Nisi muškarac ako si ispod 180cm

Siroti Ron bi nekad nešto povalio da je malo viši.

1764237060988.png

Ja uvek kada uđem (190) u trolu ili bus virim za glavu iznad svih i još nas 2-3. To ti je prosek u srbiji.

То није просек у Србији, већ просек у троли.

У просеку се нижи људи возе тролом, а високи у просеку имају своје аутомобиле, шофере, авионе и камионе.

ZENE DANAS SU JEDNO VELIKO ZLO! JEDINI PROBLEM U DANASNJEM SVETU! DA NIJE NJIH U SVETU BI BIO MIR I POSTOVANJE
Nisu žene krive zbog hipergamije. Ona postoji u celokupnom životinjskom svetu.
Veći, jači, lepši muškarac će uvek imati prednost ne samo u dating-u, nego maltene u svakoj sferi života

I muški su krivi za sva najveća zlodela nad ženama, tako da ako je neko zao to smo mi

Nisu žene krive zbog hipergamije. Ona postoji u celokupnom životinjskom svetu.
Veći, jači, lepši muškarac će uvek imati prednost ne samo u dating-u, nego maltene u svakoj sferi života

I muški su krivi za sva najveća zlodela nad ženama, tako da ako je neko zao to smo mi
A uspele su da te bace čini na tebe. TO SU VEŠTICE JEDNE! Molim se za tebe pobedićemo zajedno u ovoj borbi.

Možda si se ipak suviše fiksirao na jednu dimenziju problema? :D
Pa naravno da je lice na prvom mestu, ali ja sam prema ljudima malo iznad proseka i imam više pažnje od devojaka nego prosečan momak. Ali fora je u tome što su to uglavnom prosečne ribe bez dobrog tela, dok zgodne devojke zbog viška estrogena preferiraju grdosije od 2 sa 2 nego nekog slatkog patuljka kao ja. Što je žena zgodnija, preferira muževnije muškarce. Zakon prirode
A što se tiče toga da te muškarci manje cene jer si kepec, to je logično
A uspele su da te bace čini na tebe. TO SU VEŠTICE JEDNE! Molim se za tebe pobedićemo zajedno u ovoj borbi.
Buraz ako hoćeš daj argument, ali odmah da ti kažem da niko ne bira šta mu je privlačno, dakle ni žene.

Back