Frederick_
Elita
- Poruka
- 18.852
Od toga bi tek pocrkali!
Od smijeha!
Ne znam na sta si mislila, ali imam jako lepe šešire u podrumu, za noć veštica

Aaa, mislila si na "membrum virile".....
Eh....žene, samo na to mislite....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od toga bi tek pocrkali!
Od smijeha!
Mislila sam da ćeš opet da se naljutiš!Ne znam na sta si mislila, ali imam jako lepe šešire u podrumu, za noć veštica
Aaa, mislila si na "membrum virile".....
Eh....žene, samo na to mislite....
pa dje ces joj to reci ajvane eli ajvane!
Opraštam mu. Bolje i to da mi kaže nego da cinkari!pa dje ces joj to reci ajvane eli ajvane!
Da, hvala, razumem, u pravu si, i sl.Uglavnom se žene povezuju sa emocijama, izjavama ljubavi i komplimentima, ali velika je zabluda da muškarci ne žele da čuju nežne reči.
I vama je potrebno iskazivanje ljubavi, postupci koji pokazuju da vam je stalo?
Šta je ono što vam najviše prija da čujete od voljene žene i u kojim trenucima?
Sem ankete, diskusija je dobrodošla i poželjna.
Izvolite.
Prvi od prvijih znači 101.Bio si mi prvi od prvljih.
Šta da mi oprostiš, pa ja ti poželeo sve najlepše, i to duploOpraštam mu. Bolje i to da mi kaže nego da cinkari!![]()
Zamolicu ću vas najljubaznije da se upišete u anketi sa svojim odgovorom.
A komentar posle, ok![]()
1,2,4,5Uglavnom se žene povezuju sa emocijama, izjavama ljubavi i komplimentima, ali velika je zabluda da muškarci ne žele da čuju nežne reči.
I vama je potrebno iskazivanje ljubavi, postupci koji pokazuju da vam je stalo?
Šta je ono što vam najviše prija da čujete od voljene žene i u kojim trenucima?
Sem ankete, diskusija je dobrodošla i poželjna.
Izvolite.
Odaberi najbliži odgovor tvojoj želji.Kako kad nema ključnih stvari?
Ne mogu da lažem![]()
Možeš da glasaš za jedan odgovor1,2,4,5
Nema gi pravi odgovor.
da ne priča
Nijedan nije ni blizu.Odaberi najbliži odgovor tvojoj želji.
Uh dobro dobro ,glasaoMožeš da glasaš za jedan odgovor
Što je to tako teško
![]()
Meni sve zvuči ok da čujem, al ja se ne pitam![]()
Svakom živom biću nevezano za nivo samopouzdanja ili pola PRIJA I GODI da čuje reč podrške, pohvale, podstrek.@bird again
Ajmo malo ozbiljno: svi ponudjeni odgovori su, manje vise, isti jer se svode na jedno: da zena muskarcu podize samopouzdanje.
Vecina muskaraca nema problem sa samopouzdanjem, a jedan ogroman broj ima problem sa superegom.
Zamisli muskarce sa previse samopouzdanja i superegom kojima zene govore ovo sto si ponudila u anketi?
Nimalo dobro.
Meni to ne treba, samopouzdanja imam i previse, tako da mi vise prija kada mi zena kaze nesto sto me natera da se zamislim i malo poradim na sebi, nego kada mi kaze "bravo, super si, ti to mozes, ovo, ono".
Jedina stvar koja se izdvaja od ponudjenih odgovora je "razumem koliko ti je tesko....", i to je okej, ali taj ponudjeni odgovor nekako se ne slaze sa pitanjem "sta muskarac zeli da cuje od zene".
Jer kada to zelimo da cujemo, to je izuzetno redak slucaj - slucaj kada stvari idu bas bas lose.
U vecini slucajeva i vecinu vremena, stvari idu okej, tako da ono sto zelimo zaista da cujemo od zene su stvari vezane za uzivanje: hobi, seks i hrana.
Svakom živom biću nevezano za nivo samopouzdanja ili pola PRIJA I GODI da čuje reč podrške, pohvale, podstrek.
Na ostalo što si napisao nemam komentar, tvoj život, tvoje želje.
Apsolutno nigde ne grešimPitala si i dobila odgovor.
Pogledaj odgovore muskaraca na temi, i uporedi koliko se poklapaju sa tvojim pretpostavkama (ponudjenim odgovorima).
I probaj da ukapiras gde gresis.