- Poruka
- 7.234
Boze mi oprosi ja vidim da ovde covek glumi emocije....
Eto jel
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mislim da je zena vozila!
Ali da je njihovo auto to mislim da jeste...
A sad ti pogadjaj ko bi onda mogao biti za volanom, ako nije zena, ako nije Divac, ko jos ostaje..
...
Nije to nikakvo veliko obezbedjenje. Mislim da ljudi nisu u kesu. Verovatno je to neka osoba koju zna ili tako neko ko mu to ne naplacuje puno(i ko nije preterano profesionalan), a i verovatno da ide sa njima ponekad.
Zeznuto je sto je on to rekao za medije iz nekog razloga. Pomalo me plasi sta je sve spreman da uradi. Mada su sad mnogo manji izgledi za bilo kakav problem. Osobe koja je njega dovodila u ko zna kakva stanja, vise nema..
Ma kakva agencija verovatno se radi o prijatelju, drugu ili nekome ko nije toliko profesionalan, nego moze da posluzi ili ponekad radi negde na vratima ili tako nesto. Nisu ni oni u nekoj velikoj lovi. Ne omalterisana gajba, jugic. Dobro t je i mecka ona kosta par hiljada, al' eto kucu je poklonio musterija, mozda je neko i auto. U svakom slucaju nisu neki "bogatasi"...
Malo novih detalja. Dosad je bila prica da im je sugerisano da ne napustaju zemlju, ali izgleda da im je i zabranjeno. S' obzirom da svekar nije hteo da odgovori na pitanje da li im je sugerisano ili zabranjeno..
http://www.informer.rs/vesti/hronik...M-NADZOROM-Zoran-Vladimir-mogu-napuste-Srbiju
...
Setimo se onog ubice Tijane Juric,da je samo iskljucio telefon dok je bio tamo nebi ga mozda nikad pronasli.
...
Ja se slazem sa ovaj kriminolog Radovanovic i mislim da nije u pitanju sekta nego neki erotoman psihopata,i ako je tacno da je ubio kamenom onda nit je planirano niti imao pomagace to je neki jako poremecen seksualni manijakA evo i sektaskog elementa!
CRNOM MAGIJOM UBILI JELENU?! Šest pera i pramenovi kose nađeni uz njeno unakaženo telo!
http://informer.rs/vesti/hronika/70...a-pramenovi-kose-nadjeni-njeno-unakazeno-telo
Dakle, kao sto izanalizirah i naslutih od samog pocetka - najverovatnije da ju ubila estradno-medijska sekta!
I najblizi tom stavu je bio onaj kriminolog Dobrivoje Radovanovic...koji je rekao da ju je ubio psihopata sa estrade...S tim sto ja dodajem da verovatno nije pojedinac vec citava sekta...koja hara estradom i medijima i rijalitijima...tj unistava Srbiju !
Ali...
Zar misite da ce neko hapsiti tu mracnu estradno-medijsko-sektasku ekipu, koja je gotovo kao paralana vlast u Srbiji...?
Sigurno da nece, pogotovo sto je ta estrada isprepletena sa politikom, vec ce se ili praviti "Kantrimen 2" ili ce slucaj prosto pasti u zaborav kao "neresen"...
....
A evo i sektaskog elementa!
CRNOM MAGIJOM UBILI JELENU?! Šest pera i pramenovi kose nađeni uz njeno unakaženo telo!
http://informer.rs/vesti/hronika/70...a-pramenovi-kose-nadjeni-njeno-unakazeno-telo
Dakle, kao sto izanalizirah i naslutih od samog pocetka - najverovatnije da ju ubila estradno-medijska sekta!
I najblizi tom stavu je bio onaj kriminolog Dobrivoje Radovanovic...koji je rekao da ju je ubio psihopata sa estrade...S tim sto ja dodajem da verovatno nije pojedinac vec citava sekta...koja hara estradom i medijima i rijalitijima...tj unistava Srbiju !
Ali...
Zar misite da ce neko hapsiti tu mracnu estradno-medijsko-sektasku ekipu, koja je gotovo kao paralana vlast u Srbiji...?
Sigurno da nece, pogotovo sto je ta estrada isprepletena sa politikom, vec ce se ili praviti "Kantrimen 2" ili ce slucaj prosto pasti u zaborav kao "neresen"...
....
Pa znaš kako, moguće je da je sekta, oni su ipak grupa ljudi koji mogu zločin do detalja isplanirati i zaista učiniti da nema nikakvih tragova jer sekte kada bi ostavljale tragove ne bi ni postojale jer bi ih pohapsili. Ako je sekta ubila to ne mora uopšte biti obavijeno velom zavere toliko nego sektaši kao i mafija mogu zločin napraviti tako da zaista nema tragova jer od toga zavisi njihov opstanak praktično. Mislim i da je Djordja Andrejića isto ubila sekta 2010 koji je isto nerešen slučaj.