Svi ovi stari crteži poznati su mi od ranije, i ne daju nikakav odgovor. Nikada nećemo saznati šta je na njima osim ako ne izmislimo vremeplov pa odemo i sami vidimo.
ili mozda ako pitamo ljude koji su i danas pripadnici tih kultura??
Evo sta kaze jedan od takvih shamana jednog africkog plemena:
,,Narod Ruande, tj. Hutu narod kao i Watusi tvrde, a oni nisu jedini u Africi koji to tvrde da su njihovi najstariji preci jedna vrsta bića koje oni zovu Imanujela, što u prevodu znači “bogovi koji su došli”. Neka plemena takođe u zapadnoj Africi, kao npr. Bamara pleme, kažu takođe istu stvar.
Oni kažu da su ti “bogovi” stigli iz svemira vrlo davno, da su to bila strašna, a i veoma razvijena bića..
Sigurno ste čuli i za pleme Dogon iz Zapadne Afrike, i oni tvrde to isto, a i oni su jedni od mnogih plemena koja za same sebe kažu da su osnovana od strane tih bića koja su stigla iz svemira, kao i da su im ona nametnula njihove prve poglavice tj. kraljeve.
Ja mogu da nabrajam ova plemena koliko god hoćete, ali dovoljno je recimo da samo vidimo ovo moje pleme tj. Zulu narod iz Južne Afrike.
Zulu pleme je poznat ratnički narod kome je pripadao i poznati poglavica Šaka Zulu. Ako pitate bilo kojeg bijelca antropologa u Južnoafričkoj Republici, šta znači riječ Zulu, on će vam odgovoriti da to znači nebo, iz čega bi proizilazilo da Zulu narod sebe naziva “nebeskim narodom”, što je u stvari jedna besmislica, jer na Zulu jeziku nebo se kaže – sibakabaka, dok za inter-planetarni prostor mi kažemo: izulu i weduzulu, što znači i zvjezdano nebo, koje vidimo po noći, a ova riječ ima veze i sa putovanjem. Mi za tzv. nomadsko putovanje kažemo: izula.
Ima mnogo indicija da su ljudi plemena Zulu još od davnih vremena bili svjesni pojma putovanja kroz svemir
i oni takođe tvrde da je prije mnogo mnogo hiljada godina jedna vrsta reptoidnih bića, slična dvonožnim gušterima, stigla na zemlju i kako su oni bili sposobni da promjene izgled svog lica, kad god su poželili.
Ljudi su udavajući svoje kćerke za njih, proizvodili tadašnju vladajuću klasu poglavica i kraljeva, ima stotine bajki na tu temu gdje se žena-gušter (lizard) pretvori u princezu, a onda se uda za princa.
Svako dijete u Južnoafričkoj republici zna priču o princezi Khombecansini koja je trebala da se uda za princa koji se zvao Kakaka, što na Zulu jeziku znači – onaj koji je prosvjetljen. Tako, jedan dan kad je princeza Khombecansini skupljala u šumi drva za vatru, srela je stvorenje koje se zvalo Imbulu. To je u stvari bio gušter (lizard) koji je imao normalno tijelo sa svim ekstremitetima kao i čovjek, ali imao je i dug rep. Onda joj je gušter rekao kako je ona veoma lijepa i kako bi htio da i on bude, odnosno izgleda kao ona.......... Onda je žena - lizard pitala princezu da li može da joj se približi, a kad joj je ova to dopustila, žena gušter je pljunula princezi u lice, i princeza se počela da mjenja, dok se istvremeno žena – gušter pretvorila u princezu, međutim rep joj je jedino ostao kakav je i prije bio. Nakon toga žena – gušter je skinula sa princeze njenu odjeću i obukla je na sebe. Tako je na kraju žena – gušter postala princeza. ......
Postoji mnogo verzija ove priče ovdje kod nas, u Africi. Među mnogim plemenima Afrike možemo čuti priče o čudesnim stvorenjima koja su sposobna da se pretvore iz reptilskog u ljudski oblik ili u oblik neke životinje, takođe. Ta stvorenja stvarno postoje, gospodine. Bez obzira u koji dio Afrike odete, južni, zapadni, centralni, istočni, čućete isti opis ovih stvorenja, čak i kod plemena koja nikada u svojoj dugoj istoriji nisu kontaktirala sa drugim plemenima.
Ta stvorenja postoje, a odakle dolaze, ja to gospodine ne mogu sa sigurnošću da kažem. Međutim, oni imaju vezu sa određenim zvijezdama, postoji jedno sazvježđe koji je dio naše galaksije koje naši ljudi nazivaju Ingiyab, što znači Velika Zmija. Na vrhu tog sazvježđa vidi se jedna crvenkasta zvijezda koju mi zovemo Isone Nkanyamba a na engleskom, to je – Alpha Centauri.
Ovo je stvarno nešto, gospodine, što bi trebalo malo dublje istražiti.
Zašto preko 500 afričkih plemena, koje sam posjetio u zadnjih 40 – 50 godina, govore o jednim te istim stvorenjima?
I svi oni kažu da se ova stvorenja hrane ljudskim bićima, i da su oni nekada davno objavili rat samom Bogu, zato što su htjeli da sami kontrolišu cijeli ovaj univerzum. Na kraju ih je Bog porazio i natjerao da žive cijelo vrijeme ispod zemlje.
Tako oni sada naseljavaju duboke podzemne pećine, i zbog toga što im je po prirodi stalno hladno, oni moraju stalno da se griju uz pomoć vatri koje održavaju njihovi robovi tj. to su programirana Zombi ljudska stvorenja, kojima je prethodno ispran mozak. Kažu da ova Zuswazi stvorenja, ili Imbulu, kako god hoćete da ih nazovete, nisu u stanju da jedu normalnu hranu čvrste konzistencije....
Oni se hrane ljudskom krvlju i energijom koja se emituje kad ljudi na površini zemlje ratuju i međusobno se ubijaju u većem broju. Ja sam sreo dosta ljudi koji su pobjegli iz Ruande za vrijeme sukoba između plemena Hutu i Watusi.
Oni su bili su užasnuti onim što su vidjeli.
Dok su se ljudi iz ova dva plemena međusobno klali, Imanujela mostrumi su se istovremeno time hranili, tako što inhaliraju, odnosno absorbuju tu energiju koju ljudi emituju u stanju užasnog bola, straha ili kad su na samrti.
Naš narod vjeruje, gospodine, da mi kao ljudska bića na ovoj planeti nismo stvarni gospodari ni svojih života ni svoje sudbine, iako nam se nameće iluzija da jesmo. Svi afrički šamani će vam to reći, ukoliko steknete njihovo povjerenje da vam odaju tu tajnu. Reći će vam i sve o Imanujela, odnosno Imbulu a postoji i još jedno ime pod kojim su ova stvorenja poznata, - Chitauli. Riječ – Chitauli znači – diktatori, “oni koji diktiraju pravila i zakone”. Drugačije rečeno: “oni koji nam tajno nalažu šta treba da radimo”.
Chitauli tj. Reptoidi su nam dosta toga uradili, kad su se pojavili na ovoj planeti.
....Ta su stvorenja onda uduzela svu moć i sposobnosti koje su ljudi do tada imali, recimo moć komunikacije pomoću samog uma tj. telepatije, zatim moć pokretanja predmeta mislima, moć gledanja u budućnosti i prošlost, moć spiritualnog putovanja, tj. duhovnost, drugim riječima rečeno.
(genetička manipulacija, prim.prev.)
.....Sve te sposobnosti Chitauri su oduzeli ljudskim bićima a zauzvrat su im dali moć govora. Na svoj užas ljudi su brzo primjetili da ih je moć govora vrlo brzo počela međusobno sve više i više da razdvaja, umjesto da ih ujedinjava. Chitauli su počeli da kreiraju različite jezike a onda su počeli da ljude međusobno i zavađaju. Čitauli su onda učinili još nešto što prije nikada nije bilo poznato.
Doveli su određene ljude da upravljaju i rekli su: “ovo su vaši budući vladari i poglavice. Oni imaju našu krv u sebi. Oni su naša djeca i vi morate da ih slušate zato što će oni od sada da predstavljaju nas. Ako ne budete njih slušali, mi ćemo vam se gadno osvetiti”.
......Prije dolaska Čitaulija, svi ljudi su bili spiritualno - kao jedno stvorenje. Poslije njihovog dolaska, ljudi su se vrlo brzo podijelili. Ljudi su uskoro dobili i nove osobine koje do tada nisu imali. Počeli su da se osjećaju nesigurno i onda da podižu visoke ograde oko svojih sela, pa onda da oznaćavaju svoje zemljište, prave međusobne granice, kreiraju plemena i međusobno su onda počeli da se tuku.
.....Još jedna stvar koju su Čitauli poručili ljudima je da smo mi ovdje zato da bi promjenili Zemlju, da bi je napravili pogodnom za “bogove” koji će jednog dana sići ovamo i ovdje se nastaniti. Rekli su i da će svi oni koji budu radili na tome da se Zemlja promjeni i tako prilagodi “bogovima”, Čitaulijima tj.Reptoidima, za njihov život ovdje, biti bogato nagrađeni.
Gospodine, ja sam se oduvijek pitao tokom godina mog ličnog istraživanja i inicijacije u misterijama afričkog šamanizma, zašto mi ljudska bića, zašto stvarno uništavamo ovu planetu na kojoj živimo? Mi činimo nešto što je karakteristično jedino za slonove, koji kompletno unište svako drvo na području gdje se zadese.
.........Na kraju kad povežemo sve ove stvari,
bez obzira što će se neki samo nasmijati u pokušaju da sve ovo odbace, htjeli mi to priznati ili ne, među nama postoji jedna mračna sila, i ta sila nas vodi prema dubokoj provaliji, - prema samouništenju. Što prije više ljudskih bića postane svjesno ovoga, utoliko su veće šanse da se spasimo.
Gospodine, ja vjerujem da su ova bića svuda u svijetu, znate, ja sam proputovao cijeli svijet. Bio sam i u SAD-u, Japanu, Australiji i mnogim drugim zemljama.
Bilo gdje da idem, gospodine, srećem ljude koji mi govore o ovim entitetima. Npr. 1997-me godine posjetio sam Australiju i mnogo proputovao da bi se našao sa Aboridžanima. I kad sam se sreo s njima, čuo sam stvarno mnogno stvari koje su me zaprepastile. Isto tako na Tajvanu, u Japanu itd. Gdje god još uvijek ima šamana i tradicionalnih iscjelitelja, možete čuti ove nevjerovatne priče.