interesantni, dok ima i onih totalno ne objashnjivih. Listajuci razne sajtove naisho sam i na sliku iz manastira Visoki Dechani (1350. god.).
picanc06.jpg

To nije tacno da j ta freska prestavlja NLo ili kako kazes putovanje duse,pre 700 god.kada je gradjen manastir i kada je freskopisan postojali su mnogi proroci odnosno prozorljivi ljudi koji su mogli da vide buducnost.Ta freska u manastiru prestavlja svedocenje tih ljudi o danasnjem vremenu,to je covek u svemirskoj kapsuli astronaut kako su oni to tada videli.cela istorija hriscanstva je prozeta mnogim svetim ljudima kojima je Bog dao dar vidjenja buducnosti,eto taprestava na fresci je najbolji primer toga.Ne moj da iznosis neke neproverene cinjenica jer to je opasno,neko u topoveruje i siri se nesto sto nije tacno

Poslednja izmena:
Realno vanzemaljci se spomonji u skoro svim mitovima il religijama (samo treba citati izmedju redova i ne shvatati bas sve bukvalno)
Recimo Darvinova teorija je cista glupost sto je i naucno dokazano da ljudski DNK nije evoluirao vec je od jednom stvoren.

Sad ja kao pravoslavac i hriscanin verujem da je Bog stvorio coveka, ali opet logicno kad razmislim On nije mogao samo da pukne prstom o prst kaze "puuuf' i tako stvori coveka, vec je morao da ima neku "pomoc" sa strane i to pomoc nekih jako naprednih bica koja su poznavala odlicno genetiku i genske strukture.

Back