Nevin sa 39

Imam drugara koji je u skorije vreme izjavio da je još uvek nevin i da nije bio sa devojkom do sada a ima 39 godina. Mislim kako je to uopšte moguće, dečko je onako visok, malo mršav ali nije ružan. Da li je moguće da nas sprda samo jer kod mene kad sam još u srednjoj bio nije dala samo ona koji nisi pitao ..
Moguće je. Bitno da mu nije otpao do sad. Ja na primer nemam pojma koje su to bile u srednjoj školi koje su davale svakom. Ne znam ni po gradu koji je mali koje su takve. Niko mi nije rekao. Ni ovde po BGu pojma nemam gde su radodajke. Retko sam izlazio, ali kad se desi ni jedna nije imala natpis opali me.

Могуће ал' неко одбија да вежба и мало се затегне,смрша,промени одећу (код кинеза триста педесет динара мајица пар хиљада треба за фармерке,дуксерице),обућу,одбија да мало поприча са неким ко је стручан и помогне себи а стално не може да нађе девојку.И онда не може да нађе девојку а овамо друштво за стони ~ тенис може,друштво и пара за летовање пола месеца може,друштво за пливање негде може и то други плате колико схватих,друштво за пут до другог места и повратак може.
Нешто ту не штима,можда неко занемаривање или изложеност психичком насиљу,шта год да је,надам се да ће наћи девојку,оженити се и одселити што је даље могуће.Јер,њега нико из друштва не може да се реши у смислу да не долази,он не прихвата не као одговор и долази на адресу стана или куће где неко живи ако нема број телефона,пита укућане или цимере,цимерке где му је друг.Мушки на то гледају похвално,"па шта" а ја се најежим,прилично ту нешто не штима.

Ima muškaraca koji kasnije krenu, pa nadoknade dosta toga
Има и девојака и момака таквих и пре четрдесете године а жена,мушкараца и после,нема то везе јер неко можда има неке трауме од насиља неке врсте,неко је стидљив,некоме окружење уништи самопоуздање,неко сматра да нема пара и то њој или њему убија веру у себе.

Девојку са деветнаест абортуса воле и подржавају њени пратиоци а лика што иде редом и оне што варају жене величају као швалера,шта знам можда али можда пустити људе да се носе са својим животом како знају и умеју.

Ima muškaraca koji kasnije krenu, pa nadoknade dosta toga
ko ce jos za ozbiljno uzimati "pripravnika" od 40 godina.
Reko bi da se radi o lenjim , zapustenim osobama. Doduse, ima i onih sa prirodnim defektom.Na nudistickim destinacijama moze se videti ne mali procent muskaraca sa ekstremno malim penisom, prakticno, samo glavic viri iz kese. Tesko da tu moze biti nekog seksa, pogotovo, sto takvi nesretnici imaju kompleks pa i ne pokusavaju kontaktirati sa zenama po tom pitanju.

Imam drugara koji je u skorije vreme izjavio da je još uvek nevin i da nije bio sa devojkom do sada a ima 39 godina. Mislim kako je to uopšte moguće, dečko je onako visok, malo mršav ali nije ružan. Da li je moguće da nas sprda samo jer kod mene kad sam još u srednjoj bio nije dala samo ona koji nisi pitao ..

Могуће је.

ko ce jos za ozbiljno uzimati "pripravnika" od 40 godina.
Reko bi da se radi o lenjim , zapustenim osobama. Doduse, ima i onih sa prirodnim defektom.Na nudistickim destinacijama moze se videti ne mali procent muskaraca sa ekstremno malim penisom, prakticno, samo glavic viri iz kese. Tesko da tu moze biti nekog seksa, pogotovo, sto takvi nesretnici imaju kompleks pa i ne pokusavaju kontaktirati sa zenama po tom pitanju.
Ali zato ti uredno zagledaš ćune po kraju

Ništa to nije čudno. Različitih ljudi, i isto toliko karaktera. Razlozi su mnogobrojni. Od nesposobnosti, da se integriše, u žensku psihu, preko sramežljivih, do patrijarhalno vaspitanih, koji gledaju samo pravo, i ne zarezuju, niti fermaju, ništa sa bočne strane. Izgleda da je postalo isplativije, ostati nevin, nego naleteti na neku lujku, pa se posle udarati nogama u d.pe.

Back