NLO i vanzemaljci na starim crtezhima

• Začetnik teme Začetnik teme ugac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ја и не сумњам,приватно,наравно,да је ово на фотки неки амерички или
јапански летећи објекат,са алиен технологијом.
Израз неидентификован значи само НЕПОЗНАТ.
Па браћо,Амери су још прије 50 година преузели добро познате
Хитлерове пројекте,и наставили...
За 50 година све мање од овога на фотки било би брука...
Права мистерија су ипак ПРАИСТОРИЈСКИ цртежи из пећина.
Да,враћамо се на тему.
Мени је ипак НЕОБЈАШЊИВО како то да су Абориџини(Аустралија),
Хани и Манџурци(Кина),Догони(Африка),па Хопи и Шајени(Сјеверна Америка)
имали ИСТЕ приказе,настале у периоду од 10 хиљада до 5 хиљада година
прије нове ере?
Да и не помињем Маје,Ацтеке;Инке,Египћане,и тако даље...

ceo svet priča o emisiji na cnn...
...blizu je dan kad će da se kaže istina...
Čak i Vatikan ih priznao...
I sad će da se pojavi neki forumaš koji misli da je najpametniji...mada...svako ima pravo da ne veruje...
Da mi je da čujem šta misli onaj što se bezobrazno ruga svima koji veruju da postoje...onaj...švabov ili kako već beše nick...

Poslednja izmena:
Bas me zivo interesuje sto na ova dva video zapisa ima da kaze SVABOV? :)

Imao bi da kaze da naslov drugog dela videa znaci "Sasvim je u redu verovati u nesto, UFO...", a u nastavku na jednom mestu kaze..."pa normalno je da je moguc neki zivot tamo, jer Bog, tvorac je svuda u kosmosu, a ne samo na zemlji". Da potsetim, to kaze Vatikan, da...
P.S. Za neupucene da ponovimo UFO znaci NEPOZNATA, vlasnicki, a ne vanzemaljska letelica.
Pojam je nastao verovatno odmah posle WW2, kao posledica pracenja neprijateljskih aero aktivnosti. Obicna rutina...
E, moji zanesenjaci, spameri...

Pa sta ce reci ? Takvi i njemu slicni, cak i da im se iznese ziv vanzemaljac ispred nosa , pokazace prstom na njega.. i reci . "Tako nesto ne postoji."

kad je npr. on reko da "tako nesto ne postoji"...
iskreno, "igrajutji gusteri iz drugu dimenziju"...pardon, iz "xy denziteta"...tesko da postoje i tesko da je Britanska Kraljica medj' njima...
al ET...ne vidim u cemu je...problem?
nesto ste vi tu...izmastali tj. niste citali sta covjek pise vec ono sto se vama...snilo...jopet...:manikir:

ima brojnih svedoka o viđenju reptoida, pogotovo po bazama. Ako se svedočenje uvažava na sudu, ne vidim zašto ne bi i u ovakvim stvarima. Samo zato što nam se ne sviđa? Dokaza i svedoka za sve ovo ima mnogo više nego što je potrebno za donošenje presude u njihovu korist, ili za donošenje naučnog dokaza.

vanzemaljci nisu bozhanstvo, pa da verujesh u to, nije religija u pitanju.
Ti verujesh u postojanje vanzemaljaca, iako nemash nikakve relevantne dokaze za to, vec samo prepodstavke koje bazirash na zdravom razumu (jer, nemoguce da je svemir toliki a da smo mi jedini, jelte :roll: ), a ja tebe mogu jedino da pitam kako SEBE ubedjujesh u te stvari kad ih ne mozhesh dokazati, potpuni paradoks, bazirash prepodstavke na zdravom razumu ali odbijash da primenish zdrav razum u odluci "da li verovati u postojanje vanzemaljaca ili ne".
Ja ne verujem u neku tvrdnju ako je nemoguce dokazati njenu tachnost.

pa isto to važi za svaku religiju, pa sve vernike ne možemo nazvati budalama, zar ne...

zagrizheni ateisti to rade
ja sam agnostik shto se tiche religije, a slichan stav imam shto se tiche vanzemaljaca, ali me nervira kad je neko ovako iskljuchiv oko postojanja vanzemaljaca, kao ovaj gore
kao, siguran je, nema dokaz, nema nishta, ali SIGURAN je

Зависи од тачке гледања...
Ванземаљци типа Рон Л. Хабардове књижице "Бојно поље Земља" су глупост.
Мада он узе паре,ко и Милан Тарот...
:dash:
Наравно да нико на овом форуму НЕМА доказе,јер да има,не би губио вријеме.
Ако се не плаши димензије Икс и других свјетова.
Бар ја бих мало прошетао по неким галаксијама.
Ако ништа,сконтао бих неки опак рецепт за безалкохолни коктел.
:hahaha:
Проблем је,као што икс пута написах,што је људска машта углавном ограничена
на хуманоидне расе,чак и кад су пуни пипака и којеккавих глупости,ипак имају
главу,очи,и жељу да пипну земаљску гузу... :per:
Или долазе,од толиког универзума,да НАС поробе,јер ето,наша атмосфера им одговара,а од толико зилиона галаксија,САМО ОВДЈЕ има неких руда итд...
Или је ипак само гуза и дојка у питању...
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Back