NLO i vanzemaljci na starim crtezhima

• Začetnik teme Začetnik teme ugac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A kako znamo da je to i baš to sveto lice Jahvea. Ako ga niko nije vidio i ostao živ, kako znamo njegov izgled. I zašto smo juš uvijek živi iako smo vidjeli ovu sliku.

I inače, na bilo kojoj slici svašta se može pronaći na taj način - pomoću ogledala.

Tako kaze zvanicna nauka i strucnjaci. To nisam ja rekao. Strucna analiza.

A ostali smo zivi, zato sto se to misli da ko ga vidi, bude ubijen da ne bi rekao ostalima da je Jahve Reptilska spodoba.

Nije na bilo kojoj slici, ali naravno na jos nekim delima je ostavljao poruke. A s druge strane poznato je da je Da Vinci bio ukljucen u rad tajnih drustava i da je imao pristup starim znanjima.

Nisam rekao da se na bilo kojoj slici može pronaći taj tvoj reptil, ali se na svakoj slici može pronaći poneka čudna stvar kad se gleda na taj način. Probaj malo, začudićeš se.
Tu sliku odakle je to tvoje izvađeno ne poznajem ali vidim da se radi o dijelu leđa, ramenu i nozi neke osobe. Moraću to potražiti.

Leonardo_VirginAndChildStAnne.jpg

A vidite li na ovoj freski veliki prst (da li božiji) koji pokazuje na taj objekat?
prst? o cemu ti to?pa to je ocigledno oreol.ovakvo 'zakljucivanje' govori dovoljno o umnim kapacitetima nekog ko skrnavi ime velikog ucitelja Yode :)
Royal tebi svaka cast! nije vazno da li je istina to o cemu govoris,vazno je da razmisljas da se pitas i da imas um otvoren za nova saznanja i istine,
inace, najgore mi je kada procitam ili cujem od nekog kako su naucnici otkrili neku novu planetu ili suncev sistem nalik nasem,pa je to dokaz da MOZDA postoji jos neko osim nas u svemiru. ja stvarno ne mogu da shvatim da neko moze da bude toliko glup pa da misli da ovoliki svemir postoji samo zbog nas, sruga je prica da li su nas vanzemaljci ikada posecivali.teoretski jeste moguce da nisu dolazili ali sam siguran da znaju za nas.jer ako mi pomocu ovih nasih jadnih teleskopa vidimo udaljene planete zamislite sta moze jedna zaista napredna civilizacija.e sad to to ja znam da u srbiji postiji Vlasotince ne znaci a cu i otici da ga posetim.

inace, najgore mi je kada procitam ili cujem od nekog kako su naucnici otkrili neku novu planetu ili suncev sistem nalik nasem,pa je to dokaz da MOZDA postoji jos neko osim nas u svemiru. ja stvarno ne mogu da shvatim da neko moze da bude toliko glup pa da misli da ovoliki svemir postoji samo zbog nas, sruga je prica da li su nas vanzemaljci ikada posecivali.

lepo, ali ne kapiram sta ti je tu NAJGORE?

teoretski jeste moguce da nisu dolazili ali sam siguran da znaju za nas.jer ako mi pomocu ovih nasih jadnih teleskopa vidimo udaljene planete zamislite sta moze jedna zaista napredna civilizacija.e sad to to ja znam da u srbiji postiji Vlasotince ne znaci a cu i otici da ga posetim.

kao prvo mi uopste ne vidimo te planete, a kao drugo te planete MOGU sadrzati zivot u ovom nasem obliku.....
i upravo zato, sto nauka nije neozbiljna i ne bavi se stvarima "cito sam u trecem oku" i "pokazo mi prijatelj" ne moze sa sigurnoscu da tvrdi nista tako.

ali normalno, za to vreme svi ovi sto kao nisu cenzurisani tvrde svakakve budalastine i zive sa tim :)

lepo, ali ne kapiram sta ti je tu NAJGORE?
nije mi najgore to sto su otkrili planetu (inace znam da je nisu "videli" ) nego odusevljenje ljudi zbog toga, u smislu :" nego jesi procitao da naslucuju postojanje planete slicne nasoj, mozda ipak nismo sami u svemiru".mnogi ljudi ce tako nesto pomisliti. e to je meni 'najgore' jer meni tako nesto nije potrebno da bih znao da postoje i druge nebrojene inteligentne vrste osim nase.sad ce neko da me pita a gde ti je dokaz?
pa dokaz za tako nesto nije potreban,jer to proizilazi iz zdravog razuma.druga je stvar sto je zdrav razum retkost.drugi razlog zbog koga ljudi zele da veruju da smo sami je egoizam(ovo vazi i za prisutnost vanzemaljaca na zemlji). jer egomanijaki nije u stanju da se pomiri sa tim da je niza vrsta,tj da postoji neko mnogo napredniji od njega.druga stvar je strah.ako mi jedemo svinje koje su jedna od inteligentnijih vrsta na zemlji,sta sprecava vanzemaljce da jedu nas, da vrse eksperimente nad nama(kao sto mi radimo sa majmunima) ? zar nismo licemeri?

nije mi najgore to sto su otkrili planetu (inace znam da je nisu "videli" ) nego odusevljenje ljudi zbog toga, u smislu :" nego jesi procitao da naslucuju postojanje planete slicne nasoj, mozda ipak nismo sami u svemiru".mnogi ljudi ce tako nesto pomisliti. e to je meni 'najgore' jer meni tako nesto nije potrebno da bih znao da postoje i druge nebrojene inteligentne vrste osim nase.sad ce neko da me pita a gde ti je dokaz?

pa to je korak u dokazivanju da postoje i druge civilizacije.....
mozemo mi da spominjemo citav svemira i sve zvezde i njihove planete, i da na taj nacin dodjemo do nekih rezultata koji se temelje na teoriji verovatnoce, ali da bi nesto bilo 100% dokazano, mora se vna neki nacin videti....

a zasto mislis da je nas oblik postojanja toliko vazan?

bas zato sto ne mislim i sto mislim nekako ovako:

zasto zivot i inteligencija ne bi evoluirali iz nekih drugih uslova .npr, ne bi bili bazirani na ugljeniku?ovo opet pokazuje neotvorenost uma za druge mogucnosti, nesposobnost da se zamisli nesto sto jos nije vidjeno.

znaci, planete slicne zemlji nisu obaveza za nastanak inteligencije.....

am ja ne razumem zasto je ljudima potrebam 100% dokaz.nista sto ljudski um zna nije 100% jer mi za tako nesto nismo sposobni,ali zato jesmo sposobni da VERUJEMO.isto ti je i sa religijom.ljidi ne veruju u Boga zato sto ga nisu videli licno, a i da im se obrati licno verovatno bi se ubedili da su to sanjali da su halucinirali, da se to u stvari nije desilo.ali covek zdrave logike veruje jer suprotno nema smisla.zato mu nije potreban dokaz.konkretno: ako je istina da u svemiru ne postoje i druge inteligentne vrste onda je taj svemir jadan i ja pljujem na njega :)
PLJUC

am ja ne razumem zasto je ljudima potrebam 100% dokaz.nista sto ljudski um zna nije 100% jer mi za tako nesto nismo sposobni,ali zato jesmo sposobni da VERUJEMO.

"verujemo" je kljucna rec.
nauka za sada, nazalost, "veruje" da postoje i druge civilizacija iako za to ne postoje neki egzaktni dokazi osim matematickim proracuna koji pokazuju da je tako nesto vise nego verovatno.
I bas zato sto je nauka - Nauka trazi konkretan dokaz.

isto ti je i sa religijom.ljidi ne veruju u Boga zato sto ga nisu videli licno, a i da im se obrati licno verovatno bi se ubedili da su to sanjali da su halucinirali, da se to u stvari nije desilo.

mislim da ovo bas i nema veze sa bogom, jer je bog ipak apstraktan pojam koji se ne moze dokazati, a ni opovrgnuti....

ako je istina da u svemiru ne postoje i druge inteligentne vrste onda je taj svemir jadan i ja pljujem na njega :)
PLJUC

tacno tako.

prst? o cemu ti to?pa to je ocigledno oreol.ovakvo 'zakljucivanje' govori dovoljno o umnim kapacitetima nekog ko skrnavi ime velikog ucitelja Yode
Oreol1-1.jpg

To OVO nazivaš očigledno oreolom. Sad mi je potpuno jasno šta svi vi podrazumijevate pod pojmom očigledno.

Što se tiče umnih kapaciteta, ti nisi ovlašten da ih procjenjuješ. Postoje i zvanični i nezvanični načini da svako provjeri svoje. Ja jesam. A ti? Ostatak ćeš dobiti na PP.

ljudi jel sam ja lud?ajde nek se izjasni jos neko osim nas dvoje da li je ovo na slici oreol.i nije mi jasno zasto si tom crvenom linijom isao skroz levo do drveta jer tako jos manje lici na prst,eventualno na neki bangavi prst koji bi dete nacrtalo a ne majstor koji je slikao ovu sliku.to levo je nebo koje se nastavlja i na desnoj strani oreola.oreol se inace slika na dva nacina: jedan je ovaj na slici. drugi je kao na nasim freskama.

Život uopšte ne mora biti zasnovan na ugljenik/kiseonik kombinaciji. Čak su i dokazane mogućnosti da se život zasnuje i na nekoj drugoj kombinaciji.
C/O kombinacija je optimalna i zato najvjerovatnija. Omogućava najbržu razmjenu materija u cilju proizvodnje dovoljne količine energije za pogon biološkog sklopa. Sve druge kombinacije mnogo su sporije (za red veličine ili više). Šta proizilazi iz toga?
Život zasnovan na nekoj takvoj kombinaciji napredovao bi za red veličine ili više sporije od života zasnovanog na C/O kombinaciji - trebalo bi mu 10 puta više vremena da dostigne ljudski nivo civilizacije.
Recimo, za diskusiju, da su oni krenuli mnogo ranije i dostigli naš nivo prije ko zna koliko godina. Ako ljudska rasa ne uništi samu sebe, ona će ih brzo dostići i prestići.

Back