Steppenhund
Zainteresovan član
- Poruka
- 299
Ja tipujem na Rusiju, jer je nemoguće pored tolike države sleteti na neku manju...što se tiče SAD...
...ako "oni" postoje...koga mislite da će prvog da posete...mislim koju državu...koji kontinent...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja tipujem na Rusiju, jer je nemoguće pored tolike države sleteti na neku manju...što se tiče SAD...
...ako "oni" postoje...koga mislite da će prvog da posete...mislim koju državu...koji kontinent...?
Nesto slicno se desava i kada u nasumicno rasporedjenim oblicima, prepoznamo nesto sto nam je poznato: lik u kamenu, stene koje podsecasju na ljudske oblike iako su isklesane vetrom i kisom, itd...Jednostavno, nas mozak se trudi da prepozna i dodeli objasnjenje za stvari koje inace nemaju nikakvo (ili neko sasvim drugo) znacenje.
eh...ti ponudi bolje objasnjenje...meni je moje blize razumu![]()
Ne mora da znači da su ljudi tad videli vanzemaljce.Možda su samo verovali u njih,izmislili ih.
мало вероватно да је неко ко је једва ватру знао да упали цртао и вајао људе у скафандерима и ракетклама
а да не спомињем да се културама које ни точак нису пронашле приписују монументални споменици које ни данас нисмо у стању да направимо
možda kao oni džinovski ljudi što žive u unutrašnjosti Zemlje i sl. ?
...možda kao oni džinovski ljudi što žive u unutrašnjosti Zemlje i sl. ?