Šta muškarac želi da čuje od žene?

Šta je ono što volite da čujete od žene?

• Budi sam koliko god ti je potrebno.

• Pogrešila sam. Izvini.

• Razumem koliko ti je sada teško. Ako želiš da razgovaramo, tu sam.

• Učinio si to neverovatno dobro.

• Uzbuđuješ me.

• Verujem u tebe.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Uglavnom se žene povezuju sa emocijama, izjavama ljubavi i komplimentima, ali velika je zabluda da muškarci ne žele da čuju nežne reči.
I vama je potrebno iskazivanje ljubavi, postupci koji pokazuju da vam je stalo?
Šta je ono što vam najviše prija da čujete od voljene žene i u kojim trenucima?
Sem ankete, diskusija je dobrodošla i poželjna.
Izvolite.
Da, hvala, razumem, u pravu si, i sl.

Edit: -Ali da ne bude u ironicnom kontekstu.

Uglavnom se žene povezuju sa emocijama, izjavama ljubavi i komplimentima, ali velika je zabluda da muškarci ne žele da čuju nežne reči.
I vama je potrebno iskazivanje ljubavi, postupci koji pokazuju da vam je stalo?
Šta je ono što vam najviše prija da čujete od voljene žene i u kojim trenucima?
Sem ankete, diskusija je dobrodošla i poželjna.
Izvolite.
1,2,4,5

@bird again

Ajmo malo ozbiljno: svi ponudjeni odgovori su, manje vise, isti jer se svode na jedno: da zena muskarcu podize samopouzdanje.

Vecina muskaraca nema problem sa samopouzdanjem, a jedan ogroman broj ima problem sa superegom.

Zamisli muskarce sa previse samopouzdanja i superegom kojima zene govore ovo sto si ponudila u anketi?
Nimalo dobro.

Meni to ne treba, samopouzdanja imam i previse, tako da mi vise prija kada mi zena kaze nesto sto me natera da se zamislim i malo poradim na sebi, nego kada mi kaze "bravo, super si, ti to mozes, ovo, ono".

Jedina stvar koja se izdvaja od ponudjenih odgovora je "razumem koliko ti je tesko....", i to je okej, ali taj ponudjeni odgovor nekako se ne slaze sa pitanjem "sta muskarac zeli da cuje od zene".

Jer kada to zelimo da cujemo, to je izuzetno redak slucaj - slucaj kada stvari idu bas bas lose.

U vecini slucajeva i vecinu vremena, stvari idu okej, tako da ono sto zelimo zaista da cujemo od zene su stvari vezane za uzivanje: hobi, seks i hrana.

@bird again

Ajmo malo ozbiljno: svi ponudjeni odgovori su, manje vise, isti jer se svode na jedno: da zena muskarcu podize samopouzdanje.

Vecina muskaraca nema problem sa samopouzdanjem, a jedan ogroman broj ima problem sa superegom.

Zamisli muskarce sa previse samopouzdanja i superegom kojima zene govore ovo sto si ponudila u anketi?
Nimalo dobro.

Meni to ne treba, samopouzdanja imam i previse, tako da mi vise prija kada mi zena kaze nesto sto me natera da se zamislim i malo poradim na sebi, nego kada mi kaze "bravo, super si, ti to mozes, ovo, ono".

Jedina stvar koja se izdvaja od ponudjenih odgovora je "razumem koliko ti je tesko....", i to je okej, ali taj ponudjeni odgovor nekako se ne slaze sa pitanjem "sta muskarac zeli da cuje od zene".

Jer kada to zelimo da cujemo, to je izuzetno redak slucaj - slucaj kada stvari idu bas bas lose.

U vecini slucajeva i vecinu vremena, stvari idu okej, tako da ono sto zelimo zaista da cujemo od zene su stvari vezane za uzivanje: hobi, seks i hrana.
Svakom živom biću nevezano za nivo samopouzdanja ili pola PRIJA I GODI da čuje reč podrške, pohvale, podstrek.
Na ostalo što si napisao nemam komentar, tvoj život, tvoje želje.

Svakom živom biću nevezano za nivo samopouzdanja ili pola PRIJA I GODI da čuje reč podrške, pohvale, podstrek.
Na ostalo što si napisao nemam komentar, tvoj život, tvoje želje.

Pitala si i dobila odgovor.

Pogledaj odgovore muskaraca na temi, i uporedi koliko se poklapaju sa tvojim pretpostavkama (ponudjenim odgovorima).

I probaj da ukapiras gde gresis.

IMG_0834.jpeg

Muškarci su na ovoj temi bili veoma iskreni.
Nema tu nikakvog mačoizma.

Ovde je problem što ti ne želiš da prihvatiš odgovore muškaraca, a ne u tome što muškarci ne daju iskrene odgovore.

Čak nas teraš da kliknemo na neki od ponuđenih odgovora jer ti se ne sviđa ono što pišemo sami.

Sve to ukazuje da veoma grešiš u svojim pretpostavkama.

Back