Šakal
Elita
- Poruka
- 17.385
Hm, ebote pa to Dart Vejder Sunac ti poljubim!:shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm, ebote pa to Dart Vejder Sunac ti poljubim!:shock:
A kako znamo da je to i baš to sveto lice Jahvea. Ako ga niko nije vidio i ostao živ, kako znamo njegov izgled. I zašto smo juš uvijek živi iako smo vidjeli ovu sliku.
I inače, na bilo kojoj slici svašta se može pronaći na taj način - pomoću ogledala.
Da li to znači da vi prihvatate i ono što kažu naučnici - pod uslovom da se na neki način uklapa u vaše teorije? U tom trenutku ti naučnici prestaju biti zavjerenici.
prst? o cemu ti to?pa to je ocigledno oreol.ovakvo 'zakljucivanje' govori dovoljno o umnim kapacitetima nekog ko skrnavi ime velikog ucitelja YodeA vidite li na ovoj freski veliki prst (da li božiji) koji pokazuje na taj objekat?
inace, najgore mi je kada procitam ili cujem od nekog kako su naucnici otkrili neku novu planetu ili suncev sistem nalik nasem,pa je to dokaz da MOZDA postoji jos neko osim nas u svemiru. ja stvarno ne mogu da shvatim da neko moze da bude toliko glup pa da misli da ovoliki svemir postoji samo zbog nas, sruga je prica da li su nas vanzemaljci ikada posecivali.
teoretski jeste moguce da nisu dolazili ali sam siguran da znaju za nas.jer ako mi pomocu ovih nasih jadnih teleskopa vidimo udaljene planete zamislite sta moze jedna zaista napredna civilizacija.e sad to to ja znam da u srbiji postiji Vlasotince ne znaci a cu i otici da ga posetim.

nije mi najgore to sto su otkrili planetu (inace znam da je nisu "videli" ) nego odusevljenje ljudi zbog toga, u smislu :" nego jesi procitao da naslucuju postojanje planete slicne nasoj, mozda ipak nismo sami u svemiru".mnogi ljudi ce tako nesto pomisliti. e to je meni 'najgore' jer meni tako nesto nije potrebno da bih znao da postoje i druge nebrojene inteligentne vrste osim nase.sad ce neko da me pita a gde ti je dokaz?lepo, ali ne kapiram sta ti je tu NAJGORE?
a zasto mislis da je nas oblik postojanja toliko vazan?zasto zivot i inteligencija ne bi evoluirali iz nekih drugih uslova .npr, ne bi bili bazirani na ugljeniku?ovo opet pokazuje neotvorenost uma za druge mogucnosti, nesposobnost da se zamisli nesto sto jos nije vidjeno.kao drugo te planete MOGU sadrzati zivot u ovom nasem obliku.....
nije mi najgore to sto su otkrili planetu (inace znam da je nisu "videli" ) nego odusevljenje ljudi zbog toga, u smislu :" nego jesi procitao da naslucuju postojanje planete slicne nasoj, mozda ipak nismo sami u svemiru".mnogi ljudi ce tako nesto pomisliti. e to je meni 'najgore' jer meni tako nesto nije potrebno da bih znao da postoje i druge nebrojene inteligentne vrste osim nase.sad ce neko da me pita a gde ti je dokaz?
a zasto mislis da je nas oblik postojanja toliko vazan?
zasto zivot i inteligencija ne bi evoluirali iz nekih drugih uslova .npr, ne bi bili bazirani na ugljeniku?ovo opet pokazuje neotvorenost uma za druge mogucnosti, nesposobnost da se zamisli nesto sto jos nije vidjeno.

am ja ne razumem zasto je ljudima potrebam 100% dokaz.nista sto ljudski um zna nije 100% jer mi za tako nesto nismo sposobni,ali zato jesmo sposobni da VERUJEMO.
isto ti je i sa religijom.ljidi ne veruju u Boga zato sto ga nisu videli licno, a i da im se obrati licno verovatno bi se ubedili da su to sanjali da su halucinirali, da se to u stvari nije desilo.
ako je istina da u svemiru ne postoje i druge inteligentne vrste onda je taj svemir jadan i ja pljujem na njega
PLJUC
prst? o cemu ti to?pa to je ocigledno oreol.ovakvo 'zakljucivanje' govori dovoljno o umnim kapacitetima nekog ko skrnavi ime velikog ucitelja Yode

to sto si mi pisao na pp neka ti sluzi na cast.nisam ja takav ja volim ISKLJUCIVO devojke! trazi decka na neki normalniji nacin.Ostatak ćeš dobiti na PP.