vulovici
Početnik
- Poruka
- 29
Realno vanzemaljci se spomonji u skoro svim mitovima il religijama (samo treba citati izmedju redova i ne shvatati bas sve bukvalno)
Recimo Darvinova teorija je cista glupost sto je i naucno dokazano da ljudski DNK nije evoluirao vec je od jednom stvoren.
Sad ja kao pravoslavac i hriscanin verujem da je Bog stvorio coveka, ali opet logicno kad razmislim On nije mogao samo da pukne prstom o prst kaze "puuuf' i tako stvori coveka, vec je morao da ima neku "pomoc" sa strane i to pomoc nekih jako naprednih bica koja su poznavala odlicno genetiku i genske strukture.
Da u pravu si kada kayes da je Darvinova teorija cista glupost pa i sam Darvin se pred kraj yivota od nje odrekao,a kazi mi koja to bica mogu da budu naprednija od Gospoda, i ko moze da poznaje bolje nas same i prirodu od njega.Pa zar nismo svakodnevno svedoci \Bozjih cuda,kada ti je tesko,kada si bolestan od koga trazis pomoc kome se pomolis da ti pomogne,koliko ima slucajeva izlecenja koje ne moze da objasni medicina,koliko od nas je bilo pod Ostrogom, Decanima da molimo Boga nam pomogne Nismo tada trazili pomoc od nekih drugih neidentifikovanih bica vec od Boga.