Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne mislim da je zena vozila!
Ali da je njihovo auto to mislim da jeste...
A sad ti pogadjaj ko bi onda mogao biti za volanom, ako nije zena, ako nije Divac, ko jos ostaje..

...

Sin.

Simptomatično je što kad malo čituckaš između redova sam Pinokio ovom današnjom izjavom inputira da će i od ovog slučaja napraviti Kantrimen 2.

E sad , da li će ovo ubistvo bezobrazno prišiti tom nekom ko se obesio ili su još uvek u pregovorima sa nekim sitnim dilerčićima i krimosima ko bi ovo preuzeo na sebe, uskoro ćemo videti.

- - - - - - - - - -

Boze mi oprosi ja vidim da ovde covek glumi emocije....

On glumi od početka sve i toliko brljavi da ga je mučno gledati.

Nije to nikakvo veliko obezbedjenje. Mislim da ljudi nisu u kesu. Verovatno je to neka osoba koju zna ili tako neko ko mu to ne naplacuje puno(i ko nije preterano profesionalan), a i verovatno da ide sa njima ponekad.
Zeznuto je sto je on to rekao za medije iz nekog razloga. Pomalo me plasi sta je sve spreman da uradi. Mada su sad mnogo manji izgledi za bilo kakav problem. Osobe koja je njega dovodila u ko zna kakva stanja, vise nema..

Aha, verovatno gorili ne placaju u keshu nego kad dodje dan za isplatu oni mu za uzvrat gledaju u solju, odrade chakre ili mu proreknu lepu buducnost.

Ma kakva agencija verovatno se radi o prijatelju, drugu ili nekome ko nije toliko profesionalan, nego moze da posluzi ili ponekad radi negde na vratima ili tako nesto(verovatno mu da par hiljada din. da ode malo sa njima do igraonice, vrtica i to je to). Nisu ni oni u nekoj velikoj lovi. Ne omalterisana gajba, jugic. Dobro tu je i mecka ona kosta par hiljada, al' eto kucu je poklonio musterija, mozda je neko i auto. U svakom slucaju nisu neki "bogatasi"...
Nego to je sve neko bezanje od stvarnosti i odlazak u neki film u kome je zenu ubio neko drugi..

Poslednja izmena:
Ma kakva agencija verovatno se radi o prijatelju, drugu ili nekome ko nije toliko profesionalan, nego moze da posluzi ili ponekad radi negde na vratima ili tako nesto. Nisu ni oni u nekoj velikoj lovi. Ne omalterisana gajba, jugic. Dobro t je i mecka ona kosta par hiljada, al' eto kucu je poklonio musterija, mozda je neko i auto. U svakom slucaju nisu neki "bogatasi"...

Jbg ne znamo mi njih možda imaju para

I evo nas lagano...

U SRŽ ESTRADNE MAFIJE i SEKTE !!!

Sutrasnja naslovnica Srpskog Telegrafa...

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.ne...=2183653c1e7557376dd6c1715448a65e&oe=579B6D8D

Moje misljenje o Saši i Breni u vezi sa ovim slucajem ste vec mogli procitati na ranijim stranicama...
Tako da se na to misljenje ovo samo nadovezuje...
To naravno ne znaci da su Brena i Saša trcali po nasipu...ali u kontekstu narucenog i sektaskog ubistva...to vec moze biti stvar analize...

Ne samo sto su Zoran i Jelena pisali pesme za pola Granda ciji su vlasnici Saša i Brena...izmedjuostalog i za Sašinu ženu !
Vec su neki mediji rekli da je Brena bila i musterija kod svekrve...

...

Poslednja izmena:
A evo i sektaskog elementa!

CRNOM MAGIJOM UBILI JELENU?! Šest pera i pramenovi kose nađeni uz njeno unakaženo telo!
http://informer.rs/vesti/hronika/70...a-pramenovi-kose-nadjeni-njeno-unakazeno-telo

Dakle, kao sto izanalizirah i naslutih od samog pocetka - najverovatnije da ju ubila estradno-medijska sekta!

I najblizi tom stavu je bio onaj kriminolog Dobrivoje Radovanovic...koji je rekao da ju je ubio psihopata sa estrade...S tim sto ja dodajem da verovatno nije pojedinac vec citava sekta...koja hara estradom i medijima i rijalitijima...tj unistava Srbiju !
Ali...
Zar misite da ce neko hapsiti tu mracnu estradno-medijsko-sektasku ekipu, koja je gotovo kao paralana vlast u Srbiji...?
Sigurno da nece, pogotovo sto je ta estrada isprepletena sa politikom, vec ce se ili praviti "Kantrimen 2" ili ce slucaj prosto pasti u zaborav kao "neresen"...

....

Poslednja izmena:
I pazite sad ovo!

Ovaj redak BLESAK VAZNIH INFORMACIJA koji su mediji do sada izbegavali, pojavljuje se bas i tek SUTRA KAD JE TACNO 40 DANA JELENI !!!
Dakle kad po religijskom misljenju njena dusa konacno nalazi smiraj tj napusta ovaj svet...
I to je tuzno, sto ce taj izmedju redova saopsten blesak ISTINE ostati samo to...blesak...

Ali...postoji nesto jace od svih mracnjaka i sektasa - a to je BOG i postoji KARMA !
A Jelena je s obzirom na ovako brutalno ubistvo i ovako svirepu manifestaciju zla...sad sigurno medju andjelima...i neka joj je spokoj dusi i laka zemlja...i nek ne brine zbog nepravde, jer Bog vidi sve!

...

Poslednja izmena:

CRNOM MAGIJOM UBILI JELENU?! Šest pera i pramenovi kose nađeni uz njeno unakaženo telo!
http://informer.rs/vesti/hronika/70...a-pramenovi-kose-nadjeni-njeno-unakazeno-telo

Dakle, kao sto izanalizirah i naslutih od samog pocetka - najverovatnije da ju ubila estradno-medijska sekta!

I najblizi tom stavu je bio onaj kriminolog Dobrivoje Radovanovic...koji je rekao da ju je ubio psihopata sa estrade...S tim sto ja dodajem da verovatno nije pojedinac vec citava sekta...koja hara estradom i medijima i rijalitijima...tj unistava Srbiju !
Ali...
Zar misite da ce neko hapsiti tu mracnu estradno-medijsko-sektasku ekipu, koja je gotovo kao paralana vlast u Srbiji...?
Sigurno da nece, pogotovo sto je ta estrada isprepletena sa politikom, vec ce se ili praviti "Kantrimen 2" ili ce slucaj prosto pasti u zaborav kao "neresen"...

....
Ja se slazem sa ovaj kriminolog Radovanovic i mislim da nije u pitanju sekta nego neki erotoman psihopata,i ako je tacno da je ubio kamenom onda nit je planirano niti imao pomagace to je neki jako poremecen seksualni manijak
http://www.srbijadanas.com/clanak/u...minolozi-su-zakljucili-zbog-novog-saznanja-10
A na Zorana nikad nisam pomislila niti verujem da je mogao to da uradi verujem da je skroz cist,evo i u ispovesti Jelenine majke i ona kaze da su sve izmisljotine pa valjda ga ona najbolje poznaje za razliku od ovih koji su poverovali u sve sto pisu mediji i sta sve nisu pisali o coveku uzas!
http://www.pink.rs/vesti/ispovest-m...resudila-bih-monstrumu-koji-mi-je-ubio-cerku/

Ali...

....

Pa znaš kako, moguće je da je sekta, oni su ipak grupa ljudi koji mogu zločin do detalja isplanirati i zaista učiniti da nema nikakvih tragova jer sekte kada bi ostavljale tragove ne bi ni postojale jer bi ih pohapsili. Ako je sekta ubila to ne mora uopšte biti obavijeno velom zavere toliko nego sektaši kao i mafija mogu zločin napraviti tako da zaista nema tragova jer od toga zavisi njihov opstanak praktično. Mislim i da je Djordja Andrejića isto ubila sekta 2010 koji je isto nerešen slučaj.

Poslednja izmena:
Pa znaš kako, moguće je da je sekta, oni su ipak grupa ljudi koji mogu zločin do detalja isplanirati i zaista učiniti da nema nikakvih tragova jer sekte kada bi ostavljale tragove ne bi ni postojale jer bi ih pohapsili. Ako je sekta ubila to ne mora uopšte biti obavijeno velom zavere toliko nego sektaši kao i mafija mogu zločin napraviti tako da zaista nema tragova jer od toga zavisi njihov opstanak praktično. Mislim i da je Djordja Andrejića isto ubila sekta 2010 koji je isto nerešen slučaj.

To si dobro primetio i u vezi tog slucaja Djordja Andrwjica.
I setimo se tad je isto medijski pa i sudski cak optuzena porodica tj majka da bi kasnije bila oslobodjena.

Ali pazi sta je tu intetesantno....
Telo nikad nije nadjeno vec samo lobanja a i ona upitna i bez dnk tragova jer je - pazi sad - oprana sredstvom za izbeljivanje! A znamo da su bar mediji i u ovom sad slucaju pominjali slicna sredstva, bez obzira dal su upotrebljavana ili je to samo medijska prica ali su i sad to mediji pominjali.
Sto ukazuje kako i sam kazes na vrlo organizovanu sektu koja je itekako oprezna i upucena u pitanja dnk tragova i uklanjanja istih...
A moguce i da ima svoje ljude u policiji a i u medijima svakako...

Evo teksta u vezi Djordja u kojem se to poninje:

ISPOVEST MAJKE OPTUŽENE ZA UBISTVO SVOG SINA: Zlostavljali su me i terali da kažem da sam ubila dete!
http://www.telegraf.rs/vesti/105442...ali-su-me-i-terali-da-kazem-da-sam-ubila-dete

...

Mozda nije tako, ali ovo je nesto sto ja vec odavno pricam. Odmah se videlo da nije planirano(sto se videlo iz aviona)...Odmah se videlo da je ubica poznaje.. A evo sad jos jednom ponavljam siguran sam da je ubio Zoran..http://informer.rs/vesti/hronika/70...elenu-ubili-kamenom-onda-zlocin-nije-planiran
Sto se tice te kose i pera koji su skoro nadjeni, moguce je da je u pitanju neka vradzbina nekog ko nema veze sa ubistvom ili nekog iz porodice marjanovic(da se oteraju neki "demoni" da se to ne ponovi itd..)... Obelezavanje ili slavljenje zlocina od neke grupe(sekte) ili pojedinca... Hocu reci da to sto je ostavljeno nekoliko dana kasnije na mestu zlocina opet nema veze sa ubistvom...
Vidim da se ovde pominje i slucaj majke koja je optuzena za ubistvo deteta. Koliko se secam to je bilo na selu u nekoj sumici kod neke njive na kojoj su kopali. I u jednoj i u drugoj situaciji su ubice psihicki poremecene osobe i moze da se desi da nisu ni dovoljno svesne pocinjenog dela. Kod slucaja te zene i njeni clanovi porodice su sumnjali na nju, a na Zorana sumnja pola Srbije. Vrlo je cudno da su se ti zlocini bas desavali u porodicama ljudi koji ne mogu da skinu sumnju sa sebe(a takvi ljudi su retkost). Tacnije uopste nije cudno, jer su oni i izvrsioci...

Jelenina majka u to za sad ne moze da poveruje niti zeli da misli tako s obzitom da se radi o ocu bica koje joj je jedino ostalo na svetu... Zoran je otac njene unuke i u to ce tesko poverovati. A psihopate i jesu takve, moze da se desi da ih je tesko provaliti i obican covek ne moze da ih razlikuje od drugih ljudi, njoj ne moze da dopre do svesti da je on mogao to da ucini, jer ga ona zna kao tihog, finog, dobrog prema njenoj cerci(i jelena verovatno nije htela da je opterecuje svojim problemima u braku)..

Poslednja izmena:
http://www.kurir.rs/crna-hronika/40...da-kazu-ko-je-ubio-nasu-jelenu-clanak-2260057

Ovo sam postavio zbog slike. Na slici su zoran i majka, nalaze se na mestu ubistva, a iza zorana u daljini se vidi nasip(udaljenost oko stotinak metara). Hocu da kazem da se nasip jasno vidi i da dete moze da bude na nasipu u vreme ubistva, da bude vidljivo u svakom trenutku, a opet da ne vidi nista sto se tice detalja ubistva...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back