gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
Vozdrica, sha ima?![]()
pa evo...ovi...kako se vabe...Reptilijanci, pa onda UFO, pa efo - Ghirlandao mets UFO + Reptilijance (ovo, nagadjam, priznajem
) i tako...da ne duljim "grdit" ce nas Yoda...s pravom...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vozdrica, sha ima?![]()
) i tako...

Ja mislim da su ovaj forum napravili vanzemaljci....cak imaju i temu o sebi....
http://dhost.info/torpiljerka/forum/index.php
Nadprirodno, klonirano i jezivo...![]()

Ja mislim da su ovaj forum napravili vanzemaljci....cak imaju i temu o sebi....
http://dhost.info/torpiljerka/forum/index.php
Nadprirodno, klonirano i jezivo...![]()

Hm, jes vala... Samo, di je religija bre!

Stvarno ljudi. Zar slika ne govori vise od 1000 reci. Da ne pricam o plemenima koji govore da su sa Sirijusa i da im braca navracaju ponekad i daju im dalja uputstva i pomazu, to su njihovi Bogovi kako oni tvrde. Ima tu mnogo stvari koja nasa prepametna nauka ne moze da objasni. STa je sa Vedama. I u vedama se spominju Bogovi koji zive na drugim planetama i poamzu nam u evolutivnom napretku kroz nauku i filozofiju koji nam daju. Sva znanja su od njih kako se tvrdi.Sta je ljudima problem da poveruju da su ljudi hiljadama godina vidjali i sto ono sto i mi sada i da su jedino mogli to da nacrtaju. Oni crtezi po meni ne mogu da se objasne kao "putovanje duse na onaj svet" , mislim u cemu te duse putuju Apollu 13Stvarno ljudi. Zar slika ne govori vise od 1000 reci. Da ne pricam o plemenima koji govore da su sa Sirijusa i da im braca navracaju ponekad i daju im dalja uputstva i pomazu, to su njihovi Bogovi kako oni tvrde. Ima tu mnogo stvari koja nasa prepametna nauka ne moze da objasni. STa je sa Vedama. I u vedama se spominju Bogovi koji zive na drugim planetama i poamzu nam u evolutivnom napretku kroz nauku i filozofiju koji nam daju. Sva znanja su od njih kako se tvrdi.

Pa po meni je crtez sasvim o.k. Mozda nisam razumela sta si hteo da kazes ali, za nekog ko nikada nije video nosoroga opis ( crtez ) je vise nego odlican. Moze da dobije skoro najvisu ocenu.

Pa sta je smesno , crtez i ne lici na majmuna nego na nosoroga. Volela bih da vidim kakav bi bio tvoj crtez domace macke. Mozda meni ne bi previse licilo na primer. Ljudi bi samo trazili dlaku u jajetu........... gubljenje vremena.

ni meni nije jasno sta je vragana htela da kaze a trudio sam se. aj pojasni to sa nosorogom
da li ko vidi ovo sto pisem?
Edit by MasterYoda: Neće to ići tako kako si zamislio. Zato prestani dalje spamovati jer ni jedna takva poruka neće izaći i ne računa se.

ali mnogo je teze nekome da opise slikaru ufo nego nosoroga + nosorog se moze posmatrati i dok stoji pa i neki drugi dan a ufo se brzo pojavi i nestane.