Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...

PREOKRET: Zoran je čist! Nema veze s Jeleninim ubistvom!
http://www.kurir.rs/crna-hronika/pr...nema-veze-s-jeleninim-ubistvom-clanak-2258263

ALIBI ZA 2. APRIL

Zoranovo kretanje na dan ubistva:
- Zoran s Jelenom i ćerkom Janom krenuo na nasip
- Jelena je vozila njihova kola
- Pregledani snimci njegovog kretanja od kuće do nasipa
- Pregledani snimci njegovog kretanja 2. i 3. aprila
- Svi saslušani građani svedočili u njegovu korist gde je bio u vreme zločina
- Nema materijalnih dokaza koji ga povezuju sa zločinom
- Policija nije saznala ništa da bi ga osumnjičila za ubistvo

BTW

Rezultat

DVA MUŠKA DNK S TRENERKE

S donjeg dela trenerke Jelene Krsmanović Marjanović pronađena su dva različita DNK.
- Ono što je zasad utvrđeno jeste da su oba muška, ali da ih još ih nismo identifikovali - kaže naš sagovornik iz istrage.

Dakle prosto neverovatno, da izgleda cak dva muskarca su ucestvovala u otmici i ubistvu, a da niko nista nije primetio niti da kamere ne zabeleze u Crvenki i sl...
To moze samo ako policija nekoga stiti i krije, tj ako je mnogo mracnija pozadina ionako mracnog ubistva...

Ponavljam pitanje - Zasto policija ne pusti u javnost snimke kamera iz Crvenke ?
A na kojima je taj neki navodno plavi BMW, koji je i dezurao na nasipu i u danime pre a i vidjen tj navodno snimljen na dan ubistva...
Plavog BMW-a bi se sigurno neki ocevici setili, a neki mozda i prepoznali, jer nije bas svako drugo auto u Srbiji i Beogradu plavi BMW...
Zasto policija ne pusti snimak?!

...

Veza muza je samo u smislu toga sto moze da ga do smrti proganja savest sto je zenu uopste pustao u taj svet estrade...kad se zna da je tu sve od zla oca i gore majke...
Nije trebao da je pusta medju te estradno-medijske sektaše...a on je cak i nagovarao da sve vrati na scenu i sl...
Da nije...sad bi bila ziva verovatno...
Dakle ako on nije nikako umesan u ubistvo, onda njegova najveca griza savesti ce dozivotno biti upravo to...

...

Poslednja izmena:
Evo opet Premijer...

VUČIĆ O UBICI JELENE MARJANOVIĆ: Fale nam samo materijalni dokazi za hapšenje
http://www.kurir.rs/crna-hronika/vu...materijalni-dokazi-za-hapsenje-clanak-2259139

S tim sto ovde moram ukazati na jedan problematican deo Premijerove izjave:

On je podsetio da je će policija svojevremeno našla i ubicu male Tijane i rešila ubistvo na Brankovom mostu.

Cela Srbija zna da je slucaj "Kantrimen" napakovan da bi se zastitio neko poznat i mocan...uostalom jos nije nadjeno ni otkriveno cije je bilo auto...iako svi sumnjaju cije je...

Tako da..najblaze receno - Premijer nije u pravu u slucaju "Brankovog mosta", tj slucaja "Kantrimen"...jer taj slucaj nije resen vec napakovan...
Ali kakgood to ubistvo na Brankovom mostu je bilo iz nehata i nepaznje tj bahate voznje, a ovde u slucaju Jelene imamo brutalno planirano ubistvo...

...

Poslednja izmena:
Ako mislite da je žena od Divca vozila kantrimena dokumentuj te,ja je ne branim,ali online optužnice su bez pokrića i time samo lupate gluposti.

Kao što su našli ubicu male Tijane takođe će naći i ubicu Jelene.

Ne mislim da je zena vozila!
Ali da je njihovo auto to mislim da jeste...
A sad ti pogadjaj ko bi onda mogao biti za volanom, ako nije zena, ako nije Divac, ko jos ostaje..

...

Naravno da nije gotovo i da bi trebalo potpuno smanjiti pritisak, gotovo da nestane. S obzirom da se zna ko je jedino mogao da bude ocevidac i da tom ocevidcu clanci mogu da naskode. A psihopata eto "smatra" da jedinom ocevidcu treba obezbedjenje. To vec postaje strasno i mislim da bi inspektori zbog svega toga trebali da pozure, mada znam da verovatno zure...

Nije to nikakvo veliko obezbedjenje. Mislim da ljudi nisu u kesu. Verovatno je to neka osoba koju zna ili tako neko ko mu to ne naplacuje puno(i ko nije preterano profesionalan), a i verovatno da ide sa njima ponekad.
Zeznuto je sto je on to rekao za medije iz nekog razloga. Pomalo me plasi sta je sve spreman da uradi. Mada su sad mnogo manji izgledi za bilo kakav problem. Osobe koja je njega dovodila u ko zna kakva stanja, vise nema..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back