- Poruka
- 67.006
Siroti Ron bi nekad nešto povalio da je malo viši.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
IstoJa sam 178. Zamalo.![]()
значи сад се то зове харизма аима велику харизму. Лако је њему.
Ja uvek kada uđem (190) u trolu ili bus virim za glavu iznad svih i još nas 2-3. To ti je prosek u srbiji.
ZENE DANAS SU JEDNO VELIKO ZLO! JEDINI PROBLEM U DANASNJEM SVETU! DA NIJE NJIH U SVETU BI BIO MIR I POSTOVANJENiko te ne shvata ozbiljno, ženama si nevidljiv, slab si fizički...
ZENE DANAS SU JEDNO VELIKO ZLO! JEDINI PROBLEM U DANASNJEM SVETU! DA NIJE NJIH U SVETU BI BIO MIR I POSTOVANJE
ZENE DANAS SU JEDNO VELIKO ZLO! JEDINI PROBLEM U DANASNJEM SVETU! DA NIJE NJIH U SVETU BI BIO MIR I POSTOVANJE
зашто ми бацате овакве пенале ја не капирамНего, какав би секс био у једном таквом свету.
зашто ми бацате овакве пенале ја не капирам
Iebeš muško bez 100 kilaNiko te ne shvata ozbiljno, ženama si nevidljiv, slab si fizički...

Kilijan Mbape ili Džud BelingamКад се буде појавио неко ко боље уме да забија пенале, набациваћемо пенале другој-ом форумашици-цу.
Деси бебо јеси ме сањаоKilijan Mbape ili Džud Belingam
Nisu žene krive zbog hipergamije. Ona postoji u celokupnom životinjskom svetu.ZENE DANAS SU JEDNO VELIKO ZLO! JEDINI PROBLEM U DANASNJEM SVETU! DA NIJE NJIH U SVETU BI BIO MIR I POSTOVANJE
Niko te ne shvata ozbiljno, ženama si nevidljiv, slab si fizički...
ја то причам све време : )))fiksirao na jednu dimenziju problema?![]()
Neki muškarci imaju prosto tu harizmu, ne mogu da kažem da SU pitoni već da se mogu opisati kao opasno sredstvoKoliko je imao bez pitona?![]()
A uspele su da te bace čini na tebe. TO SU VEŠTICE JEDNE! Molim se za tebe pobedićemo zajedno u ovoj borbi.Nisu žene krive zbog hipergamije. Ona postoji u celokupnom životinjskom svetu.
Veći, jači, lepši muškarac će uvek imati prednost ne samo u dating-u, nego maltene u svakoj sferi života
I muški su krivi za sva najveća zlodela nad ženama, tako da ako je neko zao to smo mi
Pa naravno da je lice na prvom mestu, ali ja sam prema ljudima malo iznad proseka i imam više pažnje od devojaka nego prosečan momak. Ali fora je u tome što su to uglavnom prosečne ribe bez dobrog tela, dok zgodne devojke zbog viška estrogena preferiraju grdosije od 2 sa 2 nego nekog slatkog patuljka kao ja. Što je žena zgodnija, preferira muževnije muškarce. Zakon prirodeMožda si se ipak suviše fiksirao na jednu dimenziju problema?![]()
Buraz ako hoćeš daj argument, ali odmah da ti kažem da niko ne bira šta mu je privlačno, dakle ni žene.A uspele su da te bace čini na tebe. TO SU VEŠTICE JEDNE! Molim se za tebe pobedićemo zajedno u ovoj borbi.