Ово о суторитетима је стандардна флоскула оних који немају доказе...
Ретко кад се доследно изводе докази, а и кад има неких конкретних ствари опет се деси да је то само једно могуће тумачење...
Ја нисам агресиван и хистеричан већ изнервиран олаким тврдњама и третирањем нас осталих као идиота догматичара.
Наведи ми два велика човека који су умрли након изношења тих доказа и околности под којима су умрли.
Da si objektivno hteo da razumes ono sto sam govorio shvatio bi. Zasto se postavljas kao da smo jedni drugima protivnici. Pa i ja sam deo tog dogmatickog drustva kao i ti, nisam ja iznad tebe, niti sam to ikada rekao.
Наведи ми два велика човека који су умрли након изношења тих доказа и околности под којима су умрли
Fil Shnajder
Nadjen je sa katetra oko vrata Jan 17,1996 god.Bio je geolog i ekspert za eksplozive.
Izneo je da je Americka drzava izgradila 129 podzemnih baza od drugog
svetslog rata,od kojih je on radio u 13.Sa time da su 2 od ovih 13 bile velike baze,jedna od tih,Dulce,gde je radio sa ljudskom ekipom i sa neljudskom ekipom koji su ili od vrste zvana Zeta Reticuli I.1979 god su se pobili medjusobno i izginulo je 66 ljudskih bica a manji broj Zeta.
Povredu koju je dobio sa lasersko oruzje,kasnije je stvorilo rak.On je
prekrsio pravilo za one koji rade na crne projekte i nazivaju se black budget personnel,jel rade na crni budjet za koji obican narod i ne zna da postoji.Evo neke informacije koje je on izneo,koje su ga kostale zivota.
1-da Americka drzava je napravila ugovor sa greys(Zete) 1954 god
i d se zove Grenada Treaty.
2-da space shuttle donosi neke specijalne metale,i da atmosfera koja usisava je potrebna da se neki alloy-i naprave.
3-da je stealth tehnologija od letelica koje su pale(od drugih bica)
4-da je Aids virus za kontrolu populacije i da je napravljen i National Ordinance Library u Cikago
5-da Americka drzava ima tehnologiju i predmet pomocu kojeg moze da pravi zemljotrese.Da su napravili Kobe zemljotres u Japan i San Francisco zemljotres 1989 god.
6-objasnio je kako su u Oklahomi(americkoj drzavi)skinute zgrade posto je bio ekspert za eksplozive.
I,na kraju je rekao da demokratska zemlja koju je on voleo vise ne postoji,jel je postala tehnokratska nad kojom vlada drzava koja je u senci,ili drzava u drzavi cija je namera da nas sve natera na ono sto oni hoce.Smatrao je da su 11 njegovih prijatelja ubijeni,8 se vode kao da su izvrsili samoubistvo.
Njegov prijatelj ga je nasao mrtvog u stanu.Stavili su da je umro od srca i ako u autopsiji pise da je imao gumu oko vrata koja je 3 puta bila omotana.Da je kao izvrsio samoubistvo.Sve njegove papire od lekcija,neki nepoznati metali,vojne fotografije,i sve sto je imao za novu knjigu o NLO je nestalo iz stana.Njegova knjiga je trebala da bude o NLo,crni budjet i jedna svetska vlada.
Vilijam Kuper
Americki obavestajac, iznosio je podatke o sprezi americke vlade sa vanzemaljcima, iznosio je podatke o vrstama vanzemaljaca itd.
Ubijen je ispred svoje kuce 2001.