То је некаква у задње време јако нападна мантра која је нереална и оборива на сваком кораку.
ok
Шта се променило од тад? У међувремену никад нисам био са девојком, нисам се дружио ни са ким, нисам се обогатио, нико ме не прихвата више само зато што имам 30 и нешто, чак обрнуто, млађи су прихваћенији.
nisam se ni ja obogatio nemam milione, sta zaradim zaradim posteno svojim radom, nebitno za bricu, bio sam pre neki dan celo vece sa drugom kod nekih devojaka na druzenju, dva puta ih video u zivotu, dakle problem je u tebi, ne u njima
И онда ме оптуже да сам себичњаковић, нарцис, психопата. Туђа мишљења су један корак ка туђем насиљу а често то и буде врста вербалног насиља.
i sta? ti si sebicnjakovic, kaze ti npr... i sta ti jesam, civam ono u gacama za posebnu ha ha hah ha ... sa njima samo teras sprdnju ne shvatas nista bukvano, ili se raprsvljas, sa zenama bukvalno nikad nije dosadno
0 самопоуздања имам у друштвеним односима и никако га не могу изградити без туђих похвала и прихватања. Имам самопоуздања нпр. у то да урадим неки спринт боље од већине или у аналитичко размишљање, али то је небитно за друштво и функционисање.
to je opet problem u tebi, to neme aveze sa zenama, mozda imas neku dijagnozu iskreno, nista strasno, samo psihijatar i tabletice i sve super, u svemu u zivotu ako zavisis od misljenja drugih si u k. Socijalna intaligencijncija se takodje uci
Мени би се то и свидело. Ја се плашим вређања, понижавања, додатног урушавања самопоуздања којег би ваљда требало да градим а не да ми га други додатно урушавају.
A cega? Sta odbije te? Ne znaci da si los automatski, mozda joj je sta znam umrla tetka nije joj do toga, mozda je dobila otkaz itd...al ako normalno pridjes upoznas se, malo se nasalis ti si taj koji bira, ako de ne primi kazes cao, ispao si kul lik, ako se primi opet nisi u obavezi da prihvatis, ispalis ti nju, pridju one tebi isto, biras sta ti odg...nisi duzan nikog da impersioniras. A vredjanje? Sta tacno? Sto mene niko ne moze i ne sme da vredja? Po cemu sam ja bolji od tebe?
Ja za razliku od tebe svakog tretiram podjednako, bez obzira na pol, socjalno status ili sta vec, ko je prema meni dobar ja cu biti 100 puta bolji, ko pukusa da me uvredi, odgovor ce biti momentaln, nuklearan o tamo gde najvise boli, to sto sam ljubazan ne znaci da sam slab ,, Al Kapone"
Како ја могу да знам шта могу добро да понудим ако никад нисам имао прилике за то?
Mozda i jesi ali nisi ih primecivao
Pogresno sam shvatan, kao i uvek, meni trebaju i emocije i osecaj prihvacenosti. Ono sto mi ne treba su osudjivanje sto sam siromasan, sto nisam egzistencijalno sposoban za brak i decu, cemu skoro svaka veza sa "necim vise" tezi, to sto ja to ne zelim ne znaci da zelim samo seks, nije to "ili-ili". Ako ona nece vezu sa nekim s kim mozda nema neku vecu buducnost, mene onda stave u kategoriju "hoce samo seks".
U kojoj si ti zapravo prednosti, nisi ni svestan xD Imas zenski mozak, samo ga ne koristis
Bitno mi je jer ako ce to biti tako onda ispadam budala sto uopste nesto radim u zivotu i trpim sve i svasta da bih zaradjivao. Samac si, rintas, mozda nesto i stices, trpis stres, decenijama prodajes svoj zivot i ne zivis uopste, da bi na kraju to kroz socijalnu politiku nasledio neko ko je ceo zivot ziveo u ljubavi i ima decu. Pogotovo sto zivimo u drzavi gde su mnogi dobijali stanove 90-ih za boks cigara, a neki moraju da se za to decenijama bore i da bi to na kraju ostalo ko zna kome, jel sam budala? Pricam o stanu, jos uvek nije ni na moje ime nego na roditelje, nista dobijeno od drzave, a moram da se cak i krvnicki snalazim za resavanje sopstvenog stambenog pitanja, na kraju mene niko nece imati ko da nasledi, i cemu ta borba i uopste rad, trud, trpljenje? Jedinac sam, kad budem umro najradije bih to vratio svojim, pretpostavljam, vec mrtvim roditeljima.
gledaj samo sebe, eto dobar si zapravo