NLO i vanzemaljci na starim crtezhima

• Začetnik teme Začetnik teme ugac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ово о суторитетима је стандардна флоскула оних који немају доказе...
Ретко кад се доследно изводе докази, а и кад има неких конкретних ствари опет се деси да је то само једно могуће тумачење...
Ја нисам агресиван и хистеричан већ изнервиран олаким тврдњама и третирањем нас осталих као идиота догматичара.
Наведи ми два велика човека који су умрли након изношења тих доказа и околности под којима су умрли.

Ово о суторитетима је стандардна флоскула оних који немају доказе...
Ретко кад се доследно изводе докази, а и кад има неких конкретних ствари опет се деси да је то само једно могуће тумачење...
Ја нисам агресиван и хистеричан већ изнервиран олаким тврдњама и третирањем нас осталих као идиота догматичара.
Наведи ми два велика човека који су умрли након изношења тих доказа и околности под којима су умрли.

Da si objektivno hteo da razumes ono sto sam govorio shvatio bi. Zasto se postavljas kao da smo jedni drugima protivnici. Pa i ja sam deo tog dogmatickog drustva kao i ti, nisam ja iznad tebe, niti sam to ikada rekao.

Наведи ми два велика човека који су умрли након изношења тих доказа и околности под којима су умрли

Fil Shnajder

Nadjen je sa katetra oko vrata Jan 17,1996 god.Bio je geolog i ekspert za eksplozive.
Izneo je da je Americka drzava izgradila 129 podzemnih baza od drugog
svetslog rata,od kojih je on radio u 13.Sa time da su 2 od ovih 13 bile velike baze,jedna od tih,Dulce,gde je radio sa ljudskom ekipom i sa neljudskom ekipom koji su ili od vrste zvana Zeta Reticuli I.1979 god su se pobili medjusobno i izginulo je 66 ljudskih bica a manji broj Zeta.
Povredu koju je dobio sa lasersko oruzje,kasnije je stvorilo rak.On je
prekrsio pravilo za one koji rade na crne projekte i nazivaju se black budget personnel,jel rade na crni budjet za koji obican narod i ne zna da postoji.Evo neke informacije koje je on izneo,koje su ga kostale zivota.

1-da Americka drzava je napravila ugovor sa greys(Zete) 1954 god
i d se zove Grenada Treaty.
2-da space shuttle donosi neke specijalne metale,i da atmosfera koja usisava je potrebna da se neki alloy-i naprave.
3-da je stealth tehnologija od letelica koje su pale(od drugih bica)
4-da je Aids virus za kontrolu populacije i da je napravljen i National Ordinance Library u Cikago
5-da Americka drzava ima tehnologiju i predmet pomocu kojeg moze da pravi zemljotrese.Da su napravili Kobe zemljotres u Japan i San Francisco zemljotres 1989 god.
6-objasnio je kako su u Oklahomi(americkoj drzavi)skinute zgrade posto je bio ekspert za eksplozive.

I,na kraju je rekao da demokratska zemlja koju je on voleo vise ne postoji,jel je postala tehnokratska nad kojom vlada drzava koja je u senci,ili drzava u drzavi cija je namera da nas sve natera na ono sto oni hoce.Smatrao je da su 11 njegovih prijatelja ubijeni,8 se vode kao da su izvrsili samoubistvo.

Njegov prijatelj ga je nasao mrtvog u stanu.Stavili su da je umro od srca i ako u autopsiji pise da je imao gumu oko vrata koja je 3 puta bila omotana.Da je kao izvrsio samoubistvo.Sve njegove papire od lekcija,neki nepoznati metali,vojne fotografije,i sve sto je imao za novu knjigu o NLO je nestalo iz stana.Njegova knjiga je trebala da bude o NLo,crni budjet i jedna svetska vlada.

Vilijam Kuper

Americki obavestajac, iznosio je podatke o sprezi americke vlade sa vanzemaljcima, iznosio je podatke o vrstama vanzemaljaca itd.

Ubijen je ispred svoje kuce 2001.

Royal:
Slazem se. Ali ako tako razmisljate, zasto ste onda toliko agresivni i histericni kada god se potegne bilo sta sto negira ono sto se uci u skoli. Vidjenje je subjektivno, ali objektivne realnosti nema dve.
Ko je agresivan? I šta podrazumijevaš pod agresivnošću? Da li je agresivnost to što se ne slažemo s vašim stavovima i kažemo vam to otvoreno? Ili je agresivnost što, kad vi kažete ta je vrana bijela jer je neko negdje rekao da je vidio bijelu vranu mi ustrajavamo na tome da je vrana crna jer cijeli svijet viđa samo crne vrane, i tražimo da nam pokažete tu bijelu vranu? Ili je možda agresivnost što vaše navode pobijamo naučnim činjenicama i dokazima, pošto je za vas nauka glupost kojom neko upravlja nama? Ili je agresivnost to što s vama uvijek komuniciramu ljubazno, bez vrijeđanja i omalovažavanja, dok vi često koristite izraze zaostao, glup ili nešto slično, za sve koji ne misle kao vi? A pritom većina ne vlada ni elementarnom pismenošću. Gdje se krije ta agresivnost?

Хвала.
Ја сам мислио да ћеш навести неке познате људе.
Пошто ја никад ништа нисам чуо о овим људима, вероваћу ти на реч...
Како си дошао до детаља с аутопсије?

Pa oni su poznati ljudi. Samo sto ih nema na tv jer su mrtvi i i jer se tv bavi drugim stvarima.

Nema sta da mi verujes na rec o njima imas cak i na wikipedii:
http://en.wikipedia.org/wiki/Philip_Schneider

sve je to lepo...skrivene baze, vanzemaljci...pomalo zvuči kao scenario neke serije ali dobro...
dokazi koje ti iznosiš su teško proverljivi i razumljivo je zašto smo svi skeptični.mislim da niko ne spori to da NLO postoji,ali nekakve skrivene beze,pa čak i detalji o prostorijama koje se u njima nalaze su gomila gluposti za koje ne postoji nikakav dokaz.

Pa oni su poznati ljudi. Samo sto ih nema na tv jer su mrtvi i i jer se tv bavi drugim stvarima.

Nema sta da mi verujes na rec o njima imas cak i na wikipedii:
http://en.wikipedia.org/wiki/Philip_Schneider

Wikipedia nije validan izvor informacija. Svako može da mijenja podatke ili unosi nešto prema vlastitom nahođenju. Znam to jer sam i sam autor velikog broja priloga na Wikipediji.
Ovo su neka od upozorenja čitaocu, koja stoje na vrhu te stranice čiji link si dao:

This article does not cite any references or sources.
The neutrality of this article is disputed.

Prevedeno:
Ovaj članak ne navodi nikakve reference ili izvore.
Objektivnost ovog članka je diskutabilna.

A na diskusionoj strani (mnogi to i ne pogledaju) stoji ovo:

It says that there are no references for this article. What references do the critics want exactly?

All the information in the article needs proper independent, published references. One of the core features of Wikipedia is that readers should be able to verify all the information in every article. This means that every piece of information should have a reliable source that the reader can refer to to verify that information. For example, even something as simple as "Philip Schneider (April 23, 1947 - January 17, 1996) was a geologist and structural engineer," needs sources for his birth and death dates and the facts that he was a geologist and structural engineer. Otherwise anyone could write anything and there is no way for the reader to know if it is true or not.

Any information that is unsourced can be removed from an article. In this case because there are no sources, virtually the entire article could be legitimately deleted. Gwernol 16:58, 4 April 2008 (UTC)

dokazi koje ti iznosiš su teško proverljivi i razumljivo je zašto smo svi skeptični.
Slazem se ali nekim ljudima ne trebaju dokazi jer nikada ne vide ono što ne žele i ne mogu da vide. Njima ne trebaju dokazi niti oni mogu da im se daju na forumu. Opet će to za njih biti samo priče i tražiće još, ako im i daš najveći dokaz na svetu oni će ko onaj Svabov: 'I to je tebi dokaz?'

Sta je za tebe dokaz:
1. video snimak. uvek moze da kaze- montaza
2.fotografije,drevni crtezi, crtezi dece koja su otimana od strane sivih - uvek moze da kaze montaza i sl.
3. da ispricam sta se meni dogodilo - uvek moze da kaze da lazem ili da sam udaren
4. da pokazem sliku mog vrata posle toga - uvek moze da kaze da ne mora da znaci da je od toga
5.ako Vlada to zataskava, ta cinjenica dovoljno moze da govori. Da izadje predsednik i da kaze: ,,Znate, vanzemaljci postoje i mi saradjujemo sa njima, ali smo vas lagali dosta dugo" To bi vama verovatno bio jedini dokaz, cekate samo zvanicne stvari. Pa ne mozes to na sudu dokazati ako drzava zataskava. I shvati da njihova tehnologija nije samo fizicka. A imamo i neke drzave koje su izasle javno ali ne dovoljno duboko. Zasto su onda toliki ljudi mrtvi koji iznose takve stvari.

sve je to lepo...skrivene baze, vanzemaljci...pomalo zvuči kao scenario neke serije ali dobro.

Pa Spilberg je ,,Bliski susret trece vrste" radio po modelu onih koji su se srusili tanjirom u Rozvelu. oni jesu Holivud. Jedna on najsavrsenijih masina danasnjice za generalno programiranje.
Dosije x je klasicna ,obicna njihova prica u vezi neke zavere.Ubacice u svaku seriju 200-300 tacnih informacija, a onda neprimetno, kada je najvaznije izokrenuce sve, odnosno napravice dezinformacije u vezi glavnih stvari. I kada se desi nesto slicno u stvarnosti, prosecan isprani mozak ce reci
"ma da, gledao sam to u dosije x, da je tacno, ne bi stavili na tv"

mislim da niko ne spori to da NLO postoji,ali nekakve skrivene beze,pa čak i detalji o prostorijama koje se u njima nalaze su gomila gluposti za koje ne postoji nikakav dokaz.

Shvati da ako je covek inzenjer koji je radio na izradi tih baza, normalno da zna detalje. Odmah kazes da je glupost jer smo svi tako naviknuti, a prava rec je da ti ne znas da li je to istina.

The Ufo lecture by Philip Schneider that got him murdered

Wikipedia nije validan izvor informacija.
sta se odma hvatas wikipedie. Covek mi je rekao da nikad nije cuo za fila shnajdera i ja sam mu rekao da ga ima i na wikipedii.

fotografija ili video snimak baze koju spominješ uz naravno poreklo fotografije i snimka bi bio sasvim solidan dokaz.
mislim da ni ti neznaš šta je istina a šta laž...koliko god ja olako govorio da je to glupost,ti olako tvrdiš da je to istina,a ustvari niko od nas ne zna šta je laž a šta istina.

Kad se već hvataš letećih tanjira, ponoviću ono što sam već rekao na drugoj temi:

Objasni zašto za svako pojavljivanje tzv UFO imamo uvijek samo po jedan izvor. Čak i kad neko tvrdi kako je snimio UFO iznad nekog veoma urbanizovanog mjesta (i priloži fotografiju kao dokaz), nikad nema bar još jedna fotografija od nekog drugog, snimljena s nekog drugog mjesta u gradu. Uvijek postoji samo taj jedan izvor. Iako u samom gradu postoji na hiljade fotoaparata i ko zna koliko mobilnih s kamerom. Niko drugi to nije snimio, samo taj jedan.

fergana01.jpg

UFO_astronauts.jpg

PS. Ovo je samo jedan deo. Ako ste zainteresovani, proguglajte malo. Naci cete josh dosta toga.

odakle su ova poslednja dva?!

kazete dosli su u Afriku? jel pa sto su onda Afrikanci zaostali za nama?

,,Oprostite mi što pričam ovoliko. Ja pripadam plemenu Zulu, ratničkom narodu, narodu koji ima veliki broj mudrih ljudi. Moj narod nikada nije bio proučavan od strane bijelih antropologa, a mi smo kao narod znali stvari od kojih bi vam pamet stala, kad bih vam ih sve ispričao.

Recimo, između mnogo toga mi smo znali od davnina da se zemlja okreće oko sunca, a ne suprotno, što je veoma dugo bilo vjerovanje bijelaca. Naš narod je oduvijek smatrao našu planeta ženskim stvorenjem, a sunce muškim i u mnogim pričama je pominjano kako princeza Zemlja igra oko princa svog princa – Sunca. Naši ljudi su takođe odvajkada znali i da je Zemlja okrugla. Znali so o mikroorganizmima i njihovoj ulozi.

Amerikanci i Evropljani kažu da je Albert Ajnštajn taj koji je prvi tvrdio da su vrijeme i prostor jedno te isto. Ja tvrdim da to uopšte nije tačno.

Naš narod je od davnina znao da su vrjeme i prostor jedna te ista stvar. Na Zulu jeziku mi kažemo za prostor – umkati, a za vrijeme – isikati.

Vidite, naši ljudi su to znali stotinama godina prije nego što se Ajnštajn rodio.

Nadalje, naši narodi , vjerovali su da bića različitog stepena inteligencije naseljavaju 24 planete, našeg dijela galaksije.

Ono što želim da vam kažem je da su naši ljudi imali ova ogromna znanja od davnina, mada to nije zapisano ni u jednoj knjizi, mi smo danas žrtve HIV-a, odnosno AIDS-a. Računa se da ako ta bolest nastavi ovim tempom, naš broj će se smanjiti za tri četvrtine u idućih 50 godina."

shaman plemena zulu

Objasni zašto za svako pojavljivanje tzv UFO imamo uvijek samo po jedan izvor. Čak i kad neko tvrdi kako je snimio UFO iznad nekog veoma urbanizovanog mjesta (i priloži fotografiju kao dokaz), nikad nema bar još jedna fotografija od nekog drugog, snimljena s nekog drugog mjesta u gradu. Uvijek postoji samo taj jedan izvor. Iako u samom gradu postoji na hiljade fotoaparata i ko zna koliko mobilnih s kamerom. Niko drugi to nije snimio, samo taj jedan.

Vrlo jednostavno. Nije ti to helikopter pa ce da kruzi pola sata da ga svi vide. On se materijalizuje za trenutak i nestane, tacnije nije on nestao, on je samo izasao iz naseg polja ferkvencije. NLO ( Nepoznati leteći objekt ), UFO, leteći tanjir, svetlosni brod ili kako ga god želite nazvati - je u stvari jedna prostorno/vremenska "mashina" koja koristi hiperdimenzionalnu tehnologiju, pa je normalno da može svašta... "putuje" velikom brzinom ( možda je "zakočen" u vremenu, a ostalo oko njega "putuje normalnim tokom", pa vam se čini kako radi "nenormalne i brze putanje" ), ispušta razne zvukove ili je potpuno bešuman, svietli čudnim svetlom, pojavljuje se i nestaje... pa to je postalo sasvim već NORMALNO !!!

A drugo najcesce fotografije su kada npr. slikas nekog bezveze, i kada izradjujes film, vidis da si slucajno slikao nlo. Zato sto je on tada i bio tu, ali nisi ga mogao videti.

Evo jedan od mali bilion takvih slucajeva:

Žena snimila NLO iznad Londona.

Jedna je znanstvenica ostala potpuno šokirana nakon što je pregledala fotografije koje je snimila u Londonu. Karolina-Slavka Mueller, nakon što je prebacila fotografije s mobitela na računalo, primjetila je pored poznatog 'London Eye' ni više ni manje nego pravi NLO.

Na fotografiji se vidi NLO koji se nalazi u uglu snimke i sjaji nekim plavičastim svjetlom.Fotografije su snimljene za vrijeme vožnje po središtu Londona, rano ujutro. Ona i njezini prijatelji, od kojih je jedan odrastao u Londonu potpuno su zbunjeni i nikako ne mogu objasniti što je to na slici. Troje prijatelja slažu se da ni jedna zgrada u gradu ne izgleda poput tog objekta.

Stručnjaci koji se bave pročavanjem ovakvih fenomena potpuno su zbunjeni. Istraživač NLO fenomena Chris Martin rekao je kako se trudio pronaći dokaze da su slike lažne.

-Nisam uspio pronaći ništa. Slike su bez presedana jer su tri i pokazuju putanju samog objekta', naglasio je Chris Martin.

Dodao je kako smatra da su fotografije prave te da nisu izmanipulirane ni na koji način. Po njegovom mišljenju nevjerojatne su i prikazuju objekt koji je klasičan primjer NLO-a u obliku letećeg tanjura i sigurno je pod kontrolom inteligentnih bića.
3328849
3328819

'oce to 'oce:mrgreen:
'ajde na trenutak da pretpostavimo da je sve za vanzemaljce tacno
vanzemaljci su se vremenom razvijali...nisu oni oduvek imali toliko razvijenu tehnologiju....a cak i da im je tehnologija bila tad(hiljadama godina ranije) takva oni bi sigurno razvili nesto mnooooooooogo naprednije do sada

Verovatno i jesu . Cak i tada , pre vise hiljada godina , ako su uopste posecivali zemlju , (verovatno ) su imali manogo , mnogo razvijeniju "tehnologiju" . Toliko razvijeno da su bili cista eergija :lol: . Ali morali su se pojaviti u nekoj formi :rolleyes: ...

Vrlo jednostavno. Nije ti to helikopter pa ce da kruzi pola sata da ga svi vide. On se materijalizuje za trenutak i nestane, tacnije nije on nestao, on je samo izasao iz naseg polja ferkvencije. NLO ( Nepoznati leteći objekt ), UFO, leteći tanjir, svetlosni brod ili kako ga god želite nazvati - je u stvari jedna prostorno/vremenska "mashina" koja koristi hiperdimenzionalnu tehnologiju, pa je normalno da može svašta... "putuje" velikom brzinom ( možda je "zakočen" u vremenu, a ostalo oko njega "putuje normalnim tokom", pa vam se čini kako radi "nenormalne i brze putanje" ), ispušta razne zvukove ili je potpuno bešuman, svietli čudnim svetlom, pojavljuje se i nestaje... pa to je postalo sasvim već NORMALNO !!!
Možda i jeste helikopter koga su svi drugi prepoznali kao helikopter. :lol:
A kako onda objašnjavaš filmske snimke koje traju cijelu minutu, a autor tih snimaka tvrdi da je to snimio i da je to leteći tanjir. (pogledaj temu o letećim tanjirima na Haitiju, na ovom forumu, kao primjer)

Da,da, ti dobro poznaješ tehnologiju letećih tanjira. Možda imaš neki parkiran u dvorištu, ili su te sami vanzemaljci upoznali sa svojom tehnologijom.

Ja nisam naucnik, ja sam obican covek koji je imao iskustva sa ailienim jos kao dete. Takodje ne mozes znati sta je tacno od svega, osim ako ne naletis na osobu koja je radila ili potice od tih familija, a hoce da te uputi. Dezinformacija imas puno i u ufologiji a kamoli u drugim stvarima. Istoriju proucavam godinama, i znam da se u njoj nalaze gluposti, pa zasto ne bi onda i u nauci. A i za to imas dokaza. Ti trazis autoritete, umesto da trazis istinu. Ne mogu ja istrazivati umesto tebe. Kada se ovde iznese neki dokaz, ovde se kaze - ,,i tebi je to dokaz,,. Sta treba da pokazem sliku mog vrata posle otmice? Onda bi mi opet rekli: ,,dokazi da je od toga,,. A upravo zato je tako drustvo i pravljeno da se tesko dokazuju stvari u kojima se manipulise materijom i energijom.

Tvoje tvrdnje ( odnosno takve tvrdnje ) su apsolutno ne dokazive u danasnjem modernom svetu . Dokaze koje bi ti mogao da izneses su apsolutno neprihvatljivi .

Empiriski dokaz bi bio naprimer neki predmet koji je naka vanzemaljska tehnologija , nesto vanzemaljsko ( potpuno nepoznato ) . Kad su te vec vadali po beskonacnosti univerzuma , mogao si im zatraziti neki njihov suvenir za uspomenu :lol: . To bi bio npr. empiriski dokaz .

Ali cak i kada bi imao to . Opet ti niko ne bi verovao . Sto ? Zato sto bi ti izneo u javnost da si nasao vanzemaljski otvarac za konzerve ( neko ultradimenziono cudo sa laserima ... sa vanzemaljskom tehnologijom koja je nama potpuno nepoznata , npr. ) . U javnosti bi to proslo kao i izjava da si video NLO . A samo nakon pola sata bi dosla CIA , Sin Bet , KGB , Masonske organizacije , Templari (?!) , ko god bi doaso , ubio bi te , nestao bi , nebi te vise bilo . A u javnosti bi namestili da si pogino zbog toga i toga ... ne bi bio ni prvi ni poslednji . Naravno predmet bi uzeli i odneli ga nekim tamo svojim podzemnim naucnicima . Sto ? Zato sto u takvom predmetu lezi neogranicena moc . Mozda si nasao meega nuklearku , koja moze da dematerijalizuje pola suncevog sistema npr.Mozda i nisi to niko ne zna , zato ce ga i odneti na analizu . A pored toga verovatno postoji i jos mali milon razloga zasto ti mocni ljudi ne bi dozvolili da se tvoji unuci igraju sa takvim predmetom ...

Npr. Kopas temelj za izgradnju nove kuce u nekom selu daleko od civilizacije . I tako dok si kopao npr. krampom udaris u nesto . Nekoliko dana kasnije kad si malo vise raskopao . Ukapiras da ti se ispod temelja buduce kuce nalazi neko cudo koje podseca na mali vasionski prod , sav nadzidzan i definitivno ne lici na nesto ljudsko . Shvatis da to vanzemaljsko cudo tu dole lezi vec mozda i milionima godina , i da je njegova istorija van nase i potpuno ne vezana za nasu . Sta bi ti uradio ?

Ako bi rekao samo lokalnoj policiji ... zavrsio bi sa metkom u glavi po gore opisanom postupku . Jedini nacin da tu svoju nesrecu , i nezeljeno samoubistvo koje si odkopao sklonis i promenis jeste da ga ponovo zakopas ,a imanje prodas . Pod uslovom da nisi neko iz CIA , KGB ... i da nisi vanzemaljac i da ne umes da letis takvim letelicama ... :D

E sad , ja bas i nisam razumeo svrhu ove teme . Uglavnom se raspravlja o tome da li se na freskama vidi tzv NLO ili ne . Ja mislim da se vidi NLO :D . Mozda su frsko slikara slikali nesto drugo . Sta ? Sta su mogli naslikati ? Radjanje sunca ? Mozda su oni tako shvatili i doziveli tu svemirsku , tj. nebesku pojavu koju mi danas zovemo NLO ( eng UFO :D ). ono sto je sigurno jeste to da se na freski vidi nesto sto neverovatno lici na ono sto danas ljudi zovu NLO , da nekazem - da se na fresci nalazi NLO ...

Na ovoj slici se naprimer definitivno vidi NLO :
47kgljl.jpg

Mozda su oni zapravo slikali radjanje sunca , ili dolazak andjela . Da , mozda su oni tako doziveli tu nebesku pojavu . Ali definitivno su je naslikali korektno . Najvecu verovatnocu ima NLO , manju verovatnocu ima da je to meteor i tako redom ...

Hm, ma da to nije Davinchi opet nesto tripovo...
Ne znam da li je na toj slici tripovao, ali na jednoj drugoj je sakrio vanzemaljca Reptoida:

,,Nova senzacionalna otkrića u slikama Leonarda da Vincija potresaju svet otkako je tajanstvena skupina objavila kako je u delima slavnog slikara pronašla skrivene biblijske poruke uz pomoć ogledala. Dobro je poznato da je Leonardo za života, od 1452. do 1519., pisao u ogledalu zato da spreči suparnike da mu ukradu ideje ili da sakrije svoje znanstvene teorije koje je tad moćna Katolička crkva smatrala subverzivnim, ili mozda iz nekog drugog razloga."

Kad se ogledalo na određenom mestu prinese crtežu Device i Deteta sa sv. Anom i sv. Ivanom Krstiteljem, delu koje je u Nacionalnoj galeriji u Londonu, odraz u ogledalu pokazuje strašno lice drevna starozavetnog boga Jahvea s vatikanskom krunom na glavi, lice koje, kako kaže Biblija, “niko ne sme videti i dalje živeti”.
3358930

Ja sam vec ranije govorio da je Jahvea ustvari Reptoid i da mu zato niko nije smeo videti lice. E pa izgleda da se i Da Vinci slaze sa tim gledistem da je Jahve reptil. Doduse Da Vinci je bio pripadnik tajnih drustava, pa normalno da je znao.

Back