NLO i vanzemaljci na starim crtezhima

• Začetnik teme Začetnik teme ugac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A prava istina je priznati da ti jednostavno ne znas da li je to istina ili nije. Ti samo mozes da nagadjas, jer ne znas.
Prava je istina da ja znam da tih guštera nema. Kako znam? Jednostavno. Niko još nije pružio nikakav dokaz da ih ima. Sve što se nudi su beskrajne priče, priče, priče; naklapanja i kovanja teorija zavjere. Čitave složene teorije sagrađene na temeljima koji ne mogu izdržati ni najmanji potres (kritiku) pa se cijele konstrukcije ruše i mrve.
Ja ništa ne nagađam. Ja znam a vi ste ti koji nagađaju.

Vidiš, ja ne mogu dokazati da tih guštera nema. To je nemoguće dokazati, kao što srbijanska vlada ne može dokazati da Ratko Mladić nije u Srbiji. Ta vrsta dokaza nije moguća. Ti ne možeš ni na koji način nedvosmisleno dokazati da ja ne živim u Srbiji. Čak i kad bi pročešljao svaki kvadratni metar Srbije i prevrnuo svaki kamen, uvijek mogu reći da smo se mimoišli.
Jedini način da dokažeš da ja ne živim u Srbiji je ili da me pronađeš na nekom drugom mjestu ili da ti ja kažem gdje živim pa da to provjeriš.
Ako kopčaš šta hoću reći: teret dokazivanja u slučaju draco stvorenja je na onima koji tvrde da oni postoje. Recite gdje se nalaze pa da provjerimo. Inače je sve to samo šuplja priča.

These images of two crusaders date from a 12th century manuscript " Annales Laurissenses" (volumes/books about historical and religion events)and refer to a UFO sighting in the year 776, during the siege on Sigiburg castle, France. The Saxons besieged and surrounded the French people. They both were fighting when suddenly a group of discs (flaming shields) appeared hovering over the top of the church. It appeared to the Saxons that the French were protected by these objects and the Saxons fled.

mozda je ovo na nebu umetnicki detalj:mrgreen:cudni su ti umetnici
a ljudi su i tad zamisljali(i mi danas ipak samo zamisljamo vanzemaljce....nemamo nijedan dokument o njihovom izgledu)
a ovo na slici desno izgleda kao igra nekog plemena...ima i konj na slici:mrgreen:
mislim na one slike od pre...ove su upale dok sam kucala poruku:mrgreen:

Svi ovi stari crteži poznati su mi od ranije, i ne daju nikakav odgovor. Nikada nećemo saznati šta je na njima osim ako ne izmislimo vremeplov pa odemo i sami vidimo.

Ono što se na osnovu crteža da utvrditi to je da nema nigdje guštera. Gušteri se pojavljuju samo na crtežima rađenim u poslednjih dvadesetak godina.

ovo sto vitezovi u svetoj zemlji gledaju su komete....ovo na sta ovaj pokazuje prstom braci jeste neka zvezda,ili neka explozija komete u svemiru,ali mala,neka kometa...a ovo iza ovog veseljaka koji poskakuje i dize obe ruke u vis pritom je cista kometa...jer verujte da su se u to vreme vanzemaljci tako javno pojavili,pogotovo pred pismenim ljudima poput vitezova templara,ostalo bi nesto zapisa iza toga...ljudi,ni tada kao ni sada susret sa stanovnicima druge planete nije mala stvar da bi ostalo nezabelezeno
i jos jedna stvar...to nista nije fotografija....vec samo slike,koje je neko nacrtao

Da, u pravu si. Malo sam pozhurio sa odgovorom. Ono shto sa hteo da kazhem za "dark ages" je da i tu ima dosta mistike i tajne. Verovatno i pomalo stereotipno gledam na to (vitezovi, sekire, klanje...kome se josh je8e za parche hartije :) )
Isprichavam se... shto bi rekle nashe komshije.

Svi ovi stari crteži poznati su mi od ranije, i ne daju nikakav odgovor. Nikada nećemo saznati šta je na njima osim ako ne izmislimo vremeplov pa odemo i sami vidimo.

ili mozda ako pitamo ljude koji su i danas pripadnici tih kultura??

Evo sta kaze jedan od takvih shamana jednog africkog plemena:

ReptilianCredo.jpg

,,Narod Ruande, tj. Hutu narod kao i Watusi tvrde, a oni nisu jedini u Africi koji to tvrde da su njihovi najstariji preci jedna vrsta bića koje oni zovu Imanujela, što u prevodu znači “bogovi koji su došli”. Neka plemena takođe u zapadnoj Africi, kao npr. Bamara pleme, kažu takođe istu stvar.

Oni kažu da su ti “bogovi” stigli iz svemira vrlo davno, da su to bila strašna, a i veoma razvijena bića..

Sigurno ste čuli i za pleme Dogon iz Zapadne Afrike, i oni tvrde to isto, a i oni su jedni od mnogih plemena koja za same sebe kažu da su osnovana od strane tih bića koja su stigla iz svemira, kao i da su im ona nametnula njihove prve poglavice tj. kraljeve.

Ja mogu da nabrajam ova plemena koliko god hoćete, ali dovoljno je recimo da samo vidimo ovo moje pleme tj. Zulu narod iz Južne Afrike.

Zulu pleme je poznat ratnički narod kome je pripadao i poznati poglavica Šaka Zulu. Ako pitate bilo kojeg bijelca antropologa u Južnoafričkoj Republici, šta znači riječ Zulu, on će vam odgovoriti da to znači nebo, iz čega bi proizilazilo da Zulu narod sebe naziva “nebeskim narodom”, što je u stvari jedna besmislica, jer na Zulu jeziku nebo se kaže – sibakabaka, dok za inter-planetarni prostor mi kažemo: izulu i weduzulu, što znači i zvjezdano nebo, koje vidimo po noći, a ova riječ ima veze i sa putovanjem. Mi za tzv. nomadsko putovanje kažemo: izula.

Ima mnogo indicija da su ljudi plemena Zulu još od davnih vremena bili svjesni pojma putovanja kroz svemir i oni takođe tvrde da je prije mnogo mnogo hiljada godina jedna vrsta reptoidnih bića, slična dvonožnim gušterima, stigla na zemlju i kako su oni bili sposobni da promjene izgled svog lica, kad god su poželili.

Ljudi su udavajući svoje kćerke za njih, proizvodili tadašnju vladajuću klasu poglavica i kraljeva, ima stotine bajki na tu temu gdje se žena-gušter (lizard) pretvori u princezu, a onda se uda za princa.

Svako dijete u Južnoafričkoj republici zna priču o princezi Khombecansini koja je trebala da se uda za princa koji se zvao Kakaka, što na Zulu jeziku znači – onaj koji je prosvjetljen. Tako, jedan dan kad je princeza Khombecansini skupljala u šumi drva za vatru, srela je stvorenje koje se zvalo Imbulu. To je u stvari bio gušter (lizard) koji je imao normalno tijelo sa svim ekstremitetima kao i čovjek, ali imao je i dug rep. Onda joj je gušter rekao kako je ona veoma lijepa i kako bi htio da i on bude, odnosno izgleda kao ona.......... Onda je žena - lizard pitala princezu da li može da joj se približi, a kad joj je ova to dopustila, žena gušter je pljunula princezi u lice, i princeza se počela da mjenja, dok se istvremeno žena – gušter pretvorila u princezu, međutim rep joj je jedino ostao kakav je i prije bio. Nakon toga žena – gušter je skinula sa princeze njenu odjeću i obukla je na sebe. Tako je na kraju žena – gušter postala princeza. ......

Postoji mnogo verzija ove priče ovdje kod nas, u Africi. Među mnogim plemenima Afrike možemo čuti priče o čudesnim stvorenjima koja su sposobna da se pretvore iz reptilskog u ljudski oblik ili u oblik neke životinje, takođe. Ta stvorenja stvarno postoje, gospodine. Bez obzira u koji dio Afrike odete, južni, zapadni, centralni, istočni, čućete isti opis ovih stvorenja, čak i kod plemena koja nikada u svojoj dugoj istoriji nisu kontaktirala sa drugim plemenima.

Ta stvorenja postoje, a odakle dolaze, ja to gospodine ne mogu sa sigurnošću da kažem. Međutim, oni imaju vezu sa određenim zvijezdama, postoji jedno sazvježđe koji je dio naše galaksije koje naši ljudi nazivaju Ingiyab, što znači Velika Zmija. Na vrhu tog sazvježđa vidi se jedna crvenkasta zvijezda koju mi zovemo Isone Nkanyamba a na engleskom, to je – Alpha Centauri.

Ovo je stvarno nešto, gospodine, što bi trebalo malo dublje istražiti. Zašto preko 500 afričkih plemena, koje sam posjetio u zadnjih 40 – 50 godina, govore o jednim te istim stvorenjima?

I svi oni kažu da se ova stvorenja hrane ljudskim bićima, i da su oni nekada davno objavili rat samom Bogu, zato što su htjeli da sami kontrolišu cijeli ovaj univerzum. Na kraju ih je Bog porazio i natjerao da žive cijelo vrijeme ispod zemlje. Tako oni sada naseljavaju duboke podzemne pećine, i zbog toga što im je po prirodi stalno hladno, oni moraju stalno da se griju uz pomoć vatri koje održavaju njihovi robovi tj. to su programirana Zombi ljudska stvorenja, kojima je prethodno ispran mozak. Kažu da ova Zuswazi stvorenja, ili Imbulu, kako god hoćete da ih nazovete, nisu u stanju da jedu normalnu hranu čvrste konzistencije....

Oni se hrane ljudskom krvlju i energijom koja se emituje kad ljudi na površini zemlje ratuju i međusobno se ubijaju u većem broju. Ja sam sreo dosta ljudi koji su pobjegli iz Ruande za vrijeme sukoba između plemena Hutu i Watusi.

Oni su bili su užasnuti onim što su vidjeli. Dok su se ljudi iz ova dva plemena međusobno klali, Imanujela mostrumi su se istovremeno time hranili, tako što inhaliraju, odnosno absorbuju tu energiju koju ljudi emituju u stanju užasnog bola, straha ili kad su na samrti.

Naš narod vjeruje, gospodine, da mi kao ljudska bića na ovoj planeti nismo stvarni gospodari ni svojih života ni svoje sudbine, iako nam se nameće iluzija da jesmo. Svi afrički šamani će vam to reći, ukoliko steknete njihovo povjerenje da vam odaju tu tajnu. Reći će vam i sve o Imanujela, odnosno Imbulu a postoji i još jedno ime pod kojim su ova stvorenja poznata, - Chitauli. Riječ – Chitauli znači – diktatori, “oni koji diktiraju pravila i zakone”. Drugačije rečeno: “oni koji nam tajno nalažu šta treba da radimo”.

Chitauli tj. Reptoidi su nam dosta toga uradili, kad su se pojavili na ovoj planeti.

....Ta su stvorenja onda uduzela svu moć i sposobnosti koje su ljudi do tada imali, recimo moć komunikacije pomoću samog uma tj. telepatije, zatim moć pokretanja predmeta mislima, moć gledanja u budućnosti i prošlost, moć spiritualnog putovanja, tj. duhovnost, drugim riječima rečeno.
(genetička manipulacija, prim.prev.)

.....Sve te sposobnosti Chitauri su oduzeli ljudskim bićima a zauzvrat su im dali moć govora. Na svoj užas ljudi su brzo primjetili da ih je moć govora vrlo brzo počela međusobno sve više i više da razdvaja, umjesto da ih ujedinjava. Chitauli su počeli da kreiraju različite jezike a onda su počeli da ljude međusobno i zavađaju. Čitauli su onda učinili još nešto što prije nikada nije bilo poznato. Doveli su određene ljude da upravljaju i rekli su: “ovo su vaši budući vladari i poglavice. Oni imaju našu krv u sebi. Oni su naša djeca i vi morate da ih slušate zato što će oni od sada da predstavljaju nas. Ako ne budete njih slušali, mi ćemo vam se gadno osvetiti”.

......Prije dolaska Čitaulija, svi ljudi su bili spiritualno - kao jedno stvorenje. Poslije njihovog dolaska, ljudi su se vrlo brzo podijelili. Ljudi su uskoro dobili i nove osobine koje do tada nisu imali. Počeli su da se osjećaju nesigurno i onda da podižu visoke ograde oko svojih sela, pa onda da oznaćavaju svoje zemljište, prave međusobne granice, kreiraju plemena i međusobno su onda počeli da se tuku.

.....Još jedna stvar koju su Čitauli poručili ljudima je da smo mi ovdje zato da bi promjenili Zemlju, da bi je napravili pogodnom za “bogove” koji će jednog dana sići ovamo i ovdje se nastaniti. Rekli su i da će svi oni koji budu radili na tome da se Zemlja promjeni i tako prilagodi “bogovima”, Čitaulijima tj.Reptoidima, za njihov život ovdje, biti bogato nagrađeni.

Gospodine, ja sam se oduvijek pitao tokom godina mog ličnog istraživanja i inicijacije u misterijama afričkog šamanizma, zašto mi ljudska bića, zašto stvarno uništavamo ovu planetu na kojoj živimo? Mi činimo nešto što je karakteristično jedino za slonove, koji kompletno unište svako drvo na području gdje se zadese.

.........Na kraju kad povežemo sve ove stvari, bez obzira što će se neki samo nasmijati u pokušaju da sve ovo odbace, htjeli mi to priznati ili ne, među nama postoji jedna mračna sila, i ta sila nas vodi prema dubokoj provaliji, - prema samouništenju. Što prije više ljudskih bića postane svjesno ovoga, utoliko su veće šanse da se spasimo.

Gospodine, ja vjerujem da su ova bića svuda u svijetu, znate, ja sam proputovao cijeli svijet. Bio sam i u SAD-u, Japanu, Australiji i mnogim drugim zemljama.

Bilo gdje da idem, gospodine, srećem ljude koji mi govore o ovim entitetima. Npr. 1997-me godine posjetio sam Australiju i mnogo proputovao da bi se našao sa Aboridžanima. I kad sam se sreo s njima, čuo sam stvarno mnogno stvari koje su me zaprepastile. Isto tako na Tajvanu, u Japanu itd. Gdje god još uvijek ima šamana i tradicionalnih iscjelitelja, možete čuti ove nevjerovatne priče.

I to je sve sto uspeo da vidis u celom tekstu? Strasno. A sta ako je taj lik bio primoran da kaze da je lagao jel mu je preceno? aha. Uostalom to nema veze sa ovim tekstom. a i pise oni su jedni od mnogih plemena.

Da nastavim:

Dozvolite mi da vam kažem šta sam čuo samo u Australiji. Australijsko aboridžinsko pleme koje se zove Coorie (Kori), što znači - “naši ljudi”; Kori narod vjeruje u božanstvo Byamie. Vrač plemena Kori, u stvari, nekoliko njih, su mi nacrtali nekoliko crteža tog božanstva a jedan me je odveo i do jedne stijene sa nacrtanim likom tog boga, koji je po predanju stigao sa jedne od zvijezda. I svi ti crteži koje su mi oni pokazali i stavili ispred mene – sve su to u stvari bili – Reptilski Čitauli. Ta stvorenja su imala velike glave, velike, naglaššene oči, nisu imala usta, i imali su dugačke ekstremitete. Tipični Čitauli, kako ih mi predstavljamo u Africi.

Tad sam se upitao kako je to moguće da ja u državi koja je hiljade kilometara daleko od Afrike, vidim ova Bimi stvorenja naslikana i opisana isto onako kao što su kod nas Čitauli tj. Reptoidi.

Među američkim indijancima, gospodine, među nekim plemenima kao npr. Hutu i onima koji žive u tzv. “pueblo” nastambama, kod njih sam naišao na “Kačina” kreature koje oni oponašaju tako što se preoblače u njih i stavljaju na glavu maske, te onda izgledaju kao ta visoka stvorenja sa velikom okruglom glavom. Upravo onako kako ih vide kod nas u Africi. U Africi mi zovemo ova stvorenja Egwugwu ili Chinyawu. Katchina, američkih indijanaca i naši Chinyawu su u stvari ista bića.

Kako je ovo moguće, gospodine, kada smo to mi i američki indijanci bili u nekom kontaktu? Kada? I ovo je jedna od većih misterija, jedna od mnogih stvari koje sam nalazio po svijetu i koje su me jednostavno zapanjile.

Takva stvorenja stvarno postoje, i prije ili kasnije skeptici koji su među nama, moraće da se suoće sa ovom činjenicom. Zašto čovječanstvo ne napreduje? Zašto se stalno okrećemo u krugu samo - destrukcije i destrukcije uopšte?!

Ljudi su u svojoj suštini dobri, ja to čvrsto vjerujem. Ovdje je moj dom, ali ono što vidim to je da se Afrika uništava ratovima koji nemaju nikakvog smisla i koje ni ja kao Afrikanac, apsolutno ne mogu da razumijem. Eto, gledam Indiju koja je kao i Afrika osjetila zlo engleskog i francuskog kolonijalizma, kao i kolonijalizma nekih drugih velikih sila. Ali Indija je kao nezavisna država postigla stvari koje mi u Africi nismo uspjeli. Oni koriste atomsku energiju, izbacuju satelite u svemir. Međutim, iako imaju problema sa prekomjernom populacijom i dosta međuvjerskih sukoba, ipak su daleko odmakli od nas.

Temelje indijske države su, u stvari, prvi postavili ljudi koji su došli prije mnogo hiljada godina iz Afrike, kao i iz južnoistočne Azije. Zašto se Afrika onda davi u gladi i bolesti?

Ja vrlo često, gospodine, sjedim u svojoj kolibi, i plačem kad vidim kako nas bolesti kao AIDS uništavaju, kad vidim kako se ratovima uništavaju države koje su nekada bile bogate i prosperitetne. Recimo, Etiopija je država koja je bila slobodna tokom hiljada godina. Etiopija je nekada bila škola cijele Afrike.

Danas, gospodine, postoje dijelovi Afrike koji su potpuno depopulisani ratovima ili AIDS-om, bolešću za koju ima mnogo znakova koji ukazuju na to - da je stvorena od strane ljudi.

Pitam se ko ili šta pokušava da uništi Afriku, i zašto? Bilo je plemena u tim selima koja su mi nekada mnogo pomogla u mojim istraživanjima, prije Drugog Svjetskog Rata, i poslije. Danas ova plemena više ne postoje. Otišli nekud, rasuli se ili su jednostavno eksterminirani besmislenim ratovima koji nama, crnim ljudima nikada ništa dobro nisu donijeli.

Ja sam sada u Južnoj Africi, ovdje sam se rodio, i ovdje ću umrijeti. Sada vidim ovu svoju zemlju kako se raspada, kao truli mango.

Afrika se namjerno sistematski uništava od strane sila koje su toliko nemilosrdne da je to za normalnog čovjeka nepojmljivo. Međutim, u zadnje vrijeme ove sile postaju očajne.

....Pitam američki narod, zašto dozvoljavate ovu eksterminaciju vaše crne braće i sestara? Mene nije briga šta kažu skeptici, ali ponavljam da postoje sile koje uništavaju moju domovinu, i ja nisam uopšte progutao teoriju da iza svega ovoga stoji Međunarodni Bankarski Fond. Ne ubija se kokoš koja nosi zlatna jaja.

Postoji jedna druga sila iza svega ovoga, užasna, vanzemaljskog porjekla koja vuće konce iz pozadine, i što je prije priznamo, to bolje za nas. Vrlo je često da ljudi koji su u nevolji optužuju sve i svakoga, osim sebe same.

Međutim, ja ovo stanje u Africi studiram još od kraja Drugog Svjetskog Rata, a i prije, i imam dokaze koji ukazuju da imamo posla sa vanzemaljcima.

Koje zbrisao sa lica zemlje najstarija afrička plemena? Molim vas gospodine, da vam samo kažem šta najviše tišti moju dušu.

Oprostite mi što pričam ovoliko. Ja pripadam plemenu Zulu, ratničkom narodu, narodu koji ima veliki broj mudrih ljudi. Moj narod nikada nije bio proučavan od strane bijelih antropologa, a mi smo kao narod znali stvari od kojih bi vam pamet stala, kad bih vam ih sve ispričao.

Recimo, između mnogo toga mi smo znali od davnina da se zemlja okreće oko sunca, a ne suprotno, što je veoma dugo bilo vjerovanje bijelaca. Naš narod je oduvijek smatrao našu planeta ženskim stvorenjem, a sunce muškim i u mnogim pričama je pominjano kako princeza Zemlja igra oko princa svog princa – Sunca. Naši ljudi su takođe odvajkada znali i da je Zemlja okrugla. Znali so o mikroorganizmima i njihovoj ulozi.

Amerikanci i Evropljani kažu da je Albert Ajnštajn taj koji je prvi tvrdio da su vrijeme i prostor jedno te isto. Ja tvrdim da to uopšte nije tačno.

Naš narod je od davnina znao da su vrjeme i prostor jedna te ista stvar. Na Zulu jeziku mi kažemo za prostor – umkati, a za vrijeme – isikati.

Vidite, naši ljudi su to znali stotinama godina prije nego što se Ajnštajn rodio.

Nadalje, naš narod kao i narod plemena Dogon, vjerovali su da bića različitog stepena inteligencije naseljavaju 24 planete, našeg dijela galaksije.

Ono što želim da vam kažem je da su naši ljudi imali ova ogromna znanja od davnina, mada to nije zapisano ni u jednoj knjizi, mi smo danas žrtve HIV-a, odnosno AIDS-a. Računa se da ako ta bolest nastavi ovim tempom, naš broj će se smanjiti za tri četvrtine u idućih 50 godina.

I to je sve sto uspeo da vidis u celom tekstu? Strasno. A sta ako je taj lik bio primoran da kaze da je lagao jel mu je preceno?

da, idemo jedno po jedno.
kako vec ide u nauci, a ti ovde upravo prikazujes NEnaucni princip....

dakle, imamo jednu stvar koja je pobijena, ali ti odmah, bez obzira na to plasiras drugu i nadas se da ces time pobiti ovu prvu.

e pa kod mene neces, ja cu da zahtevam da mi detaljno objasnis o dogonima i o Ajkovim varanjima.
kasnije cemo da krenemo na ostalo.

Tema ovog topica su crtezi, a ja iznosim sta kazu pripadnici takvih kultura o tim crtezima. I to sam dosta skratio.

,,Ja sam čuvar svetinja mog naroda, koje sam naslijedio od mog djeda. Direktan sam potomak Zulu Kralja Dingame, i dužnost mi je da štitim svoj narod od svega što mu može da ugrozi opstanak.

Vidite gospodine, svi oni koji proučavaju čovječanstvo s ljubavlju, primjećuju činjenicu da negdje duboko u svima nama postoji jedno blistavo božanstvo koje se bori da izađe napolje, da bude rođeno. Mi, opet, kao da se borimo da sprečimo njegovo rođenje, iako mnogi od nas još uvijek nisu svjesni toga. Kod mnogih od nas danas se razvija jedna težnja prema zaštiti ove naše planete, bez obzira ko smo ili šta smo mi.

Čovjek se bori da postane duhovno razvijeniji, počinje mnogo više da se brine i štiti svoju okolinu. Međutim, vanzemaljcima se ovo nimalo ne sviđa. Oni nastoje da nas neprestano okreću jedne protiv drugih, i da se tako međusobno istrebljujemo. Brinem se o tome šta će se uskoro događati

Gospodine, ja vam mogu pokazati mnoge čudne stvari, koje afrički narodi koriste za svoju zaštitu od “Sivih” vanzemaljaca (Greys). Stvari koje naš narod čini nisu nikakav rezultat praznovjerja. One su rezultat užasnih ličnih iskustava.

Nadam se, gospodine, da će jednog dana biti prilike da vam pričam kako su mene “kidnapovali”. Mi vjerujemo, gospodine, da su “mantidane” (“tormentor”), Sivi (“Greys), sluge Čitaulija tj. Reptila. Oni su potpuno suprotno onome što bijelci misle, bijeli ljudi su u velikoj zabludi u vezi ovoga, oni misle da ovi samo eksperimentišu na nama. To nije tačno! Ponavljam, to nije tačno!

Svi oni koji su prošli kroz njihov pakao će vam reći da tu nema ništa "eksperimentalno". To što oni nama rade, oni ne rade samo za sebe, nego u korist jednih mnogo naprednijih stvorenja, nego što su oni sami. Molim vas gospodine, hoćete li mi dati malo vremena da vam ukratko kažem šta se meni lično dogodilo? ............

.................................Tako gospodine, ja vjerujem da ti tzv. “vanzemaljci” uopšte ne dolaze sa neke daleke planete. Ja vjerujem da su oni stalno ovdje sa nama. Ja takođe vjerujem da su njima potrebne određene supstance od nas, kao što neki od nas ovdje u Africi koriste određene žljezde majmuna za svoje lične, sebične svrhe.

Ja mislim, gospodine, da mi moramo dobro da istražimo ovaj opasni fenomen, a pri tome da zadržimo i potpunu objektivnost.

Mnogo ljudi pada u zamku, smatrajući ih nadprirodnim bićima. Oni su, međutim, veoma opipljivi i mogu čak da tvrdim – i jestivi. Da li vas imalo iznenađuje, gospodine, to što ja tvrdim da su oni i - jestivi.

-samo nastavite.

- I njihovo meso se vjerovatno sastoji od proteina, upravo kao i meso životinja na našoj planeti, ali onaj koji pojede njihovo meso može da dođe na ivicu smrti, kao što se to meni jednom dogodilo.

Vidite, u Lesotu ima jedna planina koja se zove Laribe; zove se i Planina Kamenja Koje Plače. U nekoliko navrata u zadnjih 50-tak godina, leteći tanjiri su se tamo srušili. Posljednji put to je bilo objavljeno i u jednim lokalnim novinama, ovdje. Ima Afrikanaca koji vjeruju da su ova stvorenja bogovi, te kad nađu njihov leš, stave ga u torbu, odvuku negdje u šiprag, onda ga isjeku na dijelove i ritualno jedu. Neki od njih i umru, nakon konzumiranja tog mesa......................................

..........Gospodine, ja stvarno nisam morao da se izlažem javnom ismijavanju, ali naš narod ovdje umire. Mi ovdje nemamo samo probleme sa drogom, mi nemamo samo probleme sa kriminalom, mi nemamo samo probleme sa AIDS-om, mi ovdje imamo problem sa nečim što nije ovozemaljske prirode.

Gospodine, u mojoj zemlji je neučtivo da jedan čovjek priča s drugim a da mu ne da vremena da i on sam nešto kaže. Zato bih želio da vas pitam da li i vi u Americi imate ovakvih nevjerovatnih priča o podzemnim gradovima, čudnim stvorenjima itd.? ..........

.........Ljudska bića u svojoj suštini nisu nikada uspjela da naprave neki veći realni progres u svojoj istoriji, jer nam ove sile ne dozvoljavaju da zauzmemo ravnopravan položaj u našem univerzumu. Mi moramo prestati da smatramo ove entitete nadprirodnim, nadmoćnim ili “super-humanim”.

Oni su samo paraziti koji trebaju više nas, nego što mi trebamo njih!

Samo budala može misliti da smo mi jedina inteligentna vrsta.

U cijeloj Africi postoje dokazi da su nekada ovom planetom šetala divovska ljudska stvorenja u isto vrijeme kada i dinosaurusi. Postoje otisci stopala ljudskih bića, u granitnim stjenama, dužine 180cm i širine 90cm. Šta se dogodilo sa ovim divovima?

............Ja mogu još da poručim ljudima da ne postoji ni jedan razlog za strah. Naša je namjera da ove informacije učinimo dostupnim svakom čovjeku na ovoj našoj planeti. Ako neko ove informacije smatra smiješnim – neka mu.

Međutim, ja mislim da je krajnje vrijeme da se istina kaže, pa ma kakva ona bila.

Mogu vam pokazati...ali ne pokazujem
Mogu vam dokazati...ali ne dokazujem

Samo bla, bla i bla.

Samo navođenje nekih priča i napabirčenih tvrdnji bez ikakvog dokaza. Čak i kad se omakne nešto konkretno (što se rijetko događa) uglavnom se pokaže da je to netačno. Mrzi me sada ići od jedne do druge tvrdnje i komentarisati sve. Palo mi je u oči navođenje plemena Huti koje je, navodno, istrijebljeno ko zna kada. Pleme Huti je jedno od plemena koja pripadaju Šajenima (ne, nisu Čejeni), a to pleme pripada grupi poznatoj pod zajedničkim imenom Čiroki indijanci. Nisu Huti bili nikakva razvijena indijanska kultura već samo jedno od bezbrojnih malih plemena koja su se miješala i stapala.

Što se tiče pitanja 'kada su to indijanci bili u vezi s ostatkom ljudskog roda' mogu samo reći da jesu bili u vezi. Čovjek se nije na američkom kontinentu razvio autohtono, već ga je naselio. Sva indijanska plemena vuku porijeklo od zajedničkih ljudskih predaka. I, da, postoje dokazi da su se kontakti između različitih ogranaka ljudskog roda održavali stalno, kroz cjelokupnu istoriju.

Uostalom, zašto potezati daleke indijance. Bezbroj plemena je nastao i nestao mnogo bliže, na tlu današnje Evrope, tokom stotina hiljada godina razvoja čovjeka. Možda su i vinčansku kulturu zbrisali neki pomahnitali drakoni!!!

Svi ste se vec sreli sa nekim antichkim crtezhima NLO objekata. Kroz istoriju postoji mnogo takvih. Neki ne zavredjuju pazhnje, neki su samo interesantni, dok ima i onih totalno ne objashnjivih. Listajuci razne sajtove naisho sam i na sliku iz manastira Visoki Dechani (1350. god.).
picanc06.jpg

picanc05.jpg
picanc16.jpg

Po meni ovo predstavlja metaforu odlaska dushe na onaj svet or something ali evo vam josh par interesantnijih da vas zaintrigiram.

QUOTE]

Ovo predstavlja radjanje SUNCA i MESECA !!!
:-(

Није ли мало чудно што у Африци ти уништитељи и владари имају сличности с крокодилима?
Ја не видим ни један једини доказ у овим причама.
Занима ме зашто су ти владари дозволили људима оволики спетен технолошког развоја кад је лакше владати људима на нижем степену технолошког развоја....
Ми имамо а-бомбу, а они су имали копља.
Против кога би се ви радије борили?

Занима ме зашто су ти владари дозволили људима оволики спетен технолошког развоја кад је лакше владати људима на нижем степену технолошког развоја....

Nije lakse. Lakse je kontrolisati neciji um preko tehnologije. I sta ti znas o ELF talasima? Sta znas o programiranju uma i aktiviranju istog pa da tako pricas?

Ми имамо а-бомбу, а они су имали копља.

I sta ces da uradis sa tom bombom? Ti i koja vojska?

Samo bla, bla i bla.

To je samo tvoje misljenje, bazirano na zlonamernosti i forsiranju onoga usta zelis da verujes. Da si doziveo tako nesto kao ja, ne bi ti bilo bla bla bla.

one slike koje smo videli u uvodu teme ne moraju predstavljati elijene. npr. ona slika gde se vidi glava grey elijena je ustvari obična vaza.

a ove slike nisi komentarisao? ]

Не схваташ поенту. Није реч о "њиховој" технологији већ о нашој.
Можеш ли да ми објасниш зашто им је неопходан наш технолошки развој?
Заиста о ЕЛФ таласима не знам ништа али сам исто тако сигуран да ни ти не знаш ништа о њима, а ни о тој техници програмирања и активирања ума.
И не можеш рећи да нема држава које имају озбиљну војску, особито међу они које имају а-бомбу...
Ах, да, заборавио сам...
Они су сви програмирани...
@Слике...
Овако деца сликају духове...

Не схваташ поенту. Није реч о "њиховој" технологији већ о нашој.
Можеш ли да ми објасниш зашто им је неопходан наш технолошки развој?
Заиста о ЕЛФ таласима не знам ништа али сам исто тако сигуран да ни ти не знаш ништа о њима, а ни о тој техници програмирања и активирања ума.
И не можеш рећи да нема држава које имају озбиљну војску, особито међу они које имају а-бомбу...

Pa nasa tehnologija koju kontrolisu njihovi ,,sinovi" koji vladaju nama. Zato sto je lakse kontrolisati mase tehnologijom. To je nevidljiva diktatura. A kako si tako siguran da ja ne znam nista o elf talasima i programiranju uma? E decko decko kad bi ti samo znao koja sve tehnologija i metodi postoje.

Pa svim tim drzavama vladaju ti isti, istrazi malo geneologiju.

@Слике...
Овако деца сликају духове...

Slike koje sam izneo poticu od: These a images from Kimberley, Australia. Possibly 5,000 years old. Some people believe they may represent ET beings. Notice how the ones in the middle and on the left resemble the head size of grey aliens.

A evo sta deca crtaju posle ailien otmica:

http://www.aliensandchildren.org/

Можеш ли онда објаснити како дозвољавају деловење тебе и теби сличних који имате та знања?
Зар вас није лакше ликвидирати?
Иначе, приметио сам да се гађаш терминима тако да ми је сумњива твоја оспособљеност у било којој области...
Смисао мог последњег коментара јесте да све зависи од нашег виђења...
Да ли је чаша до пола пуна или празна - то је ствар виђења...

Можеш ли онда објаснити како дозвољавају деловење тебе и теби сличних који имате та знања? Зар вас није лакше ликвидирати?

Tebi mogu reci,da je za sada dozvoljeno,jer su njihovi planovi pred kraj a sacica ljudi ne znaci njima nista.... Zasto bi nekog likvidirao kada mozes uticati na necije raspolozenje i um (a i postoji veliki broj poznatih ljudi koji su likvidirani ili umrli vrlo brzo kada su javno iznosili neke stvari). Njima je bitno da ne napredujes umom dovoljno da se mozes suprotstaviti tehnologiji koju koriste, a ne ako siris informacije kojima ce ljudi odmahnuti rukom jer su tako nauceni, da veruju da je samo ono sto vide, sve sto postoji.

Иначе, приметио сам да се гађаш терминима тако да ми је сумњива твоја оспособљеност у било којој области...

Ja nisam naucnik, ja sam obican covek koji je imao iskustva sa ailienim jos kao dete. Takodje ne mozes znati sta je tacno od svega, osim ako ne naletis na osobu koja je radila ili potice od tih familija, a hoce da te uputi. Dezinformacija imas puno i u ufologiji a kamoli u drugim stvarima. Istoriju proucavam godinama, i znam da se u njoj nalaze gluposti, pa zasto ne bi onda i u nauci. A i za to imas dokaza. Ti trazis autoritete, umesto da trazis istinu. Ne mogu ja istrazivati umesto tebe. Kada se ovde iznese neki dokaz, ovde se kaze - ,,i tebi je to dokaz,,. Sta treba da pokazem sliku mog vrata posle otmice? Onda bi mi opet rekli: ,,dokazi da je od toga,,. A upravo zato je tako drustvo i pravljeno da se tesko dokazuju stvari u kojima se manipulise materijom i energijom.
.
Смисао мог последњег коментара јесте да све зависи од нашег виђења...
Да ли је чаша до пола пуна или празна - то је ствар виђења...

Slazem se. Ali ako tako razmisljate, zasto ste onda toliko agresivni i histericni kada god se potegne bilo sta sto negira ono sto se uci u skoli. Vidjenje je subjektivno, ali objektivne realnosti nema dve.

Back